Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dementa?

#2
In general nu pa pricep sa comentez chestii de-astea, sunt cam pe dinafara. ^^ Dar tipul asta cam exagereaza, dupa parerea mea. I mean, si eu detest unii prosti dar cine sunt eu (sau el, in acest caz) sa hotarasc cine ramane si cine pleaca? Si in plus, care e faza cu bolnavii mintal? Ei ce vina au, ca s-au nascut, sau cum? Asta vrea el sa zica? Sa nu mai fie nascuti copii de frica ca o sa fie bolnavi mintal si o sa-l frustreze pe el?
Si, cum ai zis, Ich., se bazeaza pe ideile hitleriste. I se pare lui ca era mai bine atunci? Parerile se-mpart, si totusi... Nu mi se pare ca se pot compara doua astfel de lucruri; avantaje si dezavantaje au fost intotdeauna.
Si chestia aia cu punerea sub acuzare pentru darea de nastere a mai mult de un copil... Inteleg ca suprapopularea este o problema, dar mi se pare exagerata. Daca cei care nu vor avea astfel sansa sa se nasca (ce ciudat suna :-s ) ar fi fost defapt mari genii care ar fi gasit o solutie rezonabila pentru aceasta problema? Sau stiu eu, mari artisti, sau doar niste oameni buni, orice...

Stiu ca nu am o logica buna, dar asta e parerea mea.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]



Răspunsuri în acest subiect
Dementa? - de Ich. - 21-07-2010, 01:02 PM
RE: Dementa? - de She - 24-07-2010, 01:17 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)