Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naspa

#3
Citat:In primu rând un mod sperie userii foarte tare(Exemplu Usagi-chan),nu sunt corecţi(Da au preferinţe) şi încă o dată INGÂMFAŢI.

.-. chiar te speriu ? 17 De ce nu sunt corecta ? Cu cine fac preferinte ? Ai dovezi ? Cand te-am speriat ? Ce am facut ? Ti-am criticat ficul sa te fac sa nu mai scrii ? Si eu nu ii speriu in primul rand, ei se sperie singuri prin simplul fapt ca sunt moderatoare. Am avut o cearta cu o fata si cand a aflat ca sunt moderatoare a inceput linguselile. Sincera sa fiu cam multi sunteti pupincuristi.
Si nu, nu ma intereseaza daca va doare sau e adevarat. Asta e parerea mea despre unii. Spune-mi cu ce naiba am gresit eu ? Unde am facut diferentieri ? Adu fata dovezi concrete. Vorba fara fapta o sufla vantul. ^____^
Imi pare rau sa spun, dar chiar acea multime e de vina, pentru ca fac fix impotriva mea :p . Eu celor care le-am gresit, mi-am cerut scuze. Spre deosebire de unii chiar am bunul simt. Si stii ce ? Ma bucur ca v-ati dat cartile pe masa v-am cerut asta de mult, pentur ca sunt curioasa sa vad cati din acei care ma fac draguta si de treaba chiar zic adevarul si care sunt cu doua fetze. Eu personal va spun ca nu va suport pe unii prin simplul fapt ca VOI va credeti destepti, si VOI sunteti cei ingamfati. Treaba la fan fiction eu mi-o fac cum cred eu ca trebuie, ce vreti ? Sa deveniti moderatori voi ? 15 Invidia roade, asa-i ? Chiar daca e o functie virtuala o vreti doar ca sa aratati ca sunteti cul si tru.




Si un lucru, toti care nu ma suportati, spune-ti aici, va spun un luceu, eu nu va dau ban fara rost, nu va sanctionez fara sa fi gresit. Am luat si unii useri in parte si le-am explicat tot, cu ce puteam gresi ?
Si tu, draga baby-chan, stii ca poti lua ban pentru ca ai facut spam cu carul ? Tu te dai desteapta pe cand nici nu ai citit regulamentul, te-ai plans lui Flaw ca ti-am sters posturile fara rost, aveai sub 3 randuri cu vreo 2 - 3 cuvinte pe ele. Ti-a fost ciuda, chiar ziceai ca imi dai 13 ani ca ai vazut cati am la profilul meu. Iti zic o chestie, draga, eu la profil nu am varsta, habar nu aveai cati ani am pana nu ti-am spus ca sunt in a 8-a si tu repede ai sarit ca esti mai mare decat mine si ca imi dai doar 13 ani. ^^

Si cum v-am spus, postati aici, oricum stiu cati sunteti si cum si ce. Noobi recent intrati a care cativa vechi care nu ma au la suflet le baga prostii in cap. Ce le ziceti ? Ca sunt o vrajitoare idioata si cu gura mare de care trebuie sa se fereasca si ca fac preferinte cu multi, asa-i ?

Mnah dragilor, spuneti-va ce aveti pe suflet ca eu sunt dispusa sa va ascult, si sa ma injurati, ca nu ma intereseaza, atat vreau sa va stiu. Parerea unora chiar nu ma mai intereseaza, persoanele pe care le am aproape se stiu si ele ma stiu cat de cat si cum sunt.


O zi buna, si-ti apreciez sinceritatea, baby , nu multi stiu sa faca asta.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
NaÅŸpa - de Akane - 28-05-2010, 12:37 AM
RE: NaÅŸpa - de Teru - 28-05-2010, 09:16 AM
RE: NaÅŸpa - de Denny - 28-05-2010, 10:50 AM
RE: NaÅŸpa - de Aly - 28-05-2010, 11:26 AM
RE: NaÅŸpa - de Jasmine - 28-05-2010, 12:52 PM
RE: NaÅŸpa - de Aly - 28-05-2010, 03:31 PM
RE: NaÅŸpa - de ady_x - 28-05-2010, 03:39 PM
RE: NaÅŸpa - de Aly - 28-05-2010, 03:43 PM
RE: NaÅŸpa - de Flaw - 29-05-2010, 10:56 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)