Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

MARS

#2
Marte a fost o dramă foarte intensă, plină de dramă psihologică şi complexe. Linia poveştii a aceastei drame a fost uimitoare. Acesta este cel mai bine drama mea pe taiwaneze din toate timpurile. Acest lucru este adaptat din manga mai bune de vânzare Marte. Sa nu doar o poveste de dragoste, ea o poveste de dragoste adevarata. Lucrurile vă puteţi aştepta să se întâmple în viaţa reală. Nu a fost toate puf şi unicorni, dar real drama poveste hardcore.
Vic Zhou şi Barbie Hsou făcut incredibile care acţionează în acest dramă şi chimie lor + debutul a fost excelent. Desigur au iesit cu ele, dar încă mai au atât făcut o treabă bună. Ei m-au cucerit total. Marte a fost o dramă foarte gravă, emoţional şi sofisticat.
Linia Povestea este ca atare; Chen Ling (Vic) este un tip foarte tare şi good looking care plimbari o motocicleta este un as şi reble atunci când, ca Han Qi Luo (Barbie) este o fata foarte timida si timide care nu-i place de contact. Ele se întâmplă să se întrunească în parcul unde Ling solicită Qi direcţii Luo care repede schiţe pe o hârtie. Pe de cealaltă parte a direcţiilor Ling vede imaginea lui Luo Qi de o mamă şi copilul ei. Ling este atinsă de această imagine şi încep să se conecta cu alte fiecare lent.
Ambele a le ajuta fiecare cealaltă faţă fiecare temerile altora imediat ce acestea încep să se apropie unul de altul şi să înceapă să scadă, pentru fiecare alte. Există o mulţime de răsuceste şi se transformă şi veţi afla toate secretele de caractere.
Aceasta drama a fost uimitor de fenomenal. Sa o dramă mare pentru a viziona. Caracterele au fost minunat, OST a fost minunat, povestea a fost uimitor. Totul a fost minunat şi a făcut această dramă o bucurie sa ma uit. Actorul si actrita a jucat doar personajele lor atat de bine în special Barbie. hotărând ei a fost foarte bine aici. Acesta este unul drama pe care cred ca multi oameni au nevoie pentru a viziona.
[Imagine: aaaakip.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
MARS - de Corina. - 11-05-2010, 08:36 PM
RE: MARS - de Serqet - 22-05-2011, 09:51 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)