Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in a vicious circle [18+]

#9
Multumesc pentru comenturi si acesta e nextul :D si sper sa va placa.

Capitolul 5


Stateam in interiorul masini si o cercetam cu ochi de critic format. Interiorul era din piele neagra si scaunele erau foarte comode, incat imi venea sa ma scufund in ele, de moi ce erau. Bordul era facut din lemn de abanos, iar ledurile erau de culoare violeta foarte placuta pentru ochii soferului. Roscatul conducea relaxat, cu o mana pe volan si cealalta pe schimbatorul de viteze. Ochii sai cuceritori, priveau atent drumul luminat de farurile puternice ale masini. Intre noi doi era o tacere foarte grea si groasa. Singurele zgomote erau respiratile noastre si maraitul motorului.
- Mereu asa de ganditoare? Ma intreba, spargand tacerea si imi arunca o privire scurta.
- Depinde de persoana cu care sunt in clipa aceea, ii raspund, apoi continui, mai e mult pana la Depozit?
- Nu.
Si avusese deptate. Trase masina in parcarea unei discoteci de cartier si coboram din ea. Dupa ce activa alarma, ne indreptam spre intrare, dar vad ca era mai dita coada pentru a intra in imobil. Vreau sa ma duc spre coada, dar tanarul ma prinse de brat si ma trase direct spre matahale, care erau de doua ori mai late si intalte decat baiat. Acestia se dadura in laturi, facandu-ne loc sa trecem si am vazut cum zambi unei matahale de gardian. Interiorul discoteci era super-marfa. Pereti de un rosu-sangeriu, preserat cu o gramada de separeuri, visini si cu masute din sticla. In mijloc se afla o scena lunga si putin inalta unde dansau animatoarele, imbracate foarte sumar si acelasi costum toate. Am ramas putin pe loc pentru a le privi costumu. Pantaloni scurti si pe talie din satin de culoarea roz-bombon - ce culoare de varsat matele - cu centura din piele neagra cu tinte. Sani cu mai ditai silicoanele, erau tinuti in frau de sutiene de aceeasi culoare si material ca pantaloni, cu decoltee adanci, de iti furau ochi. In picioare aveau cizme din piele neagra, pe picior cu toc-cui. Parul era intins cu placa si tot ars pe la varfuri si machiajul era strident si roz in morti masi. Una dintre fete se apropie de mine, fiindca ma uitam prea insistent la ele si se apleca spre mine, dar se razgandi la jumatea gestului. Simt respiratia unei persoane in spatele meu si ma intorc rapid. In spatele meu era Sasori, care o privea pe animatoare amenintator.
Ma apuca de brat si ma trase prin multimea de petrecareti, indreptandu-ne spre o scara de fier, care era pazita de doi gardieni si un cordon. Vaznadu-ne apropiendu-ne de ei, desfacu cordonul facandu-ne loc sa trecem. Urcam scara in spirala cu grija sa nu-mi rup picioarele. Deschise o usa si intram intr-un birou oval, atinfonat si cu cateva fereste cu geam de oglinda, princare puteam vedea in club, dar nu invers. In fata ferestrelor se afla un birou din lemn, cu scaun rotativ din piele neagra. In fata biroului se aflau doua fotoli Ball, comode, albe. Erau pe picior pivotant si se puteau roti cum vroiam eu.
- Fa-te comod si simte-te ca acasa, imi spuse si eu mi-am dat jos geaca si punand-o in cuierul de langa usa.
M-am asezat pe fotoliu si am inceput sa ma invat, ca un copil mic. M-am oprit, cand tanarul se aseza pe birou in fata mea si ma privea amuzat. Se comporta aici, parca era patronul locului. Cu ce se ocupau parinti sai? De unde aveau atatia bani, incat sa isi permita un Ferrari f430 si un club de noapte? Am vrut sa il intreb, dar telefonul de pe birou, suna si roscatul raspunse la el. Acesta comandase vin pentru mine si el. Este nebun? Suntem cu masina si daca se imbata? Eu nu stiu sa conduc si nici nu vreau sa stiu. Se auzi un ciocanit in usa si el se duse la ea si o deschisa. In camera intra o melodie ce imi intoarse la figurat stomacul, iar el se intoarse cu doua pahare si o sticla de vin. Turna in unul vin rosu ca si sangele si mi-l dadu mie, apoi isi puse lui. Am gustat putin, minunandu-ma de calitatea superioara si rafinamentul bauturi.
- Sper sa nu se supara parinti tai, ca m-ai adus aici, spun eu, cu privirea aiurea pe pereti negri, cu cateva picturi minunate si artistice.
- Nu au treaba mea sau a fratelui meu. Suntem aici pem cont-propriu si eu sunt seful clubului... Ino ce dracu cauti aici? Intreba, privind spre usa.
M-am intors cu tot cu scaun si mi-am ingustat ochi. Sora mea vitrega era imbracata ca o curva. O rochie mini, neagra, care abia ii putea acoperea sani mari si curul. Ciorapi de plasa si pantofi negri din lac cu toc. Parul ondulat, era putin ciufulit si rujul sters. In mana avea o pixa de bere si abia se mai tinea deasupra podelei. Aceasta veni clatanind spre noi si era sa pice, daca nu o prindea roscatul. Aceasta incepu sa rada si se lipi de el, iar mana ei libera cobori intre picioarele lui si incepu sa il mangaie prin pantaloni. Acest lucru ma dezgusta total. Nu stiu ce m-a apucat, dar m-am ridicat deodata am desprins-o pe blondina de langa roscat si i-am turnat vinul in fata, apoi i-am carpit o palma de era s-o daram pe jos. Mi-am intosc capul spre tanar care ne privea uimit si socat, cu ochi mari si am spart in palma paharul taiandu-ma, dar nu-mi pasa. Ies afara din birou, trantind usa biroului. Corob scara si ma indrept spre iesire, fara sa-mi pese ca lumea se uita la mine ca boi la poarta noua. Deodata sunt prinsa de brat si intoarsa, iar o palma facu contact cu obrazul meu, zburandu-mi cateva fire de par pe fata. Imi dau parul dupa ureche si ma uit la cea care m-a lovit. Ino fa-ti sicriul, ca esti ca si moarta. O prind de mana si o trag spre mine, iar un pumn facu contact cu fata ei, apoi m-am repezit in parul ei. Picam amandoua pe jos, eu deasupra ei si cu mainile incalcite in parul ei. Cand voi ajunge acasa, v-a trebui sa imi dezinfectez degetele. Ii dau cu capul de podea si o injuram in toate modurile. In jurul nostru erau lume adunata si cineva ma apuca de par, tragandu-ma in sus. Il prind de incheietura si inchid ochi, din cauza dureri.
Sunt aruncata pe scena si picand pe partea cealalta, lovindu-ma dureros la spate. Raman cateva clipe fara aer si abia ma adun de pe jos. Vad ca pe partea cealalta, era un tanar cu parul brunet, la trei-optzeci si ochii negri ma priveau cu ura. Ma urc pe scena si ala veni in intampinarea mea. Imi bag un picior la el in burta si ma intorc peste cap, dandu-i cu celalalt picior sub barbia, lasandu-l lat. Acesta scuipa sange, apoi veni din nou spre mine, dar intervenira gardieni, care ne luase pe sus. Au! ce bataie voi primi de la astia. Simt cum sunt lasata jos si eu ma ghemuiesc rapid, asteptand bataia. In loc de bataie, cineva ma mangaia pe par. Imi ridic privirea si il vad pe Sasori cum ma privea ingrijorat.
- Esti bine? Ma intreba, incercand sa ma curete de sangele de pe fata.
- Este ceva normal pentru mine sa ma iau la bataie prin cluburi, ii spun zambind, dar obrazul rosu ma segata.
- Se vede. Hai sa mergem, te curati acasa.
L-am urmat la masina si ne-am urcat in ea. Nu prea aveam chef de ajunge acasa si sa dau ochii cu tarfa aia de Ino si s-o snopesc de tot acasa. Aproape ajungem la mine acasa, cand ii spun sa opreasca masina. Opri in mijlocul stradi pusti si ma privi cu semne de intrebare.
- Putem sa mergem la tine? Stiu ca poate acum spun ca o tarfa din coltul blocului, dar nu am nici un chef sa ma duc acasa si sa dau ochii cu taratura aia blonda de fufa, ii spun eu, cu lacrimi in ochii de ciuda ca s-a bagat idiotul ala brunet.
- Te inteleg perfect. Hai sa mergem, accepta spre suprinderea mea si am pornit spre locuita lui...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...



Melodia din club
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 02-05-2010, 12:32 PM
RE: [Naruto] Love in a vicious circle +18 - de Nywa - 19-05-2010, 04:29 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-12-2010, 04:57 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de KarinaD - 11-12-2010, 07:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Assyria - 11-12-2010, 08:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 31-12-2010, 02:27 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Mariah . - 31-12-2010, 06:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 15-01-2011, 05:03 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 23-01-2011, 07:34 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 28-01-2011, 04:54 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Hanayuki - 29-01-2011, 02:03 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 29-01-2011, 05:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 03-02-2011, 11:53 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-02-2011, 11:20 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 10-02-2011, 09:49 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 11-02-2011, 04:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 11-02-2011, 07:04 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 18-02-2011, 04:28 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 18-02-2011, 05:11 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 25-02-2011, 04:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 25-02-2011, 06:19 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)