Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] [+16]Drumuri ce nu se vor mai intersecta niciodata

#41
Shit, eu deabia acum realizez ca e sfarsitul...E ciudata senzatia, nu stiu cum sa iti explic. E ca si atunci cand trebuie sa ma duc la o inmormantare si tot aman. doar ca nu e inmormantare, e doar un anunt. Si nu un anunt pentru orice persoana, ci pentru Vali.

Revenind la capitol. Baietii astia`s tampiti? Dracu sa o ia de treaba, tipa`i pe un pat de spital, in stare grava si ei se gandesc doar la tampenii. Si ma refer la ambii, pentru ca Vlad, fiind paramedic ar trebui sa stie starea in care se afla Vali, si oricat de prost ar fi Stephen ar trebui sa stie si el ca situatia ei nu e tocmai roz. Si chiar daca ar fi, sa o loveasca? Pf...eternal torments and endless tortures for both of`em. Cum dracu sa poti sa...pff...in fine, iadu`i de voi, guys...si nu ala bun. Am eu grija de asta.

Cat despre scriere, well....fie nu am fost atenta, fie nu ai avut greseli de tastare. Inclin spre a doua optiune. Ai repetat la un moment dat de exagerat de multe ori cuvantul "intelegi", deci fie are Vali un tic verbal, fie aia e o repetitie ne la locul ei. Si s`a repetat cam des. In rest totul e la fel de incantator si adorabil ca si cum ne`ai obisnuit pana acum.

Spor la scris (de fapt transcris) in continuare >:D<

[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Drumuri ce nu se vor mai intersecta niciodata [+16] - de Dark Blue - 10-09-2011, 11:04 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)