Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] [+16]Drumuri ce nu se vor mai intersecta niciodata

#6
Heya(*.*)

In sfarsit m-am decis cu draga inima sa citesc capitolul doi si imi pare tare ca rau ca am intarziat, insa mai bine mai tarziu, decat niciodata.
Tin sa te anunt ca ficul tau incepe din ce in ce mai mult sa-mi faca pe plac si fiecare rand citit ma bucura nespus. Povestea incepe sa se contureze si am inceput deja sa prind firul povestii. Este foarte interesanta si foarte bine elaborata. Ai un vocabular foarte bine dezvoltat, insa, la inceput ai folosit putin vorbirea normala si a sunat putin cam ciudat, eu fiind obisnuita cu vocabularul tau literar. Imi place foarte mult, ai facut-o pe acesta EU sa fie in pragul disperarii si din aceasta cauza povestea a devenit foarte dramatica, iar asta imi place la nebunie. Are vedenii cu Ea cand era copil, pierzandu-se in mintea sa, repetand fiecare etapa a vietii sale. Sunt amintiri destul de dure si triste, iar te-ai priceput foarte bine sa le redai.
Cand ai facut descrierea fetei, sincera sa fiu, mi-au dat lacrimile. Imi amintea de mine, cum aratam, cum ma coportam, cum eram cu colegii... Ai descris foarte bine acel pasaj si ai transmis exact sentimentele traite de fata intr-un mod spectaculos, pot spune.
Ma bucura tare mult sa`ti citesc lucrarea deoarece este foarte bine compusa, iar detaliile sunt puse la punct. Am totusi ceva sa- ti zic: uiti cate un "i". In rest nimic, toate au fost bune si frumoase.
Astept capitolul urmator si mai repede, sunt tare curioasa ce se va mai intampla.
Ja!



Răspunsuri în acest subiect
RE: Drumuri ce nu se vor mai intersecta niciodata.(16+) - de Zăpă - 10-05-2010, 04:19 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)