Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ideea de shounen-ai a ficului?
Da
92.86%
39 92.86%
Nu
7.14%
3 7.14%
Total 42 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

My overcast abyss is gone [shounen-ai]

#21
ashya_love: Ma bucur ca iti place si mai ales ca ai observat schimbarile lui Sasuke ^:)^. Ce pot spune... Nu cred ca o sa pun yaoi. Sincera sa fiu, si mie imi palce mai mult shounen-ai :-??. Mai mult mister, dupa cum ai spus-o si tu :>. Asta o sa fie un capitol plin de act >:). Sunt sigura ca o sa te uimeasca:>.

Capitolul 10:


Planul lui Yuuki este unul bun din punct de vedere teoretic. L-a gandit bine. Sa vedem cum stam cu partea practica. Daca Suigetsu sau Karin nu fac vreo prostie pe insula, atunci cred ca totul va decurge conform planului. Oricum, asta dovedeste ca Yuuki face parte dintr-o echipa speciala a Tsuchikagelui. Probabil ANBU care pregatesc tactica pentru luptele cu alte natiuni. Un plan atat de complex, in doar cateva minute… Numai la un idiot ca Yuuki nu te asteptai.
Acum eram in drum spre Insula Jiro. Momentan ne aflam pe uscat -undeva in sudul Tarii Ceaiului- insa mai mult de jumatate de drum va trebui sa-l parcurgem pe mare. Nici macar nu vreau sa-mi imaginez.
-Sasuke-chan, cum vom ajunge pe Insula Jiro?
-Ne canalizam chackra in picioare si traversam marea.
-Eee, zise acesta pe un ton uimit, cred ca vom avea nevoie de chackra aceea pentru misiune.
Ah. Dupa cum ma asteptam, Yuuki nu pare specializat in asta. Iwagakure* nu este inconjurata decat in partea de nord-vest de ape, iar Yuuki vine din sud. O sa ne dea batai de cap.
-Daca stii cum sa iti controlezi chackra nu o folosesti in exces.
Restul drumului a decurs normal. Inafara faptului ca Yuuki, Suigetsu si Karin se certau pe fiecare prostie pe care o spunea unul dintre ei, totul a mers dupa cum planuisem. Am noroc ca Juugo este un om normal, nu cred ca as fi rezistat cu patru idioti in urma mea.
Calatorisem asadar prin toata Tara Ceaiului ca sa ajungem la tarmul potrivit pentru a ne putea apoi indrepta spre destinatie. Cunosteam prea bine insula asta: de aici isi aduna Orochimaru majoritatea din ninja de elita. Desi nu este foarta cunoscuta, Tara Ceailui detine unele dintre cele mai puternice jutsuri. Soparla aia m-a adus de multe ori aici.
Am mai mers cateva ore, suportandu-i pe idiotii aia trei, pana cand am ajuns la malul apei. Daca mai stateam cinci minute si le ascultam certurile jur ca ii omoram. Nervii mei aveau si eu o limita. Oricum, sa speram ca Yuuki stapenste bine jutsul asta. Daca pierde prea multa chackra nu va fi in stare sa creeze acel sigiliu.
Am oftat. Numai grija lui nu o mai aveam. Ne-am canalizat chackra si am pornit spre Insula Jiro. Mi-am activat si Sharinganul, in caz ca Satul Ascuns intre Mari ne pregateste vreo surpriza. Ar trebui sa ne ia cam o zi sa ajungem acolo.

Cred ca am parcurs cam jumatate din drum fara a fi atacati. Deja se insera, iar noi trebuia sa ajungem pe insula cam la miezul noptii. Nu puteam sa-l prindem pe Houkou atata timp cat era noapte… Teritoriul ne era necunoscut, iar acest Bijuu stand acolo de atatia ani il stia foarte bine. Va trebui sa asteptam pana dimineata. Perfect. O noapte intreaga de petrecut cu niste idioti. Mai bine de atat nu se putea.
Marea incepuse sa devina agitata. Deodata un val imens se apropia cu repeziciune de noi; parea creat de o explozie dupa cum arata. Totul era acoperit de un fum dens. Primul atac.
-Sakura, ce naiba cauti aici?
Aceasta a fost primul lucru care l-am spus imediat ce am putut distinge ceva.
-Nu crezi ca eu ar trebui sa te intreb asta?! Nemernicule!
Si in timp ce vorbea, lovise cu putere suprafata limpede a marii, creand inca un val. Pana in acest moment nu as fi crezut ca poti lovi apa. De la un idiot te poti astepta la orice. Yuuki este un exemplu viu.
-Sasuke-chan, o cunosti?
-Sakura Haruno. Fosta coechipiera pe care am avut-o in Konoha.
Perfect. Dupa ce ca aveam trei idioti in urma mea, acum mai dau si de Sakura. Ce cauta ea aici? Tara Focului nu avea inca tratat de pace cu Satul Ascuns intre Mari. Din cate stiam eu, inca erau conflicte intre ele.
Din apa iesisere trei serpi de marimi considerabile, dar care aratau de parca ar fi fost desenati. Chōjū Giga**. Nu ma gandeam sa-l intalnesc in asemnea circumstante. Daca ar fi fost Orochimaru in viata….
-Crezi ca ma poti opri cu o asemena tehnica?
M-am indreptat cu viteza spre ei. Am creat un Chidori mai mic, in timp ce inaintam spre capetele lor. L-am transformat rapid in Raikiri***. Controlasem fulgerele in asa fel incat sa se imprastie toata cerneala ce ii alcatuia.

~ FlashBack ~

-Ce fac daca intalnesc jutsul?
-Sasuke… ma dezamagesti. Te-am invatat mai bine de atat.
Soparla idioata.
-Cu cat e mai mare cu atat cade mai repede.
-Capul si picioarele deci.

~ End of FlashBack ~


Avand in vedere ca serpii nu au membre, capul era punctul lor slab. In plus, aceasta este tehnica de pamant, iar lumina este mai puternica conform tabelului celor cinci elemente.
-Sai! stirga Sakura in timp ce facea niste semne cu mainile.
Era un sigiliu. La naiba. Voia sa ne captureze. Era un jutsu puternic, trebuia sa o opresc inainte sa-l faca.
-Juugo, Suigetsu, Karin ocupati-va de Sai. Yuuki vino cu mine.
Acel Sai a creat niste bariere intre noi si Sakura. Ah… ne facea munca mai usoara. I-am spus lui Yuuki sa foloseasca Chakra Kyūin Jutsu****. Cu ocazia asta o sa castigam si niste chackra. Nu s-a opus ideei mele, asa ca am trecut usor prin acele bariere. O alta slabiciune a acestei tehnici este faptul ca poti sa ii obsorbi usor chackra din care este facuta. Acum ne alfam in fata Sakurei.
-Nu ne-am vazut de mult, Sakura.
-Sasuke, nemernicule! Nu pot sa red ca am tinut la tine in toti acesti ani! Esti o persoana oribila. Te urasc!
Si in timp ce vorbi, abandona pentru cateva secunde jutsul sigiliului, vrand sa creeze un al doilea val. Sa vedem cat de mult mai tii la mine atunci.
-Chiar asa?
L-am apucat brutal pe Yuuki, lipindu-i corpul de al meu. Mi-am apropiat buzele de ale sale, sarutandu-l. Nu doar Sakura, dar si Yuuki era uimit. Ah… asta ma va costa. Trebuia sa dau niste explicatii mai tarziu.
-Sasu…ke.
Acesta a fost ultimul cuvant pe care l-a spus inainte sa lesine. Stiam ca va reactiona asa.
-Sakura, ai ramas la fel dupa toti acesti ani.
Am trecut pe langa mea, inaintand cu echipa spre vechea noastra destinatie… Insula Jiro.

Iwagakure*- Este varianta in japoneze nonliterara de la " Satul Ascuns intre Stanci".
Chōjū Giga**- Este jutsul care il foloseste Sai.
Raikiri***- O forma mai puternica a lui Chidori.
Chakra Kyūin Jutsu****- Este un jutsu care te ajuta sa absorbi chackra. Daca mai tineti minte episodul acela in care Sasuke s-a luptat la Examneul Chunin cu ninja acela din Satul Sunetului. Aceea este tehnica:P.

Sper ca va placut ^:)^.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*




Răspunsuri în acest subiect
RE: My overcast abyss is gone [shounen-ai] - de Verrine - 06-06-2010, 12:38 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)