Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kiraru Sushaki -poison love,poison dreams

#1
Hey.Desi nu am mai incercat si genul asta de fan-fic,sper sa-mi reuseasca.O sa incep cu povestea...hm..a unui baiat,de fapt doi:X

Kiraru Sushaki este un tanar student al liceului ,,KammisukaShide'' .Locuieste in internatul rezervat pentru elevii liceeului veniti din alte parti ale tarii.Kiraru ,in varsta de 16 ani,este o persoana putin timida si emotiva.Are ochii mari si expresivi,si parul in nuante roz-violet.Arata ca un copil,dar pe dinauntru este atat de maturizat...A trecut prin moartea unor persoane foarte dragi,si destule probleme.Sora sa cea mai mica,Maia Sushaki,a fost lovita de o masina exact cu o zi inainte de intrarea lui Kiraru la liceu.Acesta se afla cu ea,cand tragicul eveniment a avut loc.




Dupa moartea Maiei,parintii sai au fost prea distrusi pentru a se mai ocupa de fiul lor,asa ca au ales sa il trimita departe de casa,sperand sa uite ,si sa se schimbe.Intradevar,a reusit sa se schimbe,dar nu a uitat niciodata de Maia,pe care o iubise ca pe propriul Inger.Ajuns in alt oras,Kiraru a hotarat ca familia sa il abandonase,si a inceput sa nu mai creada in oameni.Tot ceea ce isi dorea era sa invete bine,sa traiasca viata,si sa uite tot ce ar putea sa il mai raneasca.







La doar patru luni din primul an de liceeu,un telefon la anuntat pe baiat ca mama sa i-si luase zilele,pierduta in durere si amintiri.Tatal sau la anuntat ca din acel moment,hotarase sa isi schimbe viata.Prin urmare,vroia sa uite ca mai are un fiu,si sa dispara.
Astfel,a ramas singur,parasit intr-o lume care-l tinea la distanta,intr-o lume in care nu existau decat straini,de care tanarul nu vrea decat sa fuga,sa se ascunda.

Dupa primul an de liceu,descopera ca viata este mai mult decat cruda.Profesorii sunt aspri,iar elevii rautaciosi.Oamenii din jur il privesc fara nici un strop de compasiune,nu exista iubire.Nu exista nimeni pe care te poti baza.

Insa chiar in primele zile din anul 2,il va intalni pe Sasuki Gerozikatu,persoana care ii va da peste cap viata,ii va schimba si sentimentele.



Răspunsuri în acest subiect
Kiraru Sushaki -poison love,poison dreams - de Eric - 04-08-2008, 10:06 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)