Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri

#51
Prietenii adevărații există, doar trebuie să ne dăm seama care sunt. În primul rănd prietenul nu te lasă la greu, e mereu lăngă tine și la bine dar și la rău. Un prieten nu e ăla cu care ai vorbit de trei ori și ați ieșit odată la un suc. Ăla e un amic cu care mai ieși din cănd în cănd. Și care, cel mai probabil, te bărfește cu cine apucă. Prietenul e aceea persoană pe care o suni după o despărțire, o ceartă cu părinții sau o notă proastă și el suferă alături de tine. Ăla ți-e prieten, ăla care vine la tine cănd are chef, te sună fără motiv, îți dă o palmă dacă o iei pe o cale greșită și e alături de tine mereu.
Am noroc cu trei prietene care-mi sunt alături necondiționat. Pe una o cunosc de unsprezece ani și de zece ani suntem cele mai bune prietene. Chiar dacă stăm în țări diferite tot ținem una la alta și ne suntem alături. A fost lăngă mine de căte ori aveam nevoie de un sfat sau o îmbrățișare.Chiar dacă nu ne putem vedea zilnic vorbim mereu la telefon și pă mess. Fără ea cred că n-aș mai fii eu, de căte ori făcea căte o prostie ea era cea care mă certa și mă trezea la realitate. E adevărat că am crescut, ne-am mai maturizat și ne-am schimbat dar tot la ea apelez cănd am o problemă și ea la fel. Suntem ca două surori și mă bucur că pănă acum nu ne-am certa rău. Mă ascultă chiar dacă e noapte și îi e somn, ea stă cu mine și mă susține sau mă ceartă, depinde de caz. Celelalte prietene stau în în același oraș cu mine și mă ascultă, și ele, necondiționat. Îmi sunt alături mereu, la bine și la rău.
Ăștia sunt pretenii adevărații. Aceia pe care îi cunoștii de ceva timp și ai niște amintiri cu ei, pe care nu le poți uita. Celilați cu care ies și vorbesc sunt doar niște amici, nu le zic secretele mele și nu îi sun la trei noaptea. Oricum, nici nu cred că mi-ar răspunde. I-ar durea în cot de mine și problem mele.*laughs* În orice caz prietenii adevărații nu ar vrea să te schimbi, ei te acceptă așa cum ești. Ar trebui să ne prețuim mai bine prietenii, acum se găsesc mai greu prieteni adevărați
Deci sunt pro prietenilor.
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri - de Jessica. - 20-07-2011, 11:46 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)