Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri

#12
Nu am stat deloc pe gânduri. Normal că e mai bine cu prietenii! Să fim serioși, singurătatea te înebunește de-a dreptul, fără să-ți dai seama. Fiecare persoană are nevoie MĂCAR de-un prieten adevărat, o persoană în care să aibă încredere, la care să se descarce și aceasta să-l ajute. Prietenia înseamnă ceva minunat, un lucru pe care trebuie să-l aibă fiecare, așa cred eu.
Eu una sunt mai singuratică, sau poate mai închisă, nu știu. Oricum, îmi fac mai greu prieteni și poate că am puțini dar buni, în rest am amici. Prietenii mă ajută mereu când am nevoie, deși sunt momente în care îmi doresc să fiu singură, să meditez asupra lucrurilor pe care le am pe cap. Dar, până la urma, tot la friends revin ^^
Toți simt nevoia să vorbească cuiva, pot s-o facă și la amici, dar nu e așa ușor, ăștia te pot trăda imediat și să-ți răspândească imediat un secret, pe când prietenii adevărați n-o fac, de aceea avem nevoie de ei.
De când mi-am făcut primul prieten adevărat am început să gândesc într-un mod mai diferit. Cum adică? Simplu. Consider că prietenia e ceea ce trebuie să pui aproape pe primul plan, înainte de toate. Dacă nu sunt aceste persoane să te ajute, atunci cine o va face? Ei bine, nimeni... și atunci începi să te simți singur și pe lângă starea pe care o ai din cauza problemelor, mai vine și sentimentul acela de singurătate. O spun pentru că au fost momente ( puține ce-i drept ) în care am simțit pe pielea mea. Chiar e groaznic fără prieteni.
Huh, aș putea să trăncănesc o zi întreagă despre subiectul ăsta xD dar nah...
Încă ceva, sunt de acord cu ce a spus chrissta și citez "Ai grijă cum îţi alegi prietenii şi nu îi acorda încrederea ta oricărui idiot, pentru că o să ajungi rănită. Prietenii adevăraţi te plac pentru ceea ce eşti şi te vor asculta ore-n şir plângând la telefon dacă e nevoie."
Chiar trebuie să ai grija cum îți alegi prietenii... și într-adevăr cei adevărați te vor asculta plângând și ore întregi și le vor păsa de tine, așa că vor face tot posibilul să te ajute. Eu una îmi aleg prietenii când văd că unei persoane îi pasă cu adevărat de mine, mă susține, îmi dă sfaturi, mă ajute mereu și-mi e alături. ^^
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]






Răspunsuri în acest subiect
RE: Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri - de Topaz - 20-06-2010, 02:24 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)