Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri

#11
Nu-nţeleg faza cu "m-au lăsat la greu". Pentru că dacă-ţi e prieten, nu îţi face rău în mod voit. Da, ştiu, unele chestii nu convin tuturor, dar se poate lăsa de la sine. Şi o spun cu sinceritate, odată ce-ţi faci cu adevărat un prieten, cu greu renunţi la el. Şi chiar dacă nu aveţi absolut aceleaşi gusturi, veţi găsi o cale de mijloc.
Nu văd rostul pentru care aş alege să trec singură prin tot. Da, am momente în care vreau să fiu singură şi în care fac şi eu chestii destul de aiurea, dar am grijă să nu rănesc intenţionat şi să-i înţeleg şi pe ceilalţi. Nu pot să fiu o viaţă deprimată şi să pretind prietenia celorlalţi. Şi nu pot avea totul fără sacrificii. Pentru că atunci când ai un prieten trebuie să încerci să fi alături de el, să încerci să găsiţi un drum comun, dar care să nu te schimbe pe tine ca om. Căci cine te place, te place aşa cum eşti, fără să te pună să-ţi schimbi stilul sau alte porcării.
Aşa că răspunsul la topicul tău e : "Ai grijă cum îţi alegi prietenii şi nu îi acorda încrederea ta oricărui idiot, pt că o să ajungi rănită. Prietenii adevăraţi te plac pentru ceea ce eşti şi te vor asculta ore-n şir plângând la telefon dacă e nevoie."



Răspunsuri în acest subiect
RE: Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri - de chrissta - 20-06-2010, 12:45 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)