Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[FinalFantasy] Just for love…

#2
Multumesc pt comm triunghi scalen si cum nu vreau sa ajung la inchisoare si nici ca tu sa ajungi pe discovery la morga am sosit si eu cu nextu scz ca asa tarziu dar stiti cum e cu scoala si acum e perioada concursurilor si trebuie sa lucrez si in plus dar in orice caz asta e capitolul:


Capitolul 2
Am intrat in clasa si m-am asezat langa Tifa, in banca a doua, de langa geam. Cel putin voi putea visa linistita cand orele vor fi prea plictisitoare. Am putut constata cu incantare ca Kadaj imi era si el coleg de clasa. Prima ora, am avut cu dirigintele nostru, care ne-a anuntat ce pe parcursul zilei nu se vor mai face ore si ca putem pleca acasa. M-am ridicat din banca si ma pregateam sa plec cand o mana ma prinde si am intoarce cu fata.
- Mai coleguto nu ai de gand sa mai saluti?
- Kadaj, am spus surazand usor, normal ca am de gand sa te salut dar nu am apucat, deoarece tu ai venit cu cateva secunde inaintea profului. Mi-am rotit ochii, l-am salutat fugitiv cu mana si am iesit.
Cand ma pregateam sa parasesc si curtea scolii aud vocea noii mele prietene cum ma stirga. In ritmul asta nu mai ajung la internat . M-am intors pentru a afla ce se mai intamplase, din nou.
- Pleci fara sa-ti arat popularitatile scolii?
- Se poate?
- Normal ca nu . Offf haide.
Ma taraie dupa ea pana la niste trepte, pe care sunt nevoita sa le urc pentru a vedea mai bine. Prima data mi-a aratat un baiat blond, Cloud, care era evident ca o vrajise. Cand am intrebat-o nu a stiut in ce fel sa mai nege, de parca as crede-o. Apoi mi-a aratat-o pe increzuta scolii, Stella Nox cu care sper sa nu am de aface si prietena ei Aerith si inca jumatate din scoala , a caror nume le-am uitat deja. Mai pomenise de un baiat brunet, dar pe care nu mi l-a putut prezenta deoarece nu era la scoala. Spunea ca este prieten cu Cloud si e simpatic. De parca eu as vrea un prieten acum . Dar ea dorea unul, si il dorea pe blondin, asa ca de ce sa nu grabesc putin lucrurile?! Am luat-o de mana si am tras-o dupa mine prin multime pana cand l-am vazut. Ceea ce a urmat a fost absolut accidental. Nu eu am fost cea care a impins-o in el, fara ca ea sa mai apuce sa zica ceva.
- A…scuze…eu…nu….o doamne, nu trebuia sa se balbaie asa….fetele astea .Noroc ca a preluat el discutia.
- Salut! A nu-i nimic. In golomozul acesta nici nu este de mirare. Cloud Strife ! ii intinse prietenos mana.
- Stiu…adica, Tifa Lokhart. Dupa fata ei prbabil era in al noualea cer. Imi pare bine! Si… ce faci?
- Incerc sa imi zaresc masina pentru a putea pleca de aici. Dar tu?
- A eu ii aratam unei fete venite in schimb de experienta, de fapt Akane ti-l prezint pe …Akane?! Akaneee?! M-a gasit undeva spre iesire, cu Cloud pe urmele ei. Parea destul de frustrata dar ma gandeam ca poate doreau sa discute singuri…Unde ai disparut?
- A eu doream sa plec la internat sa ma schimb si sa…
- Si puteai sa-mi spui. Offf. Ma rog! El este Cloud Strife, Cloud, Akane Lighting.
- Imi pare bine, am spus amandoi simultan dupa care am izbucnit in ras.
- Da pai eu va las . Vreau sa ies putin sa ma plimb in parc si…
- Va deranjeaza putina companie fetelor? Ar fi fost mai adecvat sa raspunda Tifa dar cum nu prea putea sa vorbeasca in preajma lui si sincer chiar nu doream sa o vad din nou balbaindu-se am preferat sa dau eu raspunsul.
- Da. Dar trebuie sa ma duc sa ma schimb. E bine daca ne vedem la doisprezece?
A meditat pentru scurt timp apoi a acceptat si s-a oferit sa ne duca el acasa. Internatul era aproape, Tifa statea si ea in apropierea scolii, dar gestul conteaza nu? Am multumit politicos dupa care ne-am despartit, pornind fiecare pe alt drum.

Cand am ajuns acasa ceasul arata doar 11:05, asa ca am hotarat a merg la o cafenea. M-am schimbat intr-o tinuata mai lejera , foarmata dintr-o fusta scurta de blugi, un maieu alb cu negru , o pereche de tenisi si o bratara, mi-am luat telefonul si am plecat spre parcul, unde imi amintesc ca am vazut o terasa..
Timpul in care am parcurs drumul de la internat la parc a fost scurt, asa ca fie aveam sa mai comand un capucino pana la ora 12:00 fie avea sa iau inghitituri minusule din cel ce se afla deja in fata mea. Priveam linistita, continutul maroniu al canii , cand contactul dintre cafeaua fierbinte si pielea mea m-a facut sa sar cat acolo si sa scot un sunet ascutit din gat. M-am intors nervoasa pentru a vedea ,,inteligentul’’ care s-a gandit ca as avea nevoie de o baie fierbinte in cafea.
- Ai primit ochi pentru ai folosi , idiotu-le! Nu stiu daca era idiot sau nu dar stiu ca arata demential. Ochii negri, ca noapte, parul brunet, facut tepi intr-un mod rebel la spate. Tricoul negru ce il purta ii scotea in evidenta pectorali, dar oricat de bine ar fi aratat nu schimba cu nimic ceea ce a facut.
- A fost un accident, imi pare rau! Si poate ca l-as fi crezut daca nu zaream ranjetul, ce incepea sa ia forma pe fata lui.
Stiam ca daca mai stateam mult acolo avea sa iasa urat mai ales datorita comportamentului meu temperat. Imi ies repede din fire si cred ca as fi in stare sa il plesnesc. Dar cum chiar nu doream sa se intample asta, am hotarat sa plec. Nu am nici cea mai mica idee ce a bolborosit mai departe, asa ca nu i-am putut raspunde. Cand am iesit din local , am vazut in parc doua siluete ce isi fluturau mainile. Din cauza maniei mi-a luat ceva timp sa constientizez ca erau Tifa si Cloud. Am traversat strada, iar cand am ajuns langa ei, am putut observa cu usurinta ca erau pe cale sa izbucneasca in ras. Nu ii condamn si eu as incepe sa rad daca as vedea pe cineva plin de cafea pe strada.
- Da...pai handicapatul, peste care am dat era un bou. Spre deosebire de ceilalti baieti care se trag din maimute el se trage din bovine.
Asta a fost picatura care a umplut pavarul , deoarece au inceput sa rada.
- Haideti sa ne asezam! Dar nu am mai asteptat raspunsul lor si m-am asezat, urmata in cateva secunde de cei doi. Si ce facem acum?
- Pai mai trebuie sa vina cineva. Un prieten de-al meu. Ma duc sa vad pe unde este. Deobicei estre punctual. raspunse Cloud si se facu nevazut prin multime. Tifa a inceput sa vorbesca , ca deobicei, fara oprire, iar eu o ascultam , incuviintand din cand in cand. Dupa doar cateva momente si-a facut aparitia si Cloud urmat de un baiat care…CE?! Era tipul ala de la cafenea. Doamne de ce imi faci mie una ca asta? M-am ridicat in picioare si am rostit un simplu cuvant ,,tu’’, iar el a raspuns cu acelasi cuvant, doar ca ,,tu-ul’’ meu era plin de uimire, furie ,furie si iar furie, pe cand a lui doar uimire si a inceput sa ranjeasca din nou.
- Va cunoasteti? Erau asa de uimiti incat aveau o fata ..nici nu va pot descrie.
- Da din nefericire, am avut ocazia de a face cunoastinta cu acest…
- Dar cand , Akane?
- Idiotul de la cafenea. eram rosie de nervi, simteam sangele pulsandu-mi in vene iar cand boul a mai inceput sa si rada nu m-am putut abtine si asa pumnul meu si fata lui s-au cunoscut putin mai bine, printr-un mic contact. Si uite cum i-a pierit si zambetul. Toti au amutit si ma priveau de zici ca eram venita de pe marte. Urmatoarea etapa m-a amutit pe mine.

http://www.ff-xiii.net/images/screens/119lightning.jpg eu
http://www.finalfantasyunion.com/cprofil...ckhart.jpg Tifa
http://i46.tinypic.com/11ak8kn.jpg Cloud
http://www.xtremeps3.com/wp-content/uplo...qcqra6.jpg- brunetul
http://www.envy.ro/my-envy/myset/simplu-...15586.html - ignorati palaria aia si poseta


Cam asta e...Astept multe commuri :*



Răspunsuri în acest subiect
RE: [FinalFantasy] Just for love… - de : : :Theo: : : - 12-03-2010, 09:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Când fulgerul loveÅŸte Me†al. 7 4.527 10-09-2011, 12:43 PM
Ultimul răspuns: matzaplouata


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)