Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[FinalFantasy] Just for love…

#3
salut dragilor, am venit cu nextu. Scuze pentru eventualele greseli, nu am mai avut timp sa le corectez.
Spor la citit!



Capitolul 3
Urmatoarea etapa m-a amutit pe mine. Foarte calm, mi-a intins mana si s-a prezentat de parca nimic nu s-ar fi intamplat, de parca nu l-as fi pocnit cu cateva minute inainte.
-Noctis Lucis Caelum !
-A…cuvintele, oricat as fi incercat nu doreau sa imi paraseasca gura, care se deschidea doar pentru a fi inchisa la loc . Abia dupa un minut de incercari esuate am reusit sa ma prezint la randul meu: Akane Lighting!
-Da pai…Noctis este un tip foarte calm ! imi raspunse Cloud ca la o intrebare nerostita.
-Normal de calm as putea spune! M-am simtit obligata sa adaug
-De ce? A fost doar un simplu moment de furie din partea ta desi ai un pumn cam tare pentru o fata sa sti . Nu este nici un motiv pentru a incepe sa ma enervez.
-Pentru oamenii normali este ! am spus printre dinti doar pentru mine apoi ridicandu-mi putin vocea. In orice caz ce facem ? Mergem undeva sau stam aici sa ne uitam unii la altii.
-Da pai eu ma gandeam sa mergem la un film. Ne prezenta Cloud ideea lui, asteptand o confirmare sau un refuz.
-Da de ce nu mergeti tu si Tifa la un film de dragoste. Le-am propus repde, propunere pe care a trebuit sa mi-o retrag cand Tifa a avut tentative spre a-mi rupe mana. A..adica da , din partea mea. Toti m-au aprobat asa ca am hotarat sa mergem la cinema. Am ales sa vizionam un film horror, ne-am luat niste popcorn si o cola si ne-am asezat pe scaune. Langa mine era brunetul ala Noctis, apoi Tifa si in final Cloud. Nu imi prea suradea ideea de a sta langa el. Daca va varsa din nou sucul pe mine? Eram pregatita sa obiectez cand a incput filmul. Ei sa speram ca nu am eu norocul asta. Si am putut constata ca nu il aveam atunci cand genericul a acaparat ecranul imens din fata mea iar eu eram uscata. Desi cand am intrat in cinematograf soarele era stapanul vazduhului, a fost detronat de norii cenusii ce prevesteau ploaia. Un vant rece a inceput sa isi faca si el simtita prezenta, so...cam asta a fost pe ziua de astazi.
- Pai cat timp nu ploua ...a inceput sa spuna Cloud cand cerul a inceput sa isi verse lacrimile asupra noastra, retezandu-i cuvintele.
Mai bine sa isi fi muscat limba, deoarece nu am nici cea mai mica idee cum voi ajunge la internat fara sa racesc. Tinuta mea nu era chiar adegvata iar daca parcul era aproape de internat cinemaul nu era deloc asa.Am fcaut ceva timp si cu masinile baietilor, dar asta este soarta si nu este mereu de partea ta. Galant ca deobicei Cloud s-a oferit sa o duca pe Tifa acasa care a fost mai mult de cat incantata si nu cred ca se datora doar faptului ca nu avea sa se ude. M-a salutat cu mana , inainte ca masina sa patrunda in trafic. L-am salutat pe Noctis , pornind spre cladirea ce avea sa-mi fie casa pentru ceva vreme, cand o mana ma opreste si ma intoarce cu fata.
- Haide , te duc cu masina. Ai destul de mers pana la internat si vreme nu prea pare sa doreasca sa se imprieteneasca cu tine astazi.
- Nu este nevoie...cred ca e ok. Ok?! De ce a trebuit sa spun asta? Nu e deloc ok dar gura asta tampita vorbeste inainte sa apuc eo sa gandesc si din cauza ei acum o sa merg pe jos.
- Nu te mananc sa sti. Doamne ce bine ca am dat peste cineva insistent. Macar atat sa fac pentru ceea ce s-a intamplat la cafenea. Da macar atat sa faci.
- Ok doar nu era sa zic nu din nou. Ne-am urcat in masina si a apasat acceleratia.

***
Cand masina a oprit in fata internatului, doi ochii priveau pe fereastra suspiciosi. O fata roscata ce statea in cladirea imensa a internatului a parasit masina, salutandu-l pe baiatul din interiorul acesteia.
,, Hmmm domnisoara Lighting si domnul Caelum...ce interesant! Oare mama fetei stie? Daca nu de ce sa nu o informez eu despre ceea ce face fata ei.''Iar rasul ei rautacios invalui incaperea. ,,Mereu am fost nevoita sa zambesc, sa fac pe dragutza si sa-i servesc pe elevii astia enervanti dar mi-o vor plati cu totii'' apoi incepu sa zambeasca, dar nu era acelasi zambet pe care il adresase elevilor, inainte de a incepe sa le prezinte cladirea, ci plin de dispret. Lua in mana un telefon alb si apasa pe tastele acestuia un numar notat pe o hartiuta.
- Alo? Familia Lighting?
- Da. Cu cine vorbesc?
- Sunt domnisoara Agata, de la liceul unde se afla fiica dumneavoastra in acest moment. Nu vreau sa va alarmez dar tocmai am vazut-o pe fiica dumneavostra coborand din masina tanarului Caelum.
- A cui?
- A tanarului Noctis, e un baiat de optsprezece ani din liceu. Este un baiat politicos si foarte cum se cade, dar totusi este baiat si nu stiu daca este adegvat ca fiica dumneavoastra sa iasa cu el chiar din prima zi de cand este aici si am sunat pentru a lua masuri.
- Da voi discuta cu ea chiar dimineata.
- Multumesc si scuzati deranjul! O seara buna!
- Deasemena! Apoi singurul sunet ce mai venea din partea cealalta a firului a fost tonul.

***



Clopotelul a sunat anuntand intr-un final sfarsitul orei. A fost cea mai plictisitoare ora de fizica pe care am avut-o si parca nu se mai termina. Cum a parasit scopia noastra de profa sala de clasa am iesit si eu, tarand-o pe Tifa dupa mine.
- Uite-i pe Cloud si Noctis ! a intins ea mana spre cei doi.
- Aha si ce-i cu asta ? i-am raspuns eu pe un ton plictisit.
- Pai hai la ei !
- Da acum ca ati facut cunoastinta de ce sa nu te ti in limba dupa el nu ? Scuze ca ti-o spun asa dar nu trebuie sa ii arati unui tip ca esti moarta dupa el nici intr-o mie de ani. Acum sa ne prefacem ca nu i-am observat si sa asteptam sa vina ei la noi. Daca vor dori asta. Mi-am dat ochii peste cap si am privit-o.
Ii era greu probabil sa se hotarasca daca sa ma asculte sau nu. Era alegerea ei, dar m-am bucurat cand a aprobat si am inaintat . Am rugat-o sa ma scuze pentru un moment si m-am indepartat. Trebuia sa vade ce mai fac dragii mei colegii. I-am gasit in compania a doua fete. Dar stiu ca se grabeau nu gluma. Erau prea ocupatii asa ca i-am luat prin surprindere.
- Bau ! am strigat ei, reactia lor facandu-ma sa inteleg ca am reusit sa ii sperii putin, poate putin mai mult.
S-au desprins din bratele fetelor cu care erau, si s-au intors imediat spre mine. Cele doua se uitau la mine de parca ar fi vrut sa ma…ei bine poate nu ar fi trebuit sa le stric distractia, dar lasa ca nu era asa o tragedie. S-au departat nervoase, nu inainte de a le mai arunca o privire seducatoare amicilor mei care le facea cu ochii.
- Vad ca va distrati, nu gluma. Ce faceti , ma ?
- Da glumeata ca intotdeauna. Noi bine, ne acomodam pe aici dar tu ? cel care mi-a raspuns a fost Zack,care in mod uimitor era in clasa cu Noctis si Cloud, coincidenta. Kadaj inca se uita la fustitele mini a tipelor. Dar la ce ma pot astepta ?! Doar sunt baieti.Am ras in gandul meu.
- Da vad ..si inca ce bine va acomodati. S-au uitat cam urat la mine. Credeti ca le-am suparat ? am incercat sa abordez un ton ingrijorat, dar stiau prea bine ca nu eram, deloc asa.
- Aha deci sa inteleg ca iti este frica ?! Zack ridica din spranceana , ma enerva cand facea asa si cred ca o stia si el prea bine.
Am raspuns afirmativ, afisand o fata de catelus . Am scancit putin apoi am inceput sa radem. Nu imi era deloc fica. Nu imi este frica de nimeni, cu atat mai putin de niste pitipoance. Doream sa mai discut cu baietii, dar mi-am amintit de Tifa, iar cand m-am intors sa vad ce face nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut-o discutand cu Cloud, iar la aproximativ cativa pasi era si brunetul, Noctis.
- Da pai eu ar cam trebui sa plec. Presupun ca ne mai vedem ? Acestia am dat din cap in semn ca da apoi m-au invitat asta seara la un club.
- Astazi seara, un amic pe care l-am cunoscut, Joey, da o petrecere si ne-a invitat si pe noi. Credeam ca te superi daca pierzi distractia si a raspuns afirmativ cand l-am intrebat daca mai pot aduce o tipa. Mi-a facut cu ochiul, iar eu am raspuns ridicand degetul mare in sus, urmat de un da, categoric si dusa am fost.
Eram pregatita sa o mustrtez pe Tifa. Parca i-am spus ceva inainte sa o las singura. Dar inainte ca, cuvintele sa paraseasca gura, eu am fost cea mustrata.
- Mai fetelor, asa faceti voi ? Nu ne mai bagati in seama ?! Mai mai….asa ceva… cel care mi-a vorbit a fost Cloud.
- Nu v-am observat. Se mai intampla. I-am intors-o eu indiferenta.
- Da plus ca e multa lume aici…brunetul imi lua apararea cumva ?
- Da pai…sunetul telefonului meu a fost cel care a preluat discutia. Ecranul i-phonului alb din mana mea infatisa un nume scurt : mama .
- Alo ?! Salut mamico. Ce mai faci ? incercam eu sa par incantata de apelul ei, dar ea nu am prea ajuta.
- Nu ma lua acuma cu mamico. Cum crezi ca ma simt eu cand mi se spune ca ai fost vazut-o cu baieti. Sa-ti spun eu : groaznic.
- Dar … macar trebuia sa incerc sa ma apar nu ? Desi sansele erau cam putine…
- Nici un dar. Si sti macar cine e baiatul cu care ai iesit ? Noctis este fiul domnului Caelum. De parca ar fi fost greu de ghicit ca Noctis Caelum este fiul domnului Caelum vai ce sa zic ce m-a impresionat. Si domnul Caelum este seful meu. Ei bine asta chiar m-a lasat cu gura cascata. Acum trebuia sa imi pun in aplicare marele meu talent de mincinoasa.
- Nu mama. Am iesit cu o fata Tifa . Ea il are ca iubit pe Cloud. Am si vazut-o inrosiindu-se la fata dar nu stiam daca de rusine sau de nervi, dar eu trebuia sa-mi continui teoria. Iar ea m-a chemat si pe mine, ca sa-mi arate orasul. Cloud este cel mai bun prieten al lui Noctis, si l-a invitat si pe el. Dar s-a pus ploaia, iar masina lui Cloud nu are decat doua locuri, si a luat-o pe Tifa. Eu am vrut sa plec dar Noctis s-a oferit. La inceput am refuzat dar el a insistant si asta a fost tot. Toate astea am zis-o dintr-o suflare iar ei ma priveau uimiti, dar nu aveam nevoie de uimirea lor ci ca mama sa ma creada. Timp de cateva secunde a fost liniste , semn ca se gandeste putin, apoi mi-a cerut-o pe Tifa. i-am inmanat telefonul fetei, iar ea l-a dus la ureche. Avea o privire ingrijorata. probabil mama o interoga. I-am facut semn sa spuna da , in caz ca mama ar fi intrebat-o daca spun adevarul. A stat pe ganduri, dar a zis da...wow... M-am uitat la Cloud si nu m-am putut abtine cand i-am vazut sambetul pervers de pe fata. dupa ce mama a inchis si eu mi-am primit telefonul inapoi, Cloud ne-a luat cu adevarat prin surprindere.
- Deci acum suntem oficial impreuna, bombonico. Si sunt sigura ca asta nu a fost o intrebare. Clopotelul nu a mai lasat-o pe Tifa sa protesteze. Ce sa-i faci asa le-am facut eu lipeala, mult mai repede decat m-am asteptat.

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1414...iv502k.jpg Zack
http://amami.exteen.com/images/kadaj/kadaj1.jpg Kadaj


Astept multe commuri. Sper sa va placa! :*



Răspunsuri în acest subiect
RE: [FinalFantasy] Just for love… - de : : :Theo: : : - 29-03-2010, 07:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Când fulgerul loveÅŸte Me†al. 7 4.527 10-09-2011, 12:43 PM
Ultimul răspuns: matzaplouata


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)