Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Schimb de rol

#2
Ramna pasi pe holul hotelului fara macar sa clipeasca. Recunostea locul: era hotelul unde venise in excursie candva demult. Nu se schimbase mult... poate doar ca era mai putin aglomerat, dar nu era neasteptat: la urma urmei era bantuit de un monstru.

'identificare, analizare... eliminare...' rememora in mintea ei pasii pe care trebuia sa-i urmeze asezandu-se pe pat obosita. Calatorise toata noaptea si nu tocmai cu mijloacele de transport cele mai confortabile. Toata treaba ii facuse o foame incredibila.

Privi primele raze ale rasaritului oftand. Nu putea iesi pur si simplu, dar nici nu avea chef sa taraganeze misiunea cu vanatoarea. Scoase un pandantiv rosu dintr-o cusatura a gentii de voiaj si-l puse la gat. Nu ramase prea multa vreme in fata oglinzii insa. Faptul vampirii nu se puteau vedea in oglinda ar fi fost anulat de pandantiv daca ar fi fost real, dar ceea ce-i indica functionalitatea sa era de fapt culoarea ochilor: erau acum negri.

Se imbraca special de vanatoare: cat mai atragatoare, cat mai functional, in concluzie... cat mai putin.

Nu departe de hotel o discoteca se apropia de ultimele ore de functionare. Nu-i fu greu sa se amestece in multime, si nici sa-si aleaga o victima. Gustul de sange subtiat de nopti nedormite, droguri si alcool nu era tocmai cel mai placut, dar ii potoli foamea si nu-i lasa decat o oarecare nepasare in plus fata de cat avea pana acum.

-Asta ti-e scopul... ii spuse inainte ca omul sa-si dea duhul la picioarele ei.

Trecu printre pustanii adunati la toaleta din oaresce motive stergandu-si usor buzele de ultimele picaturi de sange. Pana cand cineva avea sa-si dea seama ca bietul drogat nu mai sufla din cauza lipsei de sange ci nicidecum din cauza vreunei supradoze ea avea sa-si fi terminat misiunea si ar fi fost departe.

Hotelul era surprinzator de pustiu... si totul duhnea a praf si sange. Informatiile date in scrisoare semnalau un monstru nocturn, dar se parea ca-si schimbase obiceiurile. Si era convenabil de aproape de camera unde fusese ea cazata. Se opri analizand aratarea: nu parea a avea o compozitie anume... doar praf murdarit de sangele nefericitilor ce nimerisera in calea sa.

Sesiza doar in ultima clipa ca un fir de praf urca incet pe gheata ei. In clipa in care se scutura creatura o sesiza cu adevarat. Atacul fu rapid, aproape la fel de rapid ca ea. Incerca sa-l inghete, dar se parea ca abia reusea sa-l tina mai departe cu vijelia proprie. In ciuda faptului ca gheata acoperise deja pana si aerul din jur, lasand o ninsoare falsa sa se amestece cu praful in vijelie, monstrul nu parea a fi afectat.

O fasie nisipoasa o prinse de brat incepand sa-i intre pe sub piele in irizatii patrate. Ramna se simtea de parca ar fi fost pe post de arta moderna, si nu-i convenea de niciun fel. Reusi sa-l scuture doar putin. Firele ce reusisera sa-i intre sub piele inghetara de indata ce pierdura contactul cu masa principala de praf.

Si veni vremea sa regrete ca-si cumparase cizmele de la un magazin indoielnic: tocul se rupse cu un sunet infiorator si Ramna se pomeni la sol, lovindu-se puternic la cap. Totul se intuneca...

-----------------------------

[Imagine: ramnakayo.jpg]
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Răspunsuri în acest subiect
Schimb de rol - de JavaLeen - 06-05-2008, 09:24 PM
RE: Schimb de rol - de JavaLeen - 13-05-2008, 10:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un schimb ce te costa? Aida Strory Girl 5 3.062 20-06-2009, 02:31 PM
Ultimul răspuns: nemo-chii
  Schimb de vieti TrieuTriTrinh 12 7.353 27-03-2009, 03:41 PM
Ultimul răspuns: TrieuTriTrinh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)