Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Still Hope [16+ Yaoi Mr. Hangover x Yu Phoenix] by Nya & blueapple

#6
@ love_anime : Ne bucurăm că`ți place fic`ul. :] Te așteptăm și la următoarele capitole. ^^

@ adyna_45 : Te crezi și tu, ca toate ' marile genii ', critică? Ei bine, scumpo, lasă`mă să`ți spun că numai critică nu ești tu. Profesoara mea de română a zis că și perfectul simplu poate fi folosit, dar nu în exces. Dacă vei mai comenta și la celelalte capitole, abține`te să mai ' critici ' niște lucruri pe care nimeni altcineva nu deranjează . . . ok? ^^

@ Kripterya : Ne bucurăm că ți`ai plăcut primul capitol. ^^ Sperăm că ne vei comenta și următoarele capitole. :3

@ Live And Die For Metal : Mulțumim de comm ! Dacă vrei fac eu un fic cu YuxRomeo, dar nu va fi Romeo de la CB ci Romeo Fantastik. :> Așa ca să fie un fic tru. Plus că e normal ca toți să se îndrăgostească de Yu. E cel mai smexy. Oke, să revin la chestii serioase. Te așteptăm și la următoarele capitole. ^_________^

Înainte să postez continuarea, aș vrea șă știți că mie nu mi`a plăcut, nu`mi place și nici nu`mi va plăcea vreodată Cinema Bizarre. Mie îmi place doar Yu. :>

Capitolul II – Nightmare, but a sweet nightmare
Yu`s P.O.V.

Îmi urmam șeful pe coridoarele strâmte ale clubului. Nu eram atent la drum, îl cunoșteam deja prea bine. Mintea îmi era la chipul lui Shin. Prima reacție pe care am avut-o când l-am văzut a fost una tipică mie: mi-a venit să mi-o trag cu el chiar în acea secundă. Totuși, încă puteam să-mi controlez poftele trupești. Deși cu Shin niciodată nu a fost așa simplu. Arăta bine . . . Cred că de fapt era puțin spus. Nu-mi păsa de personalitatea lui, îmi păsa de corpul lui. La naiba, chiar îl voiam sub mine. Am intrat în biroul, aglomerat de lucruri puerile, șefului și m-am așezat pe un scaun. Bărbatul se uită la mine și îmi arăta o poză cu o tipă blondă cu ochii albaștri. Arăta destul de drăguț, poate un pic prea inocent. Am ridicat ochii spre șef, întrebător.
- Ea este Chelsea, fiica mea, de nouăsprezece ani. Era un mare fan Cinema Bizarre și mă întrebam dacă nu ai vrea să ieși cu ea.
Glasul cu care îmi vorbise era rugător. Nu prea voiam să ies cu o asemenea fetiță, dar dacă asta îmi aducea ceva verzișori în buzunar, nu mă deranja. Salariul meu nu era unul acceptabil, așa că aveam nevoie de un bonus generos. Am aprobat spusele bărbatului cu o mișcare a capului. El mi-a zâmbit ușurat. L-am întrebat când o voi vedea, iar el mi-a făcut semn cu capul spre ușă. Deci era deja aici? Ca la comandă, puștoaica intră în încăpere. Am rămas cu gura ușor deschisă. Fata arăta chiar mai bine decât în poză. Era îmbrăcată cu o rochie bleo, puțin deasupra genunchilor, care îi scotea în evidență toate lucrurile ce mă interesau. Mi-am închis gura, înainte să arăt ca un tâmpit, și m-am ridicat în picioare, mergând spre ea. Chelsea mă privea, aproape la fel de doritoare, cum o priveam și eu pe ea.
- Bună, Chelsea! Ești foarte frumoasă, am spus, privind-o în ochii de un albastru intens.
- Și tu arăți foarte bine, Yu! a zis ea, chicotind.
Nu eram obișnuit să aud persoane chicotind, așa că nu mare mi-a fost mirarea când am tresărit, involuntar, desigur. Am luat-o de mâna firavă, ieșind pe ușă. Îi puteam auzi inima bătând cu putere, când pielea mea a făcut contact cu mâna ei. Când am fost sigur că șeful nu mă mai vedea, am tras-o pe Chelsea în brațele mele, și mi-am lipit buzele de ale ei. Mi-am strecurat limba printre buzele ei și i-am explorat fiecare părticică din gură. Respirația ei avea gust de căpșuni, iar acest lucru mă făcu să o vreau . . . chiar în acel moment. Îi simțeam corpul tremurând, în timp ce eu o duceam cu spatele spre camera unde erau depozitate băuturile. Am lipit-o de un perete și mi-am pus mâinile deasupra capului ei. Am privit-o cu atenție, înainte să o mai sărut o dată. Chiar când voiam să trec mai departe, la etapa următoare, ușa se deschise de perete. Ne-am despărțit automat. Pe ușă intrase Shin, care mă privea șocat. Dar mai era un sentiment în ochii lui . . . dar nu-mi puteam da seama ce. A mormăit un ‘ scuze ‘ chinuit, apoi a ieșit din încăpere.
- Yu, eu mă duc acasă. Aștept să mă suni, da? a spus blonda, privind în pământ.
După ce a zis acestea, păpușica Barbie a plecat. Am părăsit camera la puțin timp după aceasta. Știam că probabil îl rănisem pe Shin. Aş fi vrut să i-o trag şi lui, dar el era mult prea sensibil. Eu nu voiam o relație pe termen lung. Blondul, probabil, voia. Nu voiam să-l văd că suferă, dar nici nu voiam să-l mint. Ar fi fost doar o noapte și apoi indiferență, din partea mea, desigur. Am încercat să respir normal când am ajuns la bar și l-am rugat pe Shin să-mi dea o tequilla. Aveam nevoie să mă înec în alcool . . . nevoi firești pentru mine. I-am urmărit mișcările, în timp ce îmi turna băutura în pahar. Era atât de lent, încât cu greu m-am putut abține să nu-i zic să-și miște fundu’ mai repede, că n-am toată ziua la dispoziție pentru el. Mi-a pus paharul în față, iar eu l-am dat aproape imediat pe gât. I-am făcut semn să mai îmi pună unul, dar s-a uitat nemulțumit la mine și mi-a vorbit:
- Știi, nu sunt chelner.
- Ești barman. Același lucru, am zis plictisit.
- Și tu ce faci aici în bar? Ești aici doar pentru a ți-o trage?
Glasul cu care îmi vorbise era unul nervos. Nu era stilul lui Shin. Blondul s-a înroșit repede și și-a făcut de lucru cu sticla de tequilla. În trecut, la o asemenea întrebare aș fi răspuns un ’ da ’ tupeist, dar acum mi-am înghițit cuvintele. Cu greu, ce-i drept. Mi-am încleștat pumnul, pentru a avea grijă să nu îi sparg fața lui Shin. Nu că mi-ar fi păsat de el, dar fața lui era prea frumoasă pentru a o compromite. Plus că n-aveam nevoie să văd sânge. Am băut și al doilea pahar de tequilla, lingându-mi buzele când alcoolul mi le atinse. Mii de gânduri mi-au invadat mintea, majoritatea legate de perioada în care eram în fosta mea trupă. Am numărat în minte cu câte fane m-am culcat . . . Am pierdut numărătoarea la șaptezeci și șase. Trebuia să-mi iau gândul de la astfel de porcării acum. M-am hotărât să-i arăt lui Shin ce făceam eu aici. M-am îndreptat pe scenă, unde era aparatul de mixat. Am pus mai multe plăci de la diverși artiști rock și mi-am pus căștile pe urechi. Aveam de gând să-l uimesc. Măcar eu eram singurul care încă lucra în muzică . . .
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Still Hope [16+ Yaoi Mr. Hangover x Yu Phoenix] by Nya & blueapple - de Nya. - 23-02-2010, 05:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Lost hope hidden in the dark .. Kyandi. 10 5.244 29-08-2012, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Hope for a dream [ +16] sickness 5 3.289 12-03-2011, 06:11 PM
Ultimul răspuns: hiimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)