Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fast drive +16

#18
Am revenit cu nextul. Minim 3 comenturi si aveti nextul.

O mica-mare bătaie

Stateam pe un scaun si dezlipeam actibildurile hidoase de pe Toyota mea. M-am trezit primul, fiindca sora mea si Sakura dormeau, cand mi-am deschis ochii si cand am iesit din camera, garajul era zguduit de sforaiturile lui Gaara. Acum singurile zgomote, erau facute de actibildurile dezlipite de pe usa din partea pasagerului. Se pare ca amicul meu s-a trezit, fiindca l-am auzit injurand fiindca s-a lovit de ceva. Tipic pentru el, sa ia dimineata totul in picioare. Cine a spus ca fluierul piciorului este detectorul de obiecte si lucruri al omului pe intuneric, are dreptate.
- Ce faci Demon? Ma intreba roscatul si eu imi ridic privirea.
Era la bustul gol, aratandu-si muschi puternici pe care ii avea. Avea pe el doar o pereche de pantaloni kaki, trei-sfert si in picioare niste tenisi negri. Se intoarse cu spatele si am putut vedea diferitele cicatrici mai mici, capatate din puscarie, dar cea mai urata este cea de pe omoplatul stang, unde a avut acelasi tatuaj ca mine, dar si l-a taiat. Nu stiu cum a suportat durerea, ca eu nu o faceam. Simti ca ii privesc spatele si lua pe trup un maiou alb cu capison. Veni la mine si incepu sa ma ajute cu masina.
- Crezi ca intre Sakura si Kiba e ceva? Il intreb senin, atigandu-mi zgarietura de la gat.
- Cineva e gelos? Ma intreba la randul sau.
-… Nu. Sunt doar curios sa stiu de ce dracu m-a injurat de parinti si pentru ce era sa primeasca o bumbaceala ca la penitenciar…
- Cred ca el… Ce ar fi sa-l intreb personal, mai spuse si se ridica in picioare ducandu-se spre masinuta lui.
- Kiba, prietene, imi aud amicul spunand aceste lucruri, aproape facandu-ma sa vomit. Ce faci azi?
- Merg cu iubita mea Sakura – am inlemnit usor la auzut acestor cuvinte – si poate ne vom distra foarte bine, asa cum am facut cu sora lui. Pacat ca tarfa aia de sorasa nu-i asa de buna pe cat arata…
Numai continua, ca m-am ridicat fulgerator si i-am dat fara veste un pumn in plina figura, obligandu-l sa faca cativa pasi inapoi. Furios ca i-am spart fata, s-a repezit la mine si incepu o bataie pe cinste. Mai mult am dat pumni, decat am primit. O data l-am prins de dupa gat si am inceput sa-i car niste pumni la ficat. Primesc una de la saten sub coaste si ii dau drumul injurand. Sarim din nou la bataie, dar cineva imi puse piedica, si imi intoarse mana la spate. Imi ridic privirea si vad ca Kiba era ingenunchi si tinut de Naruto si Shikamaru. Intre noi era Sakura, care imi arunca priviri nervoase, apoi se duse la iubitul ei. Acest lucru ma enerva peste masura. I-am dat una intre picioare, lui Gaara si ma ridic de pe jos. Trec pe langa cei doi si ma urc pe un Kawasaki ZZR1400, negru. Ma inchei la maioul cu fermoar si capison de culoare albastra inchis.
Pornesc motorul, ridic cricul si apoi pornesc ca din pusca de pe loc. M-am ridicat pe roata din spate pentru putin timp, inainte de a ateriza pe roata din fata. Ies din garaj si merg cu viteza pe strada, nepasandu-mi ca voi face accident. Nu-mi pasa daca voi muri, fiindca inima mea a fost sfasiata cand am aflat ca Sakura doar s-a jucat cu mine pe degete. Vad in oglinda, Viper-ul rozaliei si pe ea la volan. Ce dracu mai vrea acum? Sa-si mai bata joc de mine a doua oara? Am inceput sa fac slalong printre masini pentru a scapa de ea, dar se tinea dupa mine ca si guma de mestecat de talpa papucului. Intru intr-un gang si vad ca mi s-a inchis drumul. Am intors motorul spre strada si vad, ca masina imi infunda singura scapare de aici.
Vad cum tanara cobori din masina si vru sa vina spre mine, dar eu am pornit motocicleta si am sarit pe capota masini, am urcat peste barbriz si am aterizat pe partea cealalta. Nici nu m-am uitat in urma mea, ci am pornit spre plaja. Sunetul valurilor ma calma de mic. Parinti mei au avut o cabana de pescuit, la ocean, inainte sa ne mutam la Tokyo. Era asa de fain sa dormi in barca leganata de valuri sau sa vezi rasariturile de soare magnifice. Clipesc de cateva ori si apoi fac dreapta, intrand cu motorul pe plaja pustie. O opresc cat mai aproape de apa si ma dau jos de pe ea. Imi dau jos adidasi si ii las langa motor. Imi desfac maioul, lasandu-mi la vedere muschi puternici de pe abdomen.
Intru cu picioarele in apa, pana ajunge pana la genunchi si apoi m-am oprit. Am inchis ochii si am tras aer in piept. Aerul sarat si curat, imi aducea aminte de scurta copilarie la malul mari. Mama, papa si Itachi, imi e asa de dor de voi… Deschid ochii si vad cu uimire, in fata mea cum stateau parinti si fratele meu. Mama – o femeie de vreo treizeci si noua de ani, cu parul negru si lung si ochii la fel – statea langa papa – cu parul sau grizonat si ochii blanzi. In fata lor era Itachi – douazeci si patru de ani, cu parul negru si lung pana la omoplati – si imi zambea usor. Aratau exact ca inainte de tragedie. Ma chemau spre ei si eu vreau sa ma duc…
- Sasuke! Un glas hotarat si cunoscut, ma trezi din visare si imagina familiei mele se spulbera in mii de cioburi.
Ma intorc spre Yuna si abia acum constientizez, ca apa imi ajungea pana la bicepsi. Ma intorc cu greu la mal, unde ma astepta sora mea. Cand am ajuns, ma pun pe nisipul fierbinte si imi strang picioarele la piept, exact cum faceam cand eram mic si aveam ceva pe suflet. Bruneta se aseza langa mine si priveam amandoi marea. Imi placea la ea, faptul ca stia sa astepte si avea rabdare, ca si mine. Tacerea dintre noi deveni grea ca plumbul si dura ca diamantul.
- De ce nu mi-a spus? O intreb eu, spargand zidul care se dovedi a nu fi din diamant,ci din nisip.
- Nu a avut ce sa-ti spuna, ca nu este cu el. Sakura este solo de ceva timp, imi explica, dar tot nu m-a lamurit.
- Atunci de ce a zberat in gura mare ca este cu el?
- Sasuke, iar faci cum ai facut cu Lidia? Iar devii gelos si te mai alegi cu o cicatrice asemanatoare, cu care o ai pe spate? Ma mir ca nu o ai pe constiinta pe saraca Lidia, pe care ai ucis-o, criminalule! Cu doisprezece lovituri de cutit! Nu te uita asa la mine, ca le-am numarat!
- Eu? Am ucis-o pe Lidia? Itachi mi-a spus inainte sa-si dea duhul, ca Yakuza a ucis-o si mie mi-au facut cicatricea aceea. El nu m-ar fi mintit! Nu in conditia in care se afla!
- Ba da a mintit si eu ti-am sters crima boule. Daca se descoperea si aceasta crima, ajungeai pe scaunul electric. Erai beat muchi si Lidia a venit la noi nu stiu pentru ce… a, da, sa se desparta de tine si atunci s-a inscat asta. Ai ucis-o in fata fratelui ei si al varului nostru… Itachi a mintit ca ne iubea. A pacatuit inainte de moarte, ca eu l-am rugat si tu sa nu o ai pe constiinta. Si… - incepu sa planga cu lacrimi mari si amare – si acum esti pe cale sa repeti din nou aceea greseala. Daca o faci, o sa am grija sa ajungi pe scaunul electric sau din nou in mainile Yakuzei! Tipa la mine sora mea, enervandu-ma peste masura.
- Tarfa drecu. Tu esti sange din sangele meu, carne din carnea mea si trup din trupul meu, si tu imi vrei mie raul. Tu? O mucoasa si jumatate? I-a spune cu cati te-ai culcat? Doi? Patru? O suta? Macar te-ai protejat? Tip la ea si tanara imi da o palma, de imi inrosi obrazul.
- Tarfa e mata! Sunt virgina boul lumi! Si pleca.
Privesc cum se indeparteaza de mine. Doamne ce am facut? Cum am putut sa o ucid pe cea care am iubito cu adevarat. Ma las sa pic in fund si imi lipesc fruntea de genunchi. Soarele fierbinte, imi ardea ceafa, dar nu-mi pasa. Vroiam sa mor, sa fiu inghitit de mare sau de nisip, care sa ma duca in Iad, direct in cazanul cu smoala. Niste pasi pe nisip, care se indreptau spre mine mi-au atras atentia. Imi ridic privirea si o vad pe Sakura cum vine prudenta si tematoare spre mine. A auzit toata discutia mea cu Yuna. Oftez resemnat si ma ridic in picioare. Ma incalt si incalec motorul, pornindu-l. Acesta se trezi la viata, dornic sa plecam din nou la drum.
- Sasuke, stai, spuse cu glas sting si cu o privire rugatoare.
- Ce vrei? Vreo tavaleala? Nu sunt interesat, spun rece si distant.
- Vreau… doar sa vorbim.
Oftez resemnat si ma dau jos de pe motocicleta. Ma asez pe nisip si ii fac semn sa se aseze si ea. Spre surprinderea mea, nu se aseza la distanta de mine, ci in bratele mele. Acum ii puteam vedea mai bine, sani mari prin decolteul ei. Purta un maiou care era alb, cu spatele gol si prin care se vedeau forma sfarcurilor. Mai purta o fusta mini neagra si in picioare niste sandale arginti, cu toc-cui, legate pe camba. Parul era lasat liber. Incerc sa ma uit la altceva, nu numai la sanii ei, dar acestia imi atrageau privirea ca un magnet. Pana la urma las pleoapele in jos.
Simt cum ceva cam lipicios, cu gust de capsuni imi atinse buzele si deschid rapid ochii. Buzele rozaliei mi le acaparasera pe ale mele. Numai rezist tentatiei si imi strecot limba cu dexteritate si usurinta in gura ei, incepand sa ma joc cu limba fetei. Mainile mele ii inconjura talia, in timp ce degetele ei, se jucau cu parul meu. Ma desprind prea repede din sarut si ma ridic, lasand-o nedumerita pe fata. Ma urc pe motor, ne bagand inseama strigatele ei. De data asta eram hotarat sa numai dau inapoi pentru nimic in lume. Vreau sa pornesc, dar pun rapid frana. Sakura se aseza in fata mea, cu picioarele cracanate, din cauza ca intre ele, era roata si isi puse mainile peste ale mele pe ghidon.
- De ce fugi de mine? Ma intreba furioasa privindu-ma in ochi.
- Nu fug de tine, ii raspund glaciar, de fapt mintind cu usurinta.
- Ba da. Fugi. Fugi de mine. Ce ti-am facut? Aseara eram suparata pe tine, ca mi-ai luat amicul la bataie si nu am vorbit cu tine. Yuna mi-a explicat mai inainte despre ce urasti tu cel mai mult la tine. Devii foarte gelos si poti ucide fara sa vrei.
- Yuna are gura cam mare. Despre ce vrei sa vorbim? Despre gelozia mea? Gura sorami? Sau de ce iti iau iubitul la bataie? Alege.
- Despre noi…
- Nu exista noi! Nu v-a mai exista noi! Voi pleca din garajul tau idiot, ca sa ma lasi in pace!
- Deci esti si un las pana la urma… De ce fugi de dragoste? De ce? Ma intreba din nou, fiindca eu mi-am plecat ochii.
- Nu vreau sa se mai repete o data istoria cu gelozia mea, i-am spus stins.
Tanara ofta si imi spune ca nu o sa se repete. Am aprobat din cap si apoi am apucat-o de mana, tragand-o in spatele meu. Ii spun ca vreau sa ne plimbam si poate gasim si vreun balci pe aici, prin apropiere. Ma ruga un minut, sa o las sa vorbeasca la telefon. Scoase un mobil, forma un numar si ii ordona lui Naruto sa vina si sa ia Viper-ul din parcare. Dupa ce inchise mobilul, mainile ei, se incolacira dupa talia mea si buzele ei, imi sarutara delicat, ceafa arsa de soare. Zambesc si pornesc motorul. Rotile aruncara nisip in toate partile, apoi pornim rapid de pe loc, indreptandu-ne spre cautarea unui parc de distracti sau ceva asemanator.



http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery...20%203.jpg Kawasaki ZZR 1400 condus de Sasuke
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Fast drive +16 - de ellamanu - 05-02-2010, 03:01 PM
RE: Fast drive +16 - de Yuki ` - 07-02-2010, 02:40 PM
RE: Fast drive +16 - de Suki - 18-02-2010, 08:49 PM
RE: Fast drive +16 - de Vir - 24-02-2010, 09:45 AM
RE: Fast drive +16 - de Adri@n@ - 24-02-2010, 06:47 PM
RE: Fast drive +16 - de Shadow. - 06-03-2010, 09:59 PM
RE: Fast drive +16 - de Nywa - 17-03-2010, 07:24 PM
RE: Fast drive +16 - de Adri@n@ - 19-03-2010, 12:53 PM
RE: Fast drive +16 - de Shadow. - 01-04-2010, 04:39 PM
RE: Fast drive +16 - de Adri@n@ - 24-04-2010, 12:51 PM
RE: Fast drive +16 - de Teki - 24-04-2010, 03:06 PM
RE: Fast drive +16 - de Nywa - 25-04-2010, 01:04 PM
RE: Fast drive +16 - de Vir - 01-05-2010, 01:47 PM
RE: Fast drive +16 - de Shadow. - 02-05-2010, 08:51 PM
RE: Fast drive +16 - de Vir - 08-05-2010, 11:09 PM
RE: Fast drive +16 - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 18-05-2010, 09:32 AM
RE: Fast drive +16 - de Khonsu - 18-05-2010, 03:25 PM
RE: Fast drive +16 - de Nywa - 18-05-2010, 06:28 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)