Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Roz-ca-orhideea

#1
Disclainer: Nu detin nici un personaj din anime/manga Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.Detin doar pe cele create de mine

Dak tot trecetsi va rog dak avetsi bunavoie sa-mi lasatsi macar un comm si mie sa stiu ce e de ficu meu :o3 :o3 si sper sa va placa.


[SASUSAKU]Roz-ca-orhideea.
Cap 1


De pe coridorul placat de placi de marmura al palatului,se auzeau numai urlete de oameni aflati in continua graba.Coridorul era unul lung si inalt sprijinit de stalpi bizantini luciosi: pe de-o parte si de alta se gaseau usile de dimensiuni impresionante mereu gratioase.Podeaua era asemenea unei oglinzi albe placate cu marmura grea si scumpa.Tavanul era decorat cu fel si fel de candelabre de diamant cu lumanari groase si albe parfumate si becuri intense.
Slujitorii alergau din toate partile fiecare ocupat cu cate ceva.Numai pasi grabiti si grei si trantituri se usi auzeai de la parterul castelului.
In mijlocul coridorului sosi o femeie cu parul rosu si niste ochi verzi.Purta o rochie lunga si infoiata de culoarea turcoazului,cu maneci stranse pe incheietura si cu volanase.Parul era prins intr-un coc impletit si se invartea ca o balerina pe mijlocul holului.Avea in jur de 38 de ani .Dansa tipa la slujitori indrumandu-i la locurile lor.
-Haideti oameni buni!E miezul zilei si voi inca nu ati terminat pregatirile !Deseara e balul ceremonial al printesei.Implineste 17 ani!Goku du florile astea in sala de bal.
-Maria ta,zise Goku tremurand din picioare cu vaza de orhidee roz in mana,printesei ii plac orhideele in special cele roz!De cand am pus trandafirii in sala acum doua saptamani,toarca punch in ei.Dansa insinta la orhidee.
-Bine Goku,mergi inainte si arunca toti trandafirii!
Dupa doua ceasuri de tipat si dirijat ,in sfarsit se instala linistea pe coridoare si de-a lungul palatului.Sala de bal era ovala si impanzita de jur imprejur cu ghivece imense de orhidee roz.Parfumul lor imbietor ametea orchestrea venita la repetitie in sala.
Toti se asezara pe scaune,iar dirijorul isi lua locul in fata lor intinzand mana cu batul .El era o om varstnic cu parul dat peste cap si alba ca nametii.Ochii mici erau concentrati pe note si ritm ,iar gura usor deschisa cu barba-cioc tot alba.Se lasa condus de vantul muzicii si porni totul lent.Viorile incepura sa-i cante ,iar violoncele la fel.Cand isi lasa bratul brusc in jos, manevrand batul brutal:tonalitatea urca inalt devenind asruzitoare si vioaie.
Trompetele se bat la intrecere cu tobele,vioarele auzindu-se slab printre atata muzica aprinsa.Usiile se deschid deodata si aproape intrerupe orchestra.Inauntru soseste o fata zvelta si cu un trup mladios.Fata ei era firava si gingasa,ochii verzi ca smaraldul luceau in lumina candelabrelor.Buzele sale subtiri si rujate intr-un ruj rozaliu asemenea cu parul.Parul batea pe umeri si era roz deschis lasat liber.Doua suvite i le prelingeau pe obraji despartite de o coronita fina de argint.Rochia era voluminoasa si infoiata pana la glezne si cu umerii goi.Culoarea de un sange aprins era foarte usor de observat.
Fata incepu sa danseze in cerc ca un copil avantadu-si manecile largi ale rochiei care deveneau libere de la cot in jos .Dirijorul intrerupse corul si se intoarse catre ea.O opreste cu un val de aplauze ,ea facand o placaciune.
-Deci sunt pregatita de dans?intreba ea mieros.
-Printesa Sakura,totul este dupa placul Mariei Tale!Dansati divin Maiestate!
-Mersi ,Frantz si continuati sa repetati!Oh..vad ca au adus orhideele mele roz!Miros minunat!rosti Sakura dupa ce ruspe o floare si o agata dupa ureche.Ea isi facu vant si disparu din camera.
Seara incepura sa sune din nou cantecul orchestrei si invitatii sa se adune in sala.Tot felul de tinute care mai de care se zareau acolo.Fetele purtau rochii infoiate si lungi pana la glezne ,iar baietii costume largute sau fracuri.
Pentru cateva clipe se facu bezna in sala.O lumina galbena de reflector se abatu pe usa,apoi o voce intensa si groasa striga:
-Dragi invitati...Va prezint pe Maiestatea Sa printesa Sakura Haruno de Fiore!!!
Cu toti incep sa aplaude tare dupa anunt.Usiile se deschid trantindu-se la perete.Sakura se arata cu un zambet deschis pe buze.Face cu mana oaspetilor .Purta aceeasi rochie rosie si orhideea la ureche.Lumina se aprinde din nou.Orchestra incepe un vals usor.Curand se formeaza cupluri doi cate doi si incep sa danseze.Sakura se duce sa savureze o cupa de sampanie.Sorbi din cupa apoi se aseza la masa prinvind la oaspeti.
Dupa terminarea valsului ,cu totii se opresc .Afara incepe un joc de culori si zgomot pe cer.Un foc de artificii pornit in cinstea celebrarii se 17 ani.Oaspetii incep sa cante la multi ani Sakurei ridicand paharele in sus.
Ea zambeste si multumeste stins.
O noua melodie porni si parea mai vioaie.Fata se arunca in mijlocul multimii cuprinzand doua panbligi de matase si invartindu-se cu ele.Dupa ce si-a terminat numarul facu o placaciune scufundandu-se in valul de aplauze.
-LA MULTI ANI!!!
Pe urma o bubuitura ca o taietura se auzi.Candelancrul se desprinsa din fire si cazu. Sakura fu impinsa de un tanar brunet mascat.Nu se vedea nimic decat buzele carnoase si ochii negri ca noaptea.Purta costum negru si cizme de piele stranse pe picior.Scoase sabia si incepu sa ameninte in timp ce o cuprinse pe Sakura de gat.
-Inapoi cu totii,sau altfel iubita voastra printesa moare chiar de ziua ei!
-D-da-mi drumu'!Te implor!
-Roaga-ma cat vrei!Daca vreti s-o vedeti in viata,dati-va din calea mea!
Gardienii incercara sa intervina insa fura injughiati pe loc cu o lovitura de sabie agera a tanarului mascat.O pana de curent intuneca imediat sala.Nu a durat decat un minut,dupa care s-au aprins iarasi becurile.Printesa a disparut cu tot cu mascatul,dar lasand in urma ei orhideea roz ce o purtase in par....
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
Roz-ca-orhideea - de Erina Ozaki - 25-12-2009, 03:43 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Shadow. - 25-12-2009, 04:35 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Miyuki - 25-12-2009, 05:12 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Nya. - 25-12-2009, 07:22 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Alany Aysee - 25-12-2009, 07:22 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Irukandji - 25-12-2009, 08:00 PM
RE: [SasuSaku]Roz-ca-orhideea - de Vir - 27-12-2009, 01:43 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)