Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Every girl needs her own Prince - Charming

#30
@Live And Die For Metal: Mulțumim că ai venit și pe la fic`ul nostru. Măcar tu îl mai citești. Noi sperăm că nu te vom dezamăgi. :]
Ok, sper că acest capitol vă va plăcea. Btw, Nick este fostul prieten al lui Alice. Am scris în capitolul 7. :] Nu știu cât de bun este, sincer chiar m-am străduit, dar părerile le las la latitudinea voastră. ^^

[center]Capitolul 9
Alice P.O.V.
[/center]

Trecuse atâta timp de când îl văzusem ultima dată pe Shu. Două săptămâni, iar acum începea a treia. Nu pot spune că mi-a fost foarte greu. Cât eram la școală, mintea mea era prea ocupată pentru a mă gândi la Shu. Shu al meu… Uram clipele acestea, când în mintea mea apărea el. Uram că eram departe de el și speram să vină. Dar mă amăgeam singură. Am râs. Oare cum m-am putut gândi că el, care nu era chiar persoana cea mai sensibilă de pe planetă, ar putea veni să mă vadă? M-am ridicat de pe pat și am privit în jur. Am tresărit, când ochii mi s-au oprit pe poza de pe un raft al biblioteci. Eram eu cu Nick. Crezusem că aruncasem totul ce avea legătură cu el. Am pornit nervoasă către bibliotecă și am înșfăcat poza aruncând-o pe jos. Am privit-o cu ură și am început să sar pe ea, cioburile sărind în jur. Prea târziu mi-am dat seama că picioarele mele erau goale, iar cioburile îmi intrau în talpă. Am înjurat printre dinți. Am fugit pe vârfuri până la baie. Am înșfăcat trusa de prim ajutor și m-am așezat pe marginea căzi. Mi-am scos cu grijă cioburile din tălpi, apoi am dat cu spirt și am bandajat. Mi-am pus picioarele pe gresia rece a băii și am oftat. Măcar puteam merge. Am pus la loc trusa ce tocmai îmi salvase mersul și am chicotit. Doar eu puteam avea nevoie de bandajare constantă. Eram o împiedicată de când eram mică. Am ieșit din baie, îndreptându-mă spre parterul locuinței. Din bucătărie venea un miros minunat, semn că mama pregătea prânzul. Am intrat în încăpere, luând un măr în mână și mușcând cu putere. Mama mă privi, zâmbind ușor. Pot spune că mă împăcasem cu părinții mei, dar încă mă enervau că mă despărțiseră de Shu al meu. Mi-am auzit telefonul sunând și l-am scos din buzunarul pantalonilor.
- Alice, minunăția mea! Ce mai faci? mă întâmpină vocea blândă a lui Katie.
- Mi te adresezi așa numai când vrei ceva. Deci, ce dorești? am întrebat-o chicotind.
- Păi, vreau să ieșim în seara asta cu mai mulți. Știu că ești de acord, dar vine și Nick. Crezi că ești pregătită să îl vezi? Nu trebuie să-l bagi în seamă dacă nu vrei, a adăugat auzindu-mi respirația îngreunată.
- Cine mai vine? Știi că nu suport să fie prea mulți.
- Păi, Andrew, Julia, Lily, Kyle, Ella, Angelina și încă câțiva băieți pe care nu îi cunosc.
- Of, bine, vin. Chiar vreau să-i văd fața lui Nick când mă va vedea. Nu i-ai spus că am venit, nu?
- Și să stric marea întâlnire? Nu, puștoaico! La șase în parc, ok? La locul obișnuit.
A închis înainte să apuc să îi zic ’da’. Am oftat, apoi m-am așezat la masă. Am privit-o pe mama, ușor absentă. Ea mi-a pus în față o porție de friptură și niște piure. Am strâmbat din nas, dar nu am mai comentat. Mama se așeză în fața mea și mă privi resemnată.
- Ieși cu prietenii tăi în seara asta, nu? mă întrebă ușor tristă, în timp ce eu am încuviințat grăbită. Păcat, eram invitați la restaurant de către un asociat al tătălui tău. Poate o să vi altădată cu noi.
Pentru a nu o supăra am dat din cap, încercând să zâmbesc. Am mâncat cât de repede am putut, apoi mi-am spălat farfuria și am zbughit-o spre camera mea. Ceasul indica ora cinci. Ok, deci mai aveam încă o oră până să plec în parc. Jumătate de oră ca să mă pregătesc, apoi încă jumătate de oră pentru a ajunge acolo. Perfect! M-am îndreptat spre dulap și mi-am scos din el o fustă neagră și un tricou tot negru. Mi-am luat hainele pe braț, apoi am mers spre baie. Acolo le-am lăsat pe stinghia din lemn lăcuit și am intrat în cabina de duș. Am deschis apa, lăsând-o să-mi cuprindă corpul cu căldura ei. Am închis ochii pentru câteva secunde, gândindu-mă la ce face Shu. Mi-am deschis ochii brusc, scuturându-mi capul. Am mai stat câteva minute sub jetul puternic al apei, apoi am ieșit, înfășurându-mă într-un prosop. Mi-am uscat părul cu feonul, apoi l-am periat. M-am îmbrăcat repede, uitându-mă în oglindă. Părul meu roșcat făcea un contrast foarte frumos cu negrul în care eram îmbrăcată. Am zâmbit satisfăcută, apoi mi-am dat cu un gloss transparent pe buze și cu un fard gri pe pleoape. Arătam destul de drăguț. Am ieșit din baie, iar mai apoi, coborând scările. Mama se uită la mine, atentă. Dădu din cap, ceea ce însemna că arătam destul de decent. Am mers spre hol și mi-am luat o pereche de bascheți negri. Am îmbrățișat-o pe mama, apoi am ieșit din casă. M-am îndreptat spre noua mea mașină, gri metalizat, un Ferrari California. De când am văzut-o, numele mi-a plăcut cel mai mult. M-am urcat în mașină, aruncându-mi geanta pe scaunul pasagerului. Am apăsat pedala de accelerație și am ieșit în strada aglomerată. Ceasul arăta deja șase fără douăzeci. Speram că totuși voi ajunge la timp. Am condus cât de repede am putut, apoi am parcat mașina în parcarea din fața parcului. Am coborât din mașină grăbită, alergând spre locul unde ne întâlneam deobicei. Ajunsă acolo, o grămadă de persoane mă priveau zâmbind. Toți, mai puțin Nick. Când mă văzu îngheță. Se apropie de mine cu pași mici, întrebându-mă într-o doară:
- Ai venit în vacanță?
- Nu. M-am întors, am șoptit crudul adevăr.
I-am întors spatele mergând spre Katie și îmbrățișând-o. Andrew mă prinse și îmi ciufuli părul așa cum îmi făcea și când eram mică. Andrew era verișorul meu, așa că își permitea să mă ia și la bătaie. Cu accentul pe ‘își permitea’. Eu nu îi dădeam voie. M-am așezat pe bancă, lângă toți. Ei bine, pe una dintre bănci, căci erau șase bănci ocupate doar de prietenii mei, iar uni stăteau și în picioare. Pentru o secundă m-am gândit la Shu. Oare cum m-aș simți dacă el ar fi aici?
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Every girl needs her own Prince - Charming [by Nya & Mels] - de Nya. - 05-02-2010, 06:12 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)