Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Every girl needs her own Prince - Charming

#27
Salut...
Deeeci...la inceput capitolul mi s-a parut ok, dar de cum am ajuns la "Şoferul mi-a spus că nu voi mai lua avionul ci mă va duce el direct cu maşină. Mi s-a părut o chestie cam ciudată, având în vedere că drumul era foarte lung." m-am blocat. Cum poate ajunge din Tokyo in California cu masina? Sa fim seriosi, are un intreg ocean de traversat, doar nu o sa mearga pe sub apa? :))
Si asta nu e tot, "Am vorbit cu ea toată ziua şi toată noaptea, fără exagerări. Când am închis telefonul, arăta că am vorbit douăzeci şi şapte de ore şi cincisprezece minute." cum se poate si una ca asta? Cred ca saraca fata nici nu a putut sa respire. Cateva ore merge, dar peste douazeci si patru deja e pur si simplu prea mult, sunt si ele oameni, au nevoi, in alea douazeci si sapte de ore cred ca se descarcau telefoanele...scuze, dar asta chiar e super exagerat.
Asa, apoi, eu doar va sugerez unele lucruri, restul trebuie sa depinda de voi, daca tineti cont de ele sau nu, altfel e ca si cum eu as dicta si voi ati scrie. Mie imi place sa citesc ceva original, nu ceea ce chiar eu am scris. Si in primul rand sugestiile pe care le-am dat au fost doar asa ca sa va arat ce m-a deranjat, daca era ceva de capul lor scriam eu personal un fic.
"- Stai calmă! Părinţii mi-au distrus iarăşi un vis. Nu contează asta acum. Ia zi-mi, cum mai merg lucrurile pe acolo?" Asta chiar m-a lasat rece, adica ei ii distrug sansa de a fi impreuna cu baiatul pe care-l iubeste si ea in loc sa-si spuna off-ul prietenei ei, trece la alt subiect, asta chiar e ciudat. Si mai spune si "nu conteaza", asta inseamna ca pentru ea Shu nu conteaza, odata il iubeste, alta data nu conteaza....minunat, exceptional. Sper sa nu te superi, dar ce ma deranjeaza, ma deranjeaza, asta-i viata, toti gresim, dar trebuie sa incercam sa nu mai repetam greselile, si eu vreau sa te ajut, nu sa te incurc, tocmai de aceea am spus tot ce am avut pe suflet in speranta ca unele lucruri se vor schimba.
Va urez mult noroc in continuare.
ByeBye:bye:
[Imagine: damon-and-elena-mating-dance.gif]
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow
[Imagine: tumblr_mbpavhdSII1qc7rtu.gif]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Every girl needs her own Prince - Charming [by Nya & Mels] - de Kripterya - 21-01-2010, 12:41 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)