Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lovers’ Zodiac [+16]

#2
m-am uitat aşa pe conţinut şi vreau să menţioney că nu ai descriere. Firul narativ, care în comparaţie cu dialogul care este foarte mult, acesta este foarte puţin. Replicile sunt seci, nu reprezintă nimic şi textul are un aspect neângrijit şi la întâmplare.

Ar trebui să pui mâna pe o carte bună să o răsfoieşti căci nu scrii tocmai placut pentru ochii noştrii.


Citat:<Buna, numele meu este Aysha Neoputeai începe altfel. Începutul e prost poziţionat cât şi încercarea eşuată de a intra în pâine. Am optesprezece ani si sunt in ultimul an de liceunici că ne interesează. .Am parul blond pana la umeri, ochii de un rosu patrunzator, ca sangele. Mereu am urat faptul ca sunt frumoasa si cu forme apetisante mda...urăsc genul ăsta de comparaţii. , pentru ca nu-mi place sa ies din tipareMda.....lol.Asa sunt eu, simpla. Sunt timida si blanda, dar nu proasta, chiar daca sunt blonda! Locuiesc impreuna cu mama, sora mea mai mica si tata intr-un apartament cu trei camere. Dar pe tata il vad foarte rar, fiind mereu plecat din cauza serviciului.>
E sapte si jumatate si sunt gata. Le pup pe mama si pe Carolline, fur trei biscuiti din cutie si ii mananc in statie.

În primul rând inceputul este sec. Niciodată nu ai să vezi aşa ceva, undeva. Binenţeles la marile *genii* care se dau drept genii e adevărat că vei intâlni aşa ceva, însă nu ai să vezi aşa ceva.



Ai o descriere foarte seaca, să fii conştientă de asta.


Gambatte !
-



Răspunsuri în acest subiect
Lovers’ Zodiac [+16] - de ralu_th7 - 16-12-2009, 01:09 AM
RE: Lovers’ Zodiac(+16) - de Flash - 16-12-2009, 04:19 PM
RE: Lovers’ Zodiac(+16) - de A'Svear - 16-12-2009, 04:37 PM
RE: Lovers’ Zodiac(+16) - de kristal_icequeen - 16-12-2009, 06:57 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)