Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hallucination [+16]

#4
Hei. În sfârşit, ştii că l-am aşteptat nu ? Merci că l-ai pus.
Wait a second, nu am înţeles. Deci asta a fost la persoana I [ first chapter I mean ] , " ea " povestea : - ? Enfin, nu prea înţeleg cu totul ce şi cum, dar să lăsăm asta.

Greşeli de tastare / exprimare nu am văzut şi niciun alt tip de greşeli nu a apărut în primul capitol. Sau poate că da, nu ştiu . Eu nu am văzut am fost prinsă în povestire care mi-a plăcut enorm.
Mi s-a părut superb cum ai descris - > Rose / Jane. Nici eu nu mai ştiam. Jane e moartă, dar Rose trăieşte. Stai, Rose e cea care a luat naştere din Jane, când Jane s-a stins. Ah , Doamne ! Cât de interesant e ! Crede-mă, m-ai captivat cu totul. Am savurat de la început până la final acest capitol [ nu cred că se putea să iasă mai bine de atât ] . A fost foarte foarte, foarte , foarte tare !
Ăh, nu ştiu cum de ai avut aşa o idee minunată dar te felicit pentru ea şi mă bucur din nou că mi-ai dedicat acest fic [ mda, iar încep <>3 thanks ] .
Faza cu ţigara şi fumul de ţigară a fost... fabuloasă ! Chiar nu am cuvinte, am simţit totul atunci, parcă ştiam cu adevărat ce simte Rose, şi cum Jane era moartă ! >3 . Ăh, poate înţeleg atât de bine că şi eu " ştiu o Jane " şi acum, ea nu mai e <3 cât de frumos. Adorabil, extraordinar.

Şi vreau o lămurire cu naraţiunea, cum şi ce îi faci. Pretty please . Mi-a plăcut tare mult. Aştept capitolul II care sper să apară vineri când ajung acasă, ok? <3 Succes la scris Byby dear >:d<.



Răspunsuri în acest subiect
Hallucination [+16] - de xHellene - 06-12-2009, 04:51 PM
RE: Hallucination [ Warning / 16+ ] - de Teh2 - 06-12-2009, 06:04 PM
RE: Hallucination [ Warning / 16+ ] - de xHellene - 06-12-2009, 08:48 PM
RE: Hallucination [ Warning / 16+ ] - de Teh2 - 06-12-2009, 09:13 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)