Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Midnight sun or twilight [Twilight]

#5
(30-11-2009, 10:28 PM)*Saiko* A scris: 2.O mare gresala.
Cred ca trcusera deja cateva zile ,o saptamana sau chiar o luna.Nu mai stiam daca afara era zi sau noapte, ploaie sau zi repetitie O.O'.Puteai sa scrii simplu:"ploaie sau cer senin".Scapa de repetitii ^_^ insorita, eram izolata.
In fiecare zi venea la mine Gianna si imi aducea lucruri necesar Ai ratat o litera.Ma intreb care e?A da :"e" .Corect era "necesare" pentru un om, hrana si apa.Aveam acolo conditii dar imi era frica.Aflasem ca ei erau defapt vampri si ma gandeam cum de nu m-au mancat pana la ora actuala.Dupa cate stiu eu vampirii nu mananca oameni O.O...Ei doar sug sangele lasand trupul fara vlaga sau si acea persoana se transforma in vampir.Cred ca ficul tau nu e o fantezie,nu?Poate ma insel :-?
De cand aflasem si faptul ca niciun vampir de acolo[,] infara de ea si de Aro, barbatul care ma trase in acea camera intunecoala ce e aia?:| cred ca ai vrut sa scrii[sunt sigur de asta] "Intunecoasa".Corect?, nu stiau ca ma aflam in acest loc , nu mai puteam nici macar sa atipesc din cand in cand, ce sa mai vorbim de somn.
Macar Gianna nu era ca Aro, ea era o fire mai dulce, chiar daca la inceput a vrut sa para foate dura nu era asa.Era diferita si ma intelegeam foarte bine cu ea, pe cand cu Aro lucrurile stateau altfel.In prezenta lui mi se taia rasuflarea si uneori, pentru cateva secunde uitam sa si respir "sa si respir"...mie nu imi da bine la auz o.o'...era mai bine daca scriai "sa mai respir" sau "sa respir" .Avea mereu un aer care era superior fata de ceilalti.Era rece, aspru si smecher .
Acum ma aflam singura intre cei patru preti corect era "pereti" doar daca nu ai vrut sa te referi la altceva folosind acest cuvant de care nu am auzit ai camerei ce imi era de ceva timp ca o inchisore, eram plictisita si inspaimantata in acelasi timp.Stateam si priveam modelele marmurei cand imi veni in minte o idee care nu ar fi trebuit sa imi vina. vina...vina...vina >.< repetitii>.>
Ma hotarasem sa ies pentru o scurta perioada de vreme in afara celor patru pereti ai cameri mele.
Deschid usa cu cea mai prudenta miscare ,pe care am facut-o in viata mea, si pasesc pe holul acelor catacombe, daca le poti numi asa.
Eram crurioasa O_O wtf? "curioasa".... sa vad ce se afla dincolo de cei patru preti iar patru pereti?de cate ori ai de gand sa ii folosesti >.>...puteai spune cu usurinta:"...ce se afla dincolo de incaperea in care ma aflasem", eram dornica de cunoastere si lipsita de orice logica in acel moment.
Mergem pe holul , pe care se afla camera mea in caz ca aud ceva si trebuie sa ma intorc.Nu ma indepartasem mult de usa camerei doar cincizeci, saizeci de metri , si priveam tablourile ce se aflau pe hol.Trebuia sa recunosc erau fascinate din toate privintele.
Stateam si priveam tablourile stateam si spuneam REPETITIE ^_^ de tot soiul ce se aflau pe acolo, eram captivata, dar din visarea si dorinta mea de a cunoaste mesajul ce se afla in ele, ma "m-a trezit" >.< trezi sunetul pasilor unui vampir care se indrepta incoace.
Din instinct am luat-o la fuga inapoi spre camera mea dar nu am reusit deoarece vampirul simti mirosul meu si ma prinse cum ai vrut sa scrii aici? m-a prins sau mă prinse?....eu zic ca m-a prins ,era mai bine >.> de maini.
Pentru o secunda a stat nemiscat dar apoi privirea lui a intalnit-o pe a mea.Acesta avea parul blond, lung pana la umeri, pielea palida si ochii sangerii, specifici vampirilor.
Credeam ca asta e sfarsitul meu, ca totul urma sa se termine, dar isi ridica mana pana la frunte parca incercand sa isi aminteasca un anume chip, si imi dadu drumul la maini lasandu-ma sa ma intorc in camera ,in care imi petrecusem viata in ultimul timp.
Stateam acolo pe unul dintre fotoliile din catifea, prijinindu-mi capul de genunchi si imaginandu-mi daca nu as fi venit aici ce bine ar fi fost.
Ma aflam in siguranta, s-au cel putin asa credeam. Credeam ca am scapat, macar acum, dar usa camerei mele se deschise, iar pe ea nu intra Aro sau Gianna, era acel vampir blond care ma vazuse pe hol.Eram terminata.
Ma asteptam deja ca viata sa mi se curme exact cand am auzit usile inchizandu-se, dar spre surprinderea mea nu era asa.Blondul ma privea superior.Se pare ca nu ii era sete ,spre norocul meu.
Inainta cativa pasi la fel ca un om iar apoi, intr-o secunda se afla pe fotoliul de catifea opus celui pe care era eram eu.
Am indraznit sa ii arunc o singur si eu care credeam ca nu mai gasesc greseli de tastare >.>.Corect era "singura" privire ,printre valurile parului meu.Inca ma tinuia cu privire.
-Ce cauti aici? a intrebat foarte rapid de abia am putut percepe.
Se parea ca prezenta mea aici il deranja.Doar nu miroseam urat, sau sangele meu, deoarece stiam ca vampirii au un simt al mirosului bine dezvoltat.
-Nici eu nu stiu veni raspunsul meu foarte rapid pentru a nu-l enerva.
Ma hotarasem sa ii raspund la orice intrebare pe care mi-o adresa, poate asa ma cruta, cert era ca sinteam ce era cert?poate ca ai vrut sa scrii "simteam" o foarte mare frica fata de el.
-Care este numele tau? intreba el de data asta un pic mai curios.
-Helen.Helen McClaren [virgula >.>]ii raspund eu cu un pic mai mult curaj in voce, dar totusi extrem de putin.
Nu indrasneam zzzzzz..."nu indraZneam">.< sa il intreb ceva doar ii dadeam rspunsuri, nimic altceva.Imi era prea firica de el.
Cand dori sa imi adreseze urmatoarea intrebare, usile camerei se deschisera larg, iar pe ele intrara Aro si Gianna.
Aro intelesese imediat situatia si nu dorea sa o complice mai mult asa ca il ruga pe Caius sa vina sa ii vorbeasca pentru cateva clipe.
Indata cei doi disparura din incapere iar usile erau inchise.Aici ma aflam doar eu si Gianna care nu scoase nici macar un sunet, iar pentru intaia oara vroiam asta e banal...corect este "VOIAM"...vezi tu un "r" pe acolo?...ambele se folosesc ,insa "voiam" este cel mai corect >.> sa adorm.Nu mai conta ,vroiam asemenea >.< sa visez cerul si stelele si momentul cand voi fi iarsi "iar" libera.Nu mai conta ce se intampla in momentul acesta.


Mda...nu pot sa spun ca am avut o impresie placuta in genul:WOW..
Mai bine spun lucrurilo pe nume.Daca as minti nu te-ai putea indrepta si ai scrie din ce in ce mai rau...

am observat destule greseli de tastare,daca tot pui space[marit fie el ^:)^] dupa UNELE semne de punctuatie,de ce nu pui dupa toate?
Descrierea e aproape de pamant ,la fel si dialogul >.>
Incearca sa descrii mai multe sentimente ale personajelor....
Repetitile la tine sunt o mare problema...repeti mereu unele cuvinte.Incearca sa eviti acest lucru...foloseste sinonime :- ??

Cam atata deoarece restul este in text,dupa cate vezi,

off:Fallen...zicand "Virgulele sunt o problema la tine, stai calma nu esti singura" ,compari ficul ei cu altul si scrie in regulament ca nu ai voie >.<

(~.~)'Ryuu!! a trecut pe aici.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.



Răspunsuri în acest subiect
Midnight sun or twilight [Twilight] - de *Saiko* - 30-11-2009, 02:23 AM
RE: Midnight sun or twilight [Twilight] - de *Saiko* - 30-11-2009, 10:28 PM
RE: Midnight sun or twilight [Twilight] - de Ryuu - 01-12-2009, 12:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Midnight Waltz Lucifer 10 8.806 06-01-2012, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Lucifer
  Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery DeDal N. 71 37.900 03-09-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Midnight Drama Queen 23 10.071 26-08-2011, 06:34 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [ Twilight ] - Un trandafir albastru robsten 8 6.213 06-03-2011, 11:42 AM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)