Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

AngelOfTheDark`s Oneshots

#1
Intalnirea fenomenala

Niciodata nu i-au placut ecuatiile la matematica, atatea calcule si definitii, dar in acest moment trebuia sa rezolve 3 exercitii la algebra si 5 probleme in mai putin de 45 de minute.
Era dimineata, dar noaptea trecuta s-a uitat la un film horror si a adormit in nestire fara sa-si termine temele la materia pe care o ura cel mai mult:matematica. Yuuki este o eleva silitoare, dar niciodata nu a inteles stiinta care se ocupa cu calcule si definitii, astfel nu a luat in viata sa un 10 curat la matematica .Anul trecut a fost la un pas ca media sa-i iasa 9, dar dupa cateva nopti nedormite a reusit sa si-o salveze.
Intr-un final tema a fost facuta, dar nu conta ca putea fi incorecta, important era ca a fost terminata la timp.
Dupa binemeritatul dus de dimineata iese de la baie infasurata intr-un prosop de culoarea sangelui.
Yuuki se imbraca cu uniforma sa, compusa dintr-o fusta scurta, violet si o camasa alba cu maneci din dantela. Parul lung si roscat si-l prinde intr-o coada la spate. Este dezvoltata, poate prea dezvoltata pentru varsa de 16 ani. Ochii ei albastrii ca marea involburata stralucesc ca doua diamante in lumina lunii.
Aceasta isi suna prietena, pe Yummy sa se duca impreuna la liceu. De indata ce raspunse Yummy i-a spus ca ar fi incantata sa mearga cu ea si sa o astepte sa se imbrace.
Yummy era o fata obisnuita,frumoasa si foarte inteligenta. Aceasteia ii placea matematica foarte mult in comparatie cu prietena ei Yuuki. Yummy isi imbraca uniforma si porneste cu pasi repezi spre casa prietenei sale.
Intr-un final fetele se intalnesc si ajung la liceu la timp. Orele incep, stresul este in aer,ora de matematica e gata sa inceapa. Profesorul paseste agale cu pasi moi si aproape neauziti in clasa. Acesta striga catalogul dupa care Yuuki este chemata la tabla. Ia dat o problema foarte grea,poate prea grea pentru ea. Prietena ei nu putea sa-i spune nimic .Intr-un final a scris ceva pe tabla,profesorul se uita atent, nu era corect. Yuuki parca intra in pamant de rusine. A luat un 4, primul 4 din viata ei. Dupa ora de matematica aceste doua prietene ies din sala una dupa alta si dezamagite de intamplarea de mai devreme, dar...in curte zaresc doi baieti frumosi,inalti si foarte simpatici care se apropiau cu pasi repezi spre ele. Se prezinta, se imprietenesc,iar Mauricio era foarte incantat de prezenta lui Yuuki,asadar a decis sa-i ceara prietenia. Fata emotionata si putin rusinoasa a raspuns afirmativ la intrebarea acestuia. In acel moment Mauricio a luat-o de mana pe iubita sa si s-a apropiat incet,incet de buzele ei moi si mici si a introdus usor limba in lacasul ei umed.Aceasta ia raspuns la sarut si asa au inceput un sarut pasional care urma sa dureze destul de mult.
Insa Yummy si Zero nu se placeau foarte mult asa ca Zero a incercat sa o sarute cu forta neintreband-o nimic. Fata se ridica de pe banca si ii da una lui Zero acesta suparat pleaca si o lasa singura. Fetei ia placut foarte mult sarutul neasteptat si violent a lui Zero, dar nu stia ce sa faca era si suparata si indragostita in acelasi timp.
In acest timp Yuuki si Mauricio au plecat in clasa pentru urmatoarele ore foarte indragostiti,insa nu se putea spune acelasi lucru si despre prietena sa, Yummy, care era foarte suparata.
Dupa ce orele s-au terminat fiecare a plecat in drumul sau. Yuuki primeste o vizita neasteptata din partea lui Zero care ia spus ca vrea sa o investigheze pe prietena ei,dar tocmai in acel moment Yuuki trebuia sa plece deoarece avea o intalnire foarte importanta pe care nu o putea rata. Aceasta pleaca lasandu-l pe Zero singur in casa sa.
Zero simtindu-se in largul sau si-a dat camasa jos si s-a intins in pat incercand sa o vizese pe Yummi, dar dintr-o data un zgomot puternic l-a trezit din vis.Era soneria,trebuia sa respunda.Cand a ajuns la usa a deschis si spre bucuria sa era Yummy.
Yummi vazandu-l in bustul gol a ramas cu gura cascata si nu a putut sa scoata un cuvant. Zero putin uimit de reactia lui Yummy i-a spus:
-Buna ziua,Yummy! Ce surpriza placuta,dar pot sa te intreb ce cauti aici?
-Aaaaaaaa! Buna,Zero am venit sa o vad pe prietena mea ceea ce mi se pare foarte normal,dar tu ce cauti aici?
Zero gandindu-se sa o faca geloasa ia spus:
-Eu tocmai incepeam o aventura cu prietena ta,iar tu ai intrerupt-o.
Aceasta a hotarat sa plece manacand pamantul si cu sufletul sfasiat."Cum a putut sa-mi faca una ca asta? Si eu care am inceput sa-l iubesc ! Ce fraiera am fost!"asa gandea Yummy.
A doua zi prietena sa ia spus ca nu era ceea ce crede.Ea nu a avut intentia sa faca ceva cu Zero si ca in plus il iubeste pe Mauricio. Yummi a crezut-o, s-au imbratisat si au spus ca vor avea mereu incredere una in cealalta. Deoarece Zero a observat cat de tare a afectat-o pe Yummy, i-a cerut scuze si i-a cerut prietenia. Aceasta a acceptat multumita si l-a sarutat.
Cei patru liceeni si-au continuat viata de cuplu foarte mult timp dupa acele zile minunate petrecute impreuna. Perechile erau perfecte !



Răspunsuri în acest subiect
AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 28-11-2009, 01:48 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de Berry. - 28-11-2009, 09:43 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 28-11-2009, 09:51 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de Berry. - 29-11-2009, 01:47 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 29-11-2009, 02:00 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de Berry. - 01-12-2009, 08:26 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 05-12-2009, 07:29 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 09-12-2009, 04:19 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de Axxa.No.Way - 09-12-2009, 06:38 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 10-12-2009, 06:07 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 13-12-2009, 07:12 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 18-12-2009, 06:14 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)