Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fight for love +18

#5
Hello, Hello, am revenit cu cap nou :-"
Abracadabra =))

Cina de familie

Itachi: Azi îmi veneau rudele necunoscute in vizita. Unchiul meu si fiica lui. Din cate ştiu, matusa mea a murit, acum 13 ani. Cred ca fiica lui, avea 13 ani si era foarte imatura. Ma îmbrac cu o camasa neagra, cu un dragon argintiu pe spate. Mi-o las deschisa la primi trei nasturi, prin care se vedeau o parte mica din pectorali. Îmi iau o pereche de blugi negri. Îmi prin parul in coada si îmi dau cu parfum. Aud un ciocănit in uşa camerei mele si pe ea intra, fratele meu, un puşti de 16 ani. Parul negru cu tente uşoare de albastru, era tuns scurt si făcut in spate ţepi, dar avea doua suvite pe langa chip, dându-i un aer misterios. Ochii negri, mă priveau cu ura. Eu nu-l suportam si i-am trimis aerul de a nu mă suporta nici el. Purta un tricou alb, cu o pasare neagra, pe spate si o pereche de blugi albaştri. Aveam si alte haine cu alte desene, nu numai cu stema clanului Uchiha.
- Ce dracu vrei? Îl întreb la obiect, in timp ce îmi căutam mobilul meu cu ecran tactil.
- Pe dracu îl vreau, mi-o repezi el.
- Ai greÅŸit adresa. Zi ce vrei?
- Mama a spus sa coboram jos. I-a văzut intrând pe poarta clanului. Trebuie sa sosească si încearcă sa te porţi frumos cu ea, cat timp este unchiul si verisoara noastră aici, îmi spuse el si ieşi din camera.
Poate ii fac nişte chestii penibile, verisoarei mele si le filmez cu mobilul, apoi sa rad împreuna cu prieteni mei. Cobor la parter si o vad pe Mikoto intr-o rochie, portocalie, eleganta, dar de prost gust pentru mine. Aproape mă bufni rasul, dar a trebuit sa mă stăpânesc. Uşa de la intrare, glisa si… Soc! Pe uşa intra Azura urmata de Izuna?! Am dat de dracu! Deci bunaciunea aceea era vara mea primara? Înghit in sec si mă străduiesc sa par cuminte si nevinovat. Sasuke ramase uimit si mă uit mai atent si eu si raman, cu gura căscata. Azura purta o bluza de culoarea vernil, cu decolteu destul de frumos, punându-si in evidenta, sâni mari si moi. Doamne ce as vrea sa ii simt… Mai purta o fusta de blugi, mini, punându-si in evidenta picioarele frumoase. Parul ei avea mici împletituri, cu bile colorate, pierdute printre pletele brunete. Izuna da mana cu tata si ii pupa mana lui Mikoto. Mikoto ne prezenta, începând cu mine – spre uimirea mea – si termina cu Sasuke.
- Ai nişte băieţi foarte frumoşi si iţi seamănă. Aceasta este fiica mea, Azura Uchiha. Are 17 ani si ochii i-a moştenit de la mama ei, dar ei nu ii plac culoarea lor si prefera sharingan-ul, o prezenta tatăl ei.
Ea îl pupa pe Sasuke pe ambii obraji, facandu-l sa roseasca, apoi mă pupa pe mine, dar îmi spune, ca sunt un nesimţit si jumătate. Mergem in living si ne aşezam la masa. Mikoto ne puse salata si suc de portocale. Eu stăteam langa Azura si Izuna, iar Sasuke in fata ei. Pe parcursul cinei, fata era cu mâinile pe sub masa. De ce? Pai eu vreau s-o mângâi pe picioare, Sasuke la fel si ea, ne dădea peste mâini. După ce am terminat, de manancat, eu am invitat-o pe bruneta in camera mea. Am dat drumul la comp si am pus muzica, rock. Azura strâmba din nas, dar nu spuse nimic, pana am prins-o de mijloc si am tras-o in braţele mele. O ţineam strâns in braţele mele.
- Itachi, da-mi drumul, îmi spuse pe un ton de comanda.
- Si daca nu vreau? Ce îmi faci? O întreb pervers, plimbându-mi buzele pe gatul ei, parfumat cu parfum de liliac, arătând, ca nu este pretenţioasa.
- Vei ramane fara „jucăria” ta din pantaloni, spuse si simt o uşoara intepatura pe interiorul coapsei.
Ma uit si vad, un briceag, care stătea cu lama, îndreptata spre „bossu” meu. O ridic din braţele mele, mai bine spus, o arunc si o privesc, cu îmi zâmbeşte ameninţător. Fata asta ştia cum sa se joace, dar se juca cu focul, care eram eu si o puteam arde. Ma aşez mai comod si am invitat-o in poala mea. Azura veni, dar cu grija. Îmi aproprie capul de al ei, dar vocea lui Mikoto, îmi strica şansa s-o sarut. O las sa se ridice, de pe mine si când vrea sa iese afara, o prind de mana, o întorc spre mine si o sarut apăsat pe buze. Ce buze minunate avea si cu gust de căpşuni. Îmi strecor limba afara, din gura mea si le ling pe ale ei, pentru a-mi da voie înăuntru, dar şmechera mă prinse de limba, cu dinţi si mă musca. Al dracului de curva!! Îmi acopăr, rapid gura cu palmele si mă dau in spate, înjurând, de fapt bolborosind ceva. Bruneta îmi zâmbi si ieşi din camera, trântind uşa după ea. Ma uit pe fereastra si o vad, cu o geaca de blugi, indepartandu-se, cu tatăl ei, ţinându-l de braţ si vorbind. Ai sa-mi plăteşti tu pentru asta, cu vârf si îndesat. Iau mobilul si o sun pe Hana. Ii vând o poveste de genul, ca Azura s-a dat la mine si mi-a propus sa mi-o sugă, apoi m-a filmat si m-a ameninţat, ca v-a pune pe net. Am crezut, ca scoate foc pe gura si nari, iar fum pe urechi, şatena, când auzi, aceasta mica si nevinovata minciuna. Daca totul v-a ieşi bine, Hana o v-a bate pe Azura si asta ii prinde de frica si apoi, eu trebuie, doar s-o ameninţ ca sa vina la mine. Ma trântesc pe pat si încep sa zâmbesc sadic. Ce dulce poate fi răzbunarea….

Azura: Stăteam si priveam cerul înstelat. Ochii mei, de aquamarin, formau modele si forme, din unirea cu linii imaginare. Aceasta era un joc, inventat de mama mea, când eram mica si nu aveam somn. O lacrima cristalina, sărata si umeda, mi se ivi la coada ochiului si aluneca de-a lungul obrazului, pana l-am şters eu, rapid. Mami mi-e dor de tine… Îmi ating buzele si constat cu stupoare, ca inca simt buzele, cărnoase si moi, a lui Itachi peste ale mele. Îmi scutur capul si îmi spun ca înnebunesc. Noi eram veri primari si nu aveam voie o relaţie, mai serioasa, decât cea de ruda. Oftez, dar o piatra in geam, îmi atrase atenţia. Deschid fereastra si privesc in josul, apoi in susul străzi, dar nu era nimeni. Ce ciudat. Privesc pe acoperişul vecinului si vad o umbra, care arunca un kunai spre mine. Îmi mişc capul in stânga, uşor si kunai-ul trecu milimetric, pe langa urechea dreapta, taiandu-mi câteva fire de par de abanos. Ce prost arunca acesta kunai-ul. Îmi activez sharingan-ul si mă încrunt puţin. Îl însemnez cu o vopsea invizibila pentru ochii umani, numai prin sharingan, se poate vedea. Închid fereastra si iau kunai-ul din perete.
- Asta arunca mai prost, decât Oshi Hyuuga, spun eu si vad un bilet legat de kunai.
Mesajul conţinea o ameninţare. Am recunoscut scrisul, era al Hanei si nu m-as mira, ca ea sa fi aruncat kunai-ul. Oftez si mă hotărăsc sa mă întâlnesc cu ea, dimineaţa la ora 10:30, in centru, la fântâna arteziana. Sting lumina si mă bag in pat. Langa mine, urca, pisicul meu, din rasa Mau, Ashi, primit cadou, de la mama mea. Acesta se cuibări langa pântecul meu si începu sa toarcă, liniştindu-mă si adormindu-mă. In vise, îmi venea scena sărutului si alte scene, ce mă făceau sa mă întorc pe o parte si alta, pana m-am relaxat si mi-am golit mintea, scufundându-mă intr-un somn, fata vise…

Poze:
http://www.uphonesukltd.com/images/lgku990.jpg - Mobilul lui Itachi, LG Ku990
http://img.kudika.ro/images/article_pict...299416.jpg - Rochia lui Mikoto
http://www.tarafashion.ro/uploads/produs...268167.jpg - Bluza Azurei
http://3.bp.blogspot.com/_Eu2oahQhEBM/SZ...C06045.jpg - Fusta Azurei
http://www.catpage.us/images/paradisecat...image2.jpg - motanul Azurei, Ashi

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=4sCkAvh50Vs – Cântecul, care l-a pus Itachi la laptop.



Răspunsuri în acest subiect
Fight for love +18 - de ellamanu - 29-10-2009, 06:46 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de Berry. - 29-10-2009, 07:09 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de Alee - 29-10-2009, 10:18 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de A'Svear - 31-10-2009, 08:18 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de ellamanu - 04-11-2009, 08:45 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de Bambilici - 04-11-2009, 09:33 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de ellamanu - 28-11-2009, 05:38 PM
RE: Fight for love +18 - de Bambilici - 11-12-2009, 01:57 AM
RE: Fight for love +18 - de ^ToxicK kiD^ - 17-12-2009, 02:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Bleach] - Fight! Oh Jeez 2 3.227 22-04-2011, 01:53 PM
Ultimul răspuns: Oh Jeez
  You can`t fight without getting hurt Dark Blue 6 4.701 07-12-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Why can't a girl fight with love??? Jasmine 76 45.442 18-05-2010, 10:17 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Fight for mortal [SasuSaku+18] ellamanu 20 59.456 06-05-2010, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Just Smile


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)