Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fight for love +18

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor si pozele cu melodiile, nu-mi apartin mie, ci sunt luate de pe net, respectiv youtube.

Buun:D M-am mai gandit sa fac un fic Naruto mai diferit :-" . Vreau sa fie corectat si vreau pareri despre poze si melodii, daca se potrivesc cu contextul si mai ales, despre melodiile, care sunt pentru admosfera (sper ca am scris bine cuvantul :-" ) Sunt doua perspective. Azura si Itachi si actiune la persoana I Acuma sa numai lungim vorba, iata primul capitol :D

Fata din afara clanului

Itachi: Stăteam la masa din camera mea si priveam plictisit afara. Nori plumburii erau pe cer, si lacrimile lor udau pamantul păcătos. Oftez o data si mă uit la mobilul meu. Am primit un mesaj de Hana, iubita mea, care mă invita, de fapt îmi poruncea sa mergem la bazin. Îmi iau pe mine slipul, o pereche de blugi negri si un tricou si peste un hanorac negru, cu stema clanului Uchiha pe spate. Îmi mai iau un rucsac, îmi care îmi bag hainele de schimb, nişte pergamente si doua kunaie. Ies din camera si mă ciocnesc de mama mea vitrega, Mikoto. Mama mea adevărata a fost ucisa de Orochimaru si tatăl meu, Madara s-a recăsătorit cu Mikoto, care i-a făcut un băiat, cu doi ani mai mic decât mine. O uram pe aceasta femeie si pe fiul ei. Trec pe langa ea, fara sa-mi cer scuze sau ceva de genu. Cobor jos si ies din casa, ne băgând-o pe Mikoto in seama, cum striga după mine. Sa se duca undeva si ea si fiusau. Ies din cartierul, care aparţinea clanului meu si mă îndrept spre bazin. Nu aveam nici un chef azi, sa ies cu iubita mea posesiva sau altceva sa fac. Ajung la bazin, o clădire gigantica cu un bazin gigantic. Pun piciorul sa urc, dar cineva trece rapid pe langa mine, atingându-mă uşor la umăr. Ma uit după ea si vad, ca purta un hanorac strâmt pe trup, din trening. Mai purta o fusta din jeansi mini si o pereche de colanţi negri, lungi pana la genunchi si peste ei nişte ciorapi largi, pana la fusta, kaki. In picioare avea adidasi albi. Avea la sold o geanta verde. Parul cu tente spre albastru, si ii atingea uşor umeri firavi. Intra in clădire si se pierdu-se pe coridoarele puşti. Ciudata fata, dar cine era? Intru in clădire si la birou, era Gemna si citea o revista cu femei. Ce patetic.
- Buna Gemna, îl salut si îmi pun coatele pe biroul sau.
- Te simţi bine, Itachi? Ma întreba el, ştiind, ca de obicei nu vorbesc cu el.
- Nu. Auzi, cine era puştoaica aia, care a intrat înaintea mea? Îl întreb direct, privind coridoarele, pe unde cred ca a luat fata aceea.
- Cine? Azura? Este la operaţiuni de maxima securitate. O găseşti la bazinul de înot. Acolo se v-a antrena azi, ca saptamana trecuta a lipsit si antrenorul ei, a pedepsit-o sa facă azi, o suta de bazine braţ.
Au! Asta da pedeapsa. Plec de la Gemna fara sa spun un cuvânt si intru in sala unde se afla bazinul. Ma uit si o vad cum înota, foarte repede. Doamne ce viteza are in apa, parca ar fi născuta in ea. Ma aud apelat si o vad pe Hana, cum îmi făcea cu mana de pe marginea bazinului. Avea 18 ani, ca si mine, dar avea o minte de copil de 5 ani. Pai era prea posesiva, când venea vorba de mine si asta mă deranja. Purta o helanca, pe gat si roz si o fusta scurta, neagra. Picioarele erau in apa. Parul saten-închis, era lung pana la fund si prins in coada. Ochii negri, priveau cu ciuda pe bruneta din bazin. Vad nişte colegi, cum râdeau si tot fluierau după bruneta, care nici măcar nu-i baga in seama.
- De ce fluieraţi după ea? Ii întreb puţin nervos, ca ea nu avea nici o reacţie.
- Ca nu vrea sa ne zică numele ei, ca este buna rău. O întrece si pe Hana, mă informa un băiat.
M-am gândit sa-mi uimesc prieteni si sa o invit pe domnişoara in baie, la o partida de sex si apoi s-o dau prietenilor mei, pentru distracţie. O fluier si vad ca Hana si-a dat seama de intenţiile mele si începu sa rânjească ca proasta.
- Azura, c**va dracu, vin-o pana aici, strig la ea.
Azura se opri in mijlocul bazinului. Se urca pe apa si dispăru atât de brusc, dar apăru pe balustrada de lemn, langa mine. Stătea calare pe balustrada, dar piciorul stâng, îl ţinea sub balustrada, pentru a nu se deschilibra. Acum puteam vedea mai uşor fata ei. Avea un chip foarte frumos si feminin, aducând cu femeile din clanul meu, dar ochii erau un pic oblici, ca la clanul gheţi Aisu. Sharingan-ul ei, îmi dădea de inteles, ca este din clanul meu. Purta un costum albastru-închis, din doua piese. Avea sâni frumoşi si destui de mari, erau ţinuţi de sutienul ,care avea semnul clanului Uchiha, pe sânul stâng. Culoarea parului ei dădea spre albastru-închis, dar era doar o iluzie. Avea nasul mic si frumos si buzele, un pic cărnoase, dar apetisante. Corpul era bine definit si desenat, incat îl simţeam pe „bossu” cam greu in chiloţi. Îmi rânji cu toata gura si am văzut dantura perfecta si alba. Am înghiţit un nod mare din gat.
- De unde şti tu, ca eu sunt c**va? M-ai încercat cumva si eu nu ştiu? Ma întreba pe un ton, rece si bajocoritor, de îmi opri inima in loc.
- Nu, dar nu mi-ai răspuns la fluierătura…, am încercat sa mă disculp, ca sa mă ierte si sa nu mă zică la tata.
- Daca nu cunoşti oameni, nu trebuie sa-i jicneşti. Ai noroc ca sunt in toane bune azi, ca astfel ajungeai direct in braţele iubitei tale posesive, Hana Inuzuka, îmi mai spuse Azura si dispăru, dar apăru, pe mal.
Isi lua un prosop si începu sa se şteargă pe corpul de felina. Trecu pe langa Hana si o împinse, cu piciorul, in apa. Prieteni mei si cu mine am început sa radem cu lacrimi. Hana începu sa ne coboare din pod, toţi sfinţi si fiecare membru al familiei in parte. Priveam uşa de la vestiarul fetelor, sperând, ca o vad pe bruneta cum iese, dar nu. Oftez dezamăgit si mă duc sa mă schimb, in slip si sa mă bălăcesc cu iubita mea si prieteni mei. Azura, cine eşti tu?

Azura: Am ieşit prin uşa din spate a vestiarului si am intrat prin sala de gimnastica, înapoi, dar cu grija, sa nu mă audă acel tanar Uchiha. Ce dracu vrea de la mine? Ştiu ca Hana este foarte posesiva, dar nici in halul, ca prietenul ei, sa se dea la mine, de fata cu ea. Ajung la birou si îmi iau pe umăr, geanta mea verde. In vad pe Gemna, cum îmi făcea semn sa mă duc pana la el. Ce mai vrea si asta? Ma duc la el si îl privesc in ochii.
- Vezi, ca Itachi Uchiha a întrebat de tine. Are 18 ani, constituţie atletica, parul negru-şters, lung pana la omoplaţi, prin in coada si ochii negri. Este iubitul Hanei…, începu sa-mi facă descrierea tanarului Uchiha.
- Ştiu cine ii este iubit, ca Hana tocmai a făcut o baie imbracata si in plus, nu are ce sa-mi facă, fiindcă tata este ruda cu tatăl sau, am spus eu si am plecat de la birou, ieşind si din clădire.
Îmi pun in cap, capişonul, fiindcă turna cu găleata. Ma v-a face fleci. Încep sa alerg pe străzile puşti, calcând in băltoace, ne pasându-mi ca mă ud, pana la piele. Aud o melodie vesela din geanta si am ştiut ca este mobilul meu. Ma adăpostesc sub copertina unei florari si încep sa caut prin lucrurile mele mobilul meu. Scot un Motorola V360, albastru cu argintiu. Vad ca scrie „Tata”. Deschid clapeta si răspund.
- Da, tata, ce s-a întâmplat? Îl întreb, îngrijorata, fiind singurul părinte, pe care îl am, langa mine.
- Azu, de ce crezi de fiecare data, când te sun, s-a întâmplat ceva? Ma întreba la rândul sau, atingând punctul sensibil.
Închid ochii, sa-mi potolesc lacrimile, care ameninţau ca pornesc. Am tras aer in piept cu lăcomie si mi-am dres vocea. L-am întrebat ce doreşte sa cumpăr si el mi-am spus, sa iau in drum spre casa, nişte fructe, faina si miere. Am închis convorbirea si am privit ecranul mobilului, care avea un fundal de vara, făcut, când aveam 5 ani, înainte, ca mama mea sa moarta. Am închis mobilul si l-am băgat in geanta. Am început din nou sa alerg, spre cel mai apropiat magazin alimentar. Mama mea, a murit când aveam 5 ani, acum 12 ani. Suferea de cancer la inima si nu exista leac pentru asta. Eu am fost langa ea pana in ultimul moment, fiindcă tata, ajunsese prea târziu, fiind plecat intr-o misiune ANBU. De atunci a cerut Lordului Hokage, sa îl treacă la jonini si era poliţist la sediul de politie Uchiha. Eu sunt jumătatea din întregi. Tatăl meu, era Izuna Uchiha, unul dintre fondatori clanului Uchiha, fratele mai mic a lui Madara, tatăl lui Itachi si a lui Sasuke. Mama mea, este Azemya Aisu, din faimosul clan Aisu, cei care controlau gheata, care le era kekkei-genkay. Cei doi s-au casatoriti, dar in clan, nu se accepta cununiile din afara clanului, tata a ales sa trăiască cu noi înafara clanului. Eu am moştenit ochii mamei mele, aquamarin, o culoare ce o detest, dar aveam in permanenta sharingan-ul activat. Eu puteam controla gheata, chiar si elementele ce o formau, aerul si apa, dar si fulgerul, fiind specialista in orice tip de tehnica in Raiton, dar si in Seiton si Futon. Ajung la un magazin si cumpăr de acolo ce trebuia. Ies din el si încep sa alerg spre casa. După 15 minute, ajung acasă. Casa avea mansarda, un etaj si curtea din spate, unde se afla câinele meu. Ferestrele erau negre si sobre, cu perdelele trase in ele. Chiar daca perdelele, erau colorate, tot sinistra arata. Dau uşa intr-o parte si după ce o închid, aprind becul in coridor. Mi-ar plăcea sa vina mama si sa mă întâmpine, dar ea este sus in ceruri. Ma pun pe podeaua de bambus si pana îmi scot din picioare, adidasi, pentru a nu murdari podeaua. Ii pun in dulapul meu, de incaltaminte si mă îndrept spre bucătărie. Bucătăria era micuţa, dar perfecta pentru mine si tatăl meu. Trec pe langa un dulăpior, unde se afla telefonul fix, roşu si doua poze. In prima se afla mama mea, la 25 de ani. La 26 de ani mă adusese pe lume. Avea parul roşu, lung pana la fund. Ochii de un fel de albastru spre verde, priveau inocent aparatul de fotografiat. Purta o camasa alba si o fusta roşie. Era frumoasa. Ochii putini oblici, ca ai mei, făceau prăpăd in inimile barbatilor. In cealaltă poza eram eu la 14 ani, de Paşti. Parul era un pic mai lung si vopsit negru spre maro-închis. Purtam lentile de contact căprui, pentru a ascunde culoarea ciudata a ochilor mei, pe care n-o suportam. Purtam o bluza alba si o fusta albastra, mini.
Am început sa zâmbesc, amintindu-mi ce a făcut tata cu mine, de ce port lentile de contact si de ce mi-am vopsit parul. De atunci nu l-am mai supărat niciodată, mă rog, nu aşa de rău. Ochii mei cei, adevăraţi se oglindeau in sticla pozei. Ma aud strigata si mă duc spre bucătărie. Pe jos si pana la jumătatea peretelui, erau faianţe, de culoarea caramelului. Era o bucătărie mica, dar cum am spus, potrivita pentru noi doi. Avea un perete plin cu dulapuri, chiuveta, aragazul, cuptorul cu microunde, cafetiera, era si un frigider, imediat langa uşa. Aparatul de prăjit pâine, era pe masa. Tata se agita de colo-colo, dar când mă văzu, mă imbratisa părinteşte si apoi mă pupa pe creştetul capului. Avea in jur de 39-40 de ani. Parul negru, era prins in coada si lung pana aproape de fund, era prins in coada. Avea unele suvite, făcute ţepi. Ochii negri, mă priveau cu bucurie si cu dragoste părinteasca. Purta o bluza neagra, larga la gat si o pereche de pantaloni tot negri. Ii dau ce am cumpărat si apoi plec spre camera mea.
- Azu, mă striga tata si mă aplec peste balustrada.
- Tata sunt obosita, vreau sa dorm, spus eu, vrând sa mă schimb in pijamalele mele si sa mă bag in pat.
- S-a întâmplat ceva? Ma întreba la obiect.
- Nu. Ar trebui sa se întâmple ceva?
- Nu, dar mă gândeam ca eşti aşa de retrasa si poate te-ai… Las-o balta. Daca vrei sa mănânci vi jos, daca nu, noapte buna, îmi spuse si se întoarse înapoi in bucătărie.
- Noapte buna tati, ii spun, dând de inteles, ca nu mi-e foame.
Urc in camera mea si încep sa mă dezbrac de hainele ude. Camera mea, avea pereţi roz, dar o nuanţa foarte plăcuta ochilor. Pe jos aveam laminate. Patul era de o persoana si la capătul sau, aveam un dulap si câteva rafturi. Rafturile erau pline de carti si dulapul de haine colorate. După ce am rămas goala, cum m-a făcut mama mea, trag pe mine, pijamalele mele, de culoare albastra si strâmte pe trupul meu, perfect. Dau drumul la radio pe un post de muzica si începu sa cânte o melodie energica si frumoasa, dar pe mine mă adormea. M-am pus in pat si am adormit, cu radio aprins. Pe la 12 noaptea, veni si tata, sa vadă cei cu muzica de la mine din camera. In camera, cânta o melodie trista. Tata opri radioul si mă acoperi cu plapuma. Ma pupa pe creştetul capului si mai mă privi o data. Ieşi din camera mea si doua lacrimi cristaline, ii se scurseră din ochii săi, trişti si obosiţi. Eu dormeam adânc, fara sa am vise sau ceva de genul, in timp ce luna îmi veghea somnul meu…

Poze:
http://images2.fanpop.com/images/photos/...41-420.jpg - Itachi in camera sa.
http://media.photobucket.com/image/hana%...h.jpg?o=16 – Hana Inuzuka
http://th01.deviantart.net/images3/300W/...Sasuke.jpg - Azura Uchiha
http://www.freewebs.com/megeo/motorola-V...420f10.jpg - Mobilul Azurei, Motorola V360
http://www.life-care.ro/library/PEISAJ%20APA.jpg – Fundalul mobilului
http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=110 – Azemya Aisu, mama Azurei
http://media.photobucket.com/image/anime...irl32a.jpg - Azura de PaÅŸti, la 14 ani.
http://media.photobucket.com/image/anime...9.jpg?o=10 – Azura, cu culoarea ochilor cea adevărata (ignoraţi parul lung :D )
http://www.destinatiieuropene.ro/_img/po...e-2485.jpg - Bucătăria
http://media.photobucket.com/image/izuna...1.jpg?o=13 - Izuna Uchiha, imaginaţi-va ca are ochii negri. Fara sharingan nu l-am găsit :(
http://www.mobila-online.ro/images/produ..._apr06.jpg - Camera Azurei.
http://www.bizoo.ro/img/%7B**%7D/img360/...548340.jpg - Pijamaua brunetei.

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=YXJ5a56dP98 – Melodia de la mobilul Azurei, când primeşte apel.
http://www.youtube.com/watch?v=VrVlBrooxcM – Melodia care se cânta la radio
http://www.youtube.com/watch?v=Fehaa_gJQvo – Melodia care cânta la radio, când a venit Madara in camera Azurei



Răspunsuri în acest subiect
Fight for love +18 - de ellamanu - 29-10-2009, 06:46 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de Berry. - 29-10-2009, 07:09 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de Alee - 29-10-2009, 10:18 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de A'Svear - 31-10-2009, 08:18 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de ellamanu - 04-11-2009, 08:45 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de Bambilici - 04-11-2009, 09:33 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de ellamanu - 28-11-2009, 05:38 PM
RE: Fight for love +18 - de Bambilici - 11-12-2009, 01:57 AM
RE: Fight for love +18 - de ^ToxicK kiD^ - 17-12-2009, 02:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Bleach] - Fight! Oh Jeez 2 3.206 22-04-2011, 01:53 PM
Ultimul răspuns: Oh Jeez
  You can`t fight without getting hurt Dark Blue 6 4.650 07-12-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Why can't a girl fight with love??? Jasmine 76 44.964 18-05-2010, 10:17 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Fight for mortal [SasuSaku+18] ellamanu 20 59.356 06-05-2010, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Just Smile


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)