Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Money vs. Love +18

#20
Iata ca a revenit ellamanu cu un alt cap si povestea se apropie de sfarsit :D
Pareri despre poze si melodii :D

Groaznicul adevăr
Partea II

Sasuke: Ma simţeam ca ultimul om de pe planeta. Îmi venea sa urlu, sa tip, sa distrug, sa beau, sa dau foc si sa explodez. Cum a putut, Sakura, fiinţa de care m-am îndrăgostit pentru a doua oara in viata, si-a bătut joc de sentimentele mele. Rozalia, îmi şopti la ureche ca ii pare rău si va vrea sa ne întâlnim afara, in gradina, dar la 5 minute distanta. Ma săruta fugitiv pe buze si se pierde printre dansatori. Simt o mana pe umăr si o vad pe Manuela, care era destul de nervoasa, chiar daca afişa o fata calma si zâmbitoare. Începu un tango si am invitat-o la dans. Cum naiba se putea mişca aşa de uşor in rochia aceea lunga, in pas de tangou. Am întrebat-o mintal de ce este încordata, dar mi-a răspuns, sa-mi vad de treaba mea. Am tăcut, pana la terminarea dansului. Lumea a făcut cerc in jurul nostru si in timpul dansul, parca l-am văzut pe roşcatul acelea, dar poate mi s-a părut. După ce s-a terminat, melodia, o trag pe şatena in braţele mele si o las pe spate. Respiram cu regularitate, fiindcă eu nu am depus nici un efort si o furtuna de aplauze se abătură asupra noastră. Am făcut nişte plecăciuni si am dispărut de langa ea, indreptandu-ma spre gradina. Gradina era eleganta, aranjata cu flori de toate culorile si speciile. In mijloc se afla un foişor din lemn alb, unde stătea Sakura si privea trista si melancolica luna.
- „ Ochii tai ca smaralde, M-au invatat sa iubesc, Dar inima ta de venin, M-au invatat sa urăsc”, ii şoptesc la ureche si rozalia se întoarce speriata.
- Ssasuke,…eu…regret…, începu sa isi caute scuze, dar degetul meu aratator, puse peste buzele ei, catifelate si moi.
- Nu-mi pasa de scuzele tale, micuţa târfa ce eşti, fiindcă din gura ta iese numai venin si minciuni, ii spun pe un ton cinic si bajocoritor.
- De ce îmi vorbeşti aşa? Te iubesc, Sasuke, te iubesc cu adevărat…
I-am dat un dos de palma de i-am întors fata intr-o parte, de i-am inrosit obrazul. O lacrima cristalina ii aluneca pe obraz. Vrea sa zică ceva, dar un dos de palma, peste celalalt obraz si i-am sa mă uite si m-am întors in sala. In interiorul meu se dădea o batalie majora. Inima mă indemna s-o iert, ca oricine calca strâmb, dar raţiunea îmi spunea s-o uit. O vad pe Manuela, cum vorbea cu un domn. Ma duc la ea si ii şoptesc, ca plec.
- I-a maşina mea, ca mă duce Neji acasă si oricum nu-mi mai trebuie maşina, îmi şopti si îmi dădu cheile.
I-au maşina din parcare si pornesc, ca un nebun prin oraş. Mergeam ca fulgerul pe străzi, băgând spaima in şoferi si in pietoni. Kilometrajul ajunse la 400 km/h si s-a blocat. Nu-mi pasa ca am trecut pe roşu sau am sa fac accident, vroiam doar sa termin cu lumea asta. Vad prea târziu, cum coteşte drumul si fac un plonjon cu maşina in apa, distrucand-o. Stau câteva minute, cu capul in jos si vad, ca moartea si-a luat concediu, de a veni după mine. Ies din maşina si mă urc pe mal. La dracu de ce nu muream!? In clipa următoare maşina exploda. Ar trebui sa numai fiu aşa de temperamental, dar acest lucru nu conta acum. Am început sa merg pe jos, indreptandu-ma spre centru, fara sa ştiu ca o umbra mă urmăreşte. Ajung la discoteca lui Neji si intru, fara sa bat la uşa sau altceva, trezindu-l pe acesta, care dormea dus pe jos, cu sticla de coniac pe langa el.
- Dracu sa te cânte, Uchiha, n-ai somn sau ce in puii mei vrei? Ma întreba buimac si adormit.
- Un pistol si gloanţe de 57 mm. Îmi ucid iubita, pentru ca m-a inselat, îl lămuresc si iau din bar, un pistol si nişte gloanţe.
Îl încarc si îl bag in sacou. Ma îndrept spre ieşire si ii arunc o ultima privire, prietenului meu cel mai credincios si deschid uşa si ies….

Sakura: Ma simţeam mai jos decât târfele din coltul străzilor. Doamne ce am făcut? Ce am ajuns? Manuela avea dreptate. Eram o c***a, ordinara si tarfalita de toţi. Eram o cârpa si o zdreanţa si îmi băteam joc de Ino. Fata aceea nu a cunoscut niciodată dragostea adevărata si a fost mereu obişnuita, ca trebuie sa se vadă pentru a avea fericire. Duc la gura un pahar cu lichior, roşiatic, de ce dracu era, nu-mi pasa. In fata mea era o sticla pe jumătate goala. Obraji mei, erau inca roşi, de la cele doua palme primite de la Sasuke. Purtam un halat din mătase alb, lung pana aproape de glezne si pus in aşa fel incat sa mi se vadă sâni. Trebuia sa apar sexy, in fata lui Gaara. Daca nu era el si taicasu, poate eram fericita alături de Sasuke. Soneria mă trezi din visare. Fara sa mai stau pe gânduri, deschid uşa si raman uimita. In fata mea era Sasuke, scumpul meu Sasuke, in costumul sau, tot rupt si mici zgârieturi pe fata si gat. In mana lui dreapta se afla un pistol, aţintit spre capul meu, iar degetul aratator, mângâia uşor trăgaciul. Am înghiţit in sec si am simţit cum inima mi se afla in chiloţi, pe care nu-i purtam.
- Ce faci aici? Îl întreb, speriata, fiindcă nu ştiam ca era un răzbunător.
- I-a zi, ti-a plăcut de un fraier, care ti-a oferit mereu partide de neuitat, sa-l joci pe degete si apoi ca el sa afle adevărul despre tine, de la prieteni si nu de la tine, cum era normal. I-a zi, Sakura Haruno, ce alegi? Pe mine sau pe Gaara? Ma întreba, amintindu-mi de întrebarea Manuelei.
- Eu…eu…, dar am tăcut, când piedica, fusese trasa si am închis ochii.
- Nu pot! Fa-o tu! Îl aud pe Sasuke si simt cum îmi pune in mana pistolul si când deschid ochii, vad ţeava, sub maxilarul sau.
Ochii săi mă implorau sa-i zbor creieri, dar eu arunc pistolul prin sufragerie si îl sarut apăsat. Vreau sa-mi bag limba in gura lui, dar ţinea dinţi, foarte bine strâns si nu puteam. Îl şoptesc ca vreau o ultima noapte de amor, si apoi eu dispar, pentru totdeauna. Accepta si apoi încep sa-l sufoc cu sarutari, foarte apăsate si pasionale. Ii dau jos sacoul si ii rup camasa. Halatul îmi este îndepărtat, iar mâinile sale reci, începură sa-mi mângâie uşor sâni, apoi sa mi sărute. Îl desfac la curea si îl scap de pantaloni si boxeri. Vreau sa-i sug „instrumentul” dar acesta nu mă lăsa, spunându-mi ca nu vrea. Mergem in dormitor si îmi masează uşor „comoara” si după ce o simte umezita, mă pătrunde, uşor si încet, facandu-ma sa gem de plăcere. Drace acesta este un Dumnezeu al aşternuturilor. Începu sa facă miscari de du-te-vino, in timp ce sâni mei erau mangaiati de muşchi săi.
- Mai adânc…ah…aşa, mi-au scăpat printre buze, aceste cuvinte, facandu-l sa înceapă sa mă pătrundă din ce in ce, mai rapid si dur.
Deodată mă pătrunde mai tare si simt ceva in interiorul meu. Cum, si-a dat drumul in mine? Nu cred ca face aceasta greşeala de începător. Continuam sa ne f**em si nu aud uşa de intrare, când in camera intra Gaara, urmat de trei gorile.
- Sakura, credeam ca nu eşti o târfa, ci o curva de lux, dar se pare ca m-am inselat, îmi spuse roşcatul bajocoritor.
Eu mă acopăr, rapid si Sasuke isi trase rapid boxeri săi negri pe el si isi aţinti pistolul spre el. Acum era şansa mea sa îl dau pe mâinile lui Gaara. Scot de sub perna, o siringa cu anestezic si vad, ca nu are aer in ea. Bun. Mişc rapid mana si ii bag acul in vena de la gat si bag in el anestezicul. Brunetul leşina imediat, dar numele meu ii ieşi printre buzele sale senzuale. Matahalele îl luaseră si eu raman cu Gaara. Acesta îmi dădu o palma, dar isi rupse încheietura, dar îmi dădu un pumn, in gura. Idiotul acesta o sa-mi plătească. Iese din camera si eu încep sa plâng, ca disperata, apucându-mi parul din cap si sa încep sa mi-l rup. Doamne ce am făcut?

Manuela: Stăteam pe acoperişul unui bloc si priveam luna, care avea o culoare sângerie. In aceasta noapte v-a curge sânge. Purtam un costum de lupta, mulat pe corp dintr-un material special, negru si nişte cizme cu toc, lat si puţin jos, pe gambe, strâmte. Purtam un palton negru. Parul meu era raspifat de briza călduţa de vara. In spatele meu apăru, un băiat de 17 ani. Avea parul saten-închis, tăiat scurt si tot ciufulit. Ochii ciocolatii, mă priveau cu răutate. Purta o camasa alba si desfăcuta si nişte blugi. Acesta îmi zâmbi, când m-am întors la el.
- Vei plăti, ii şoptesc si îl atac.
Vreau sa-i dau un pumn cadou, dar mi-l para. Începu o bătaie, ca in filme, dar pana mi s-a acrit si m-am concentrat si nişte tapuse, ieşiră din podeaua acoperişului, dar fratele meu sari, in gol, stragand, ca ne vom întâlni. Ce bine ca am adus-o aici pe mama. Mai privesc inca o data luna si îmi dau seama, ca Sakura a făcut o alegere. Oare era cea buna?

Poze:
http://www.100construct.ro/user/poze_art...foisor.jpg - foiÅŸorul din gradina
http://www.firmeproduse.ro/pictures/prod...464344.jpg - Halatul Sakurei
http://www.draculas.info/_img/gallery/wo...rld_14.jpg - costumul Manuelei
http://media.photobucket.com/image/kanku...ankuro.jpg - Kankuro, fratele geamăn al Manuelei


Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=fNk9rvacryo – melodia de tangou.
http://www.youtube.com/watch?v=BRLtfRggS...re=related – coregrafia lui Sasuke si Manuelei pe aceeaşi melodie pe care au dansat.

Gome daca este scurt, dar se apropie de sfârşit si mi-au cam lipsit ideii.



Răspunsuri în acest subiect
Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 03:34 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 20-09-2009, 09:20 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 06:40 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de A'Svear - 20-09-2009, 09:19 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 21-09-2009, 10:29 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 22-09-2009, 10:56 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 23-09-2009, 06:26 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 25-09-2009, 08:25 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 27-09-2009, 11:00 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de D@n@ - 27-09-2009, 12:13 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-09-2009, 10:09 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de DeathRebel - 30-09-2009, 02:54 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Shadow. - 30-09-2009, 08:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 30-09-2009, 09:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 02-10-2009, 04:46 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 04-10-2009, 10:00 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de morfo - 04-10-2009, 10:21 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 09-10-2009, 09:05 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 17-10-2009, 07:00 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 08-11-2009, 02:00 AM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Whisper - 08-11-2009, 06:33 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de "~Setsuna~Noelle~" - 08-11-2009, 08:24 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 15-11-2009, 08:21 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Angel~Of~Dark - 15-11-2009, 08:37 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Alexi - 15-11-2009, 08:42 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-11-2009, 12:25 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Erina Ozaki - 29-11-2009, 07:11 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Isa-chan - 04-12-2009, 03:12 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 16-12-2009, 07:03 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-12-2009, 03:33 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 04-01-2010, 12:21 AM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 23-01-2010, 12:59 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 23-01-2010, 11:31 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Bambilici - 23-01-2010, 12:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.380 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  More than money [yaoi] Mitsukai Yoru 21 13.121 08-06-2009, 07:19 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)