Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Money vs. Love +18

#15
nu ma supar de coment, dar ma mir ca a iesit cat de cat bine, dupa ce ma tocai atata la cap :-" Acum ca a venit intersiti cu imaginatie, nu am dus pana. Iata a doua parte, cu un nou personaj episodic.

O posibila idila
Partea II-a

Sasuke: Ies din ea, arunc căciulita prin iarba, mă închid la pantaloni si mă întorc cu spatele la rozalie. La dracu era s-o fac din nou si de data aceasta nu mi-o iertam. Înăuntrul meu aveam sentimente, precum: scârba, nervozitate si mila pentru propria persoana, dar sentimentul care trona, era dezgust total fata de persoana mea. Mă las sa pic in iarba moale, pufoasa si verde. Îmi lipesc fruntea de genunchi si închid ochii. Era s-o violez, cum am violat-o pe Lisa, când am avut 15 ani. Pe scumpa si frumoasa mea Lisa, pe care a ucis-o Manuela. Pe o parte mi-a făcut un bine, mai ales, ca am lăsat-o însărcinata. Daca făceam aşa ceva si cu Sakura, mă duceam pana in America, o dezgheţam pe DonceVitto si ii spuneam sa mă ucidă. Bine ca m-am oprit la timp si nu am continuat. Razele soarelui mă încălzeau si mana delicata si fina, a Sakurei, mă mângâia delicat pe spate si îmi şoptea, ca nu-i nimic. Îmi doream sa fiu singur, fara nimeni in preajma mea, ca sa mă pot descărca cum ştiam eu. Fulgere lovind pamantul sau copaci si nişte incendii nevinovate, apoi mă potoleam…
Nişte ochii căprui, îmi fulgerară in minte si o voce îmi spunea un singur lucru „duşman”, mă făcu sa tresar, sperând-o si pe tânăra. M-am ridicat in picioare si am privit in jurul meu. Erau doar copaci si tufişuri si nici urma de Manuela sau cineva, care sa semeni cu ea. Dar totuşi, i-am auzit vocea rece si bajocoritoare si in minte i-am văzut ochii reci si goli, lipsiţi de orice voinţa. Drace, am început sa înnebunesc, nu alta. Fiinţa aceea nebuna este in America, îngheţata pentru totdeauna, din partea mea. Nişte mâini, mă prinseră de tricou si o vad pe rozalie, cum mă privea cu semne de intrebare. Ii ridic bărbia, cu aratatorul si o sărut scurt pe buzele, senzuale si apetisante. Ii spun, ca este timpul sa ne întoarcem acasă si aproba din cap. Urcam in Lamborghini Gallardo si pornim spre oraş. Am dat drumul la radio si începu ştirile.
„- …. Azi a fost găsit un cadavru, intr-un canal, la km 8. Victima a murit intr-un mod sadic, prin smulgerea coloanei vertebrale. Anchetatori nu au nici un suspect principal, dar au format un cerc de suspect. Pe corp nu are urme de violenta, ca sa dovedească, faptul ca a murit in bătaie, apoi tranşat. Acest lucru, dovedeşte faptul, ca a fost ucis de un expert sau o banda de satanişti. Părinţi si iubita lui sunt devastaţi de aceasta veste tragica, mai ales, cred ca a fost vorba de o răzbunare a rromilor din cartierul Jurula, aflat in suburbia Moroasa. O sa va ţinem la curent cu desfăşurarea anchetei…”
Sakura muta la o melodie frumoasa si lina, dar si plăcuta. Aud melodia stranie a mobilului meu si am ştiut din start ca am un mesaj. Mă uit peste el si zâmbesc obosit. Era de la Neji, care îmi cerea sa ne vedem urgent la el la discoteca, singuri. Asta nu-mi plăcea. Sa ne vedem singuri si pun pariu, sa-mi spună despre nu ştiu ce gagica sau cadavru, nefericitului ăluia, cum a murit. Săracul tâmpit, măcar nu se mai chinuie pe lumea asta. Intram in oraş si rozalia, mă întreba, unde sa mă lase. Ii spun de discoteca Qween of night si apoi, tac, lăsându-mi gândurile sa zboare liniştite. Scartainitul roţilor, mă trezi la realitate, când am intrat in parcarea discoteci. Vreau sa ies, dar mana gingaşa si firava a fetei, mă prinde de tricou si mă trage spre ea. Mă săruta aparat pe buze si apoi mă priveşte cu melancolie.
- Îmi dai te rog id-ul tău de mess? Mă întreba Sakura, pe un ton delicat si şoptit.
- Notează-ti, Sasuke_fire89, i-am spus id-ul meu si tânăra isi nota cuviincioasa pe un carneţel din geanta ei.
Ne mai sărutam o data pe buze si ies din maşina. O privesc, cum a dat in marşarier si intra in trafic, indepartandu-se cu viteza de mine. Nu ştiam de ce, dar interiorul meu de gheata, începea sa se incalzeasca foarte uşor, parca, aceasta fata a aprins in mine, focul iubiri si al speranţei, ca poţi fi iubit, de altcineva, decât din familie. Îmi scutur capul si îmi spun, ca ea, se joaca cu mine. Mă îndrept spre discoteca si când sa pun mana pe mânerul uşi, antifonare, i-am îmi apăru imagina ochilor, Manuelei in pe creier si in urechi cuvântul ei. Chiar înnebunesc, ce dracu! Deschid uşa si îl vad pe Neji la bar, cu leptopul in braţe, tastând de zori si langa el, era un pahar de gin, plin-ochi si sticla pe jumătate goala, langa pahar. Băiatului ăstuia ii plăcea băutura nu gluma, dar nici aia nu-i aşa de buna. La bar, ştergând paharele era o fata de 22 de ani. Parul saten, era prins in doua codite, coc, semănând, cu un Panda. Ochii, ciocolatii, făceau inventarul raftului cu băutura. Purta o rochie, de culoarea violet-închis, cu decolteu adânc si de iţi lua ochii. Avea sâni mari, datorita implanturilor cu silicon. Mă îndrept spre bar…
- Tipule, discoteca se deschide diseară, dispari! Se răsti la mine, cu un ton, hotărâtor si arţăgos, parca i-as fi dat foc, la curul ala, modelat de bisturiul.
- TenTen, gura! Eu l-am chemat aici. Ai terminat cu inventarul? Se răsti la rândul sau, Neji, la fata, dar el era aşa de felul sau.
- Da, am terminat, dar trebuie sa găsesc o soluţie cu cazarea Ma….
- TACI!! Ea v-a doarme in camera ta, daca nu vrei sa mori, iţi vei tine pliscul acela mare, care îl numeşti gura, mai mic. Hai, căra-te de aici si fa, curat in camera ta si lucrurile tale, le vei muta in camera mea, ii ordona seful ei, si TenTen pleca, plina de nervi.
Aceasta chestie îmi amintea, când Nana, mă trimitea in camera mea sa fac curat acolo, ca nu-mi făceam cu secolele. Ma aşez la bar langa el si Neji, cum era de aşteptat începu sa-mi povestească despre cadavrul acela si cum crede, ca a fost unul cu puteri supranaturale sau un doctor sau un criminal in serie, care ştia cum sa ucidă. Aproape trei ore m-a plictisit despre chestia asta, incat i-am spus, ca plec, dar nu înainte de ai da id-ul meu. Ce dracu, ca toata lumea îmi cere id-ul azi?

Sakura: Ajung acasă si intru in apartament, bucuroasa, ca acum puteam, sa comunic cu el. Puteam sa-l manipulez mai uşor, dar nu ştiam de ce mă simţeam atrasa de el. Nu ştiam daca era fizic sau psihic? Nu conta, dar nu o sa mă îndrăgostesc niciodată de un băiat sau bărbat, ca marea mea dragoste erau bani! Deschid leptopul si bag in lista id-ul sau si imediat îmi da accept.
Shadeblack.Demon is oline.

Saku.VenusFlower: sall :*
Shadeblack.Demon: buna. Cine esht?
Saku.VenusFlower: Sn Sakura. Fata cu parul roz, cu care ti-ai tras-o aseară :X:*
Shadeblack.Demon: Aaaa. Scz, dar sunt puţin obosit, ca am fost cicălit de un idiot.
Acest lucru mă făcu sa zâmbesc, dar ceva mă făcut sa întreb, cine era Nana. Ştiam cum sa-l abordez.
Saku.VenusFlower: Sa ÅŸti, ca eshti un tigru, in pat, miau :->:->
Shadeblack.Demon: Vezi ca ne supăram X(X(X(
Saku.VenusFlower: Scz, scz :*:*:X:X. Auzi?
Shadeblack.Demon: Aud din 89. Cei? Ca vreau sa dorm…
Saku.VenusFlower: Cine-i Nana? Iubita ta?
Shadeblack.Demon: =)), Invidioasa? Este dădaca mea, dar îmi este ca o masa. Hai ca tre sa dorm. Nb :*
Saku.VenusFlower: Somn uÅŸor :X:X:*:*:*

Shadeblack.Demon aut oline.
Deci, aceasta Nana, era dădaca lui si acum trebuia sa mai aflu si alte puncte slabe ale lui. Zâmbesc diavoleşte si ies de pe mess si închid leptopul. Ma schimb intr-o rochie din mătase alba si mă trântesc in pat si sting becul…

Manuela: Mergeam pe o motocicleta, Honda, neagra cu rosu-aprins. Kilometrajul arata 200 de km la ora. Purtam un costum special, negru, cu dungi roşi si arginti. In casca se oglindeau stâlpi aprinşi si farurile maşinilor. Intru in parcarea clubului si după ce parchez, opresc motorul si cobor de pe el. Ma îndrept spre el si intru, fara nici o problema. Ma îndrept spre biroul lui Neji si intru, fara sa mai bat la uşa si îl găsesc, împreuna cu o uşuratica, care ii sugea ”jucariea”. Ce scârboase-ne.
- Manuela, ce cauţi aici? Ma întreba, când îmi scot casca.
- Parca nu ai şti, ii reped răspunsul si mă îndrept spre camera mea, dar mă întorc pe jumătate, sper ca am net acolo? Îl întreb si după ce primesc răspunsul, mă îndrept spre camera.
Deschid uşa si vad, o încăpere spaţioasa, cu pereţi portocali si cu tavanul alb. Aveam un pat dublu si in fata patului, o canapea foarte frumoasa. Era o camera luxoasa. Deschid leptopul si in timp ce mă, dezbrăcam de costum, accesez internetul cu mintea si sparg nişte coduri si încep sa descarc un dosar, ce conţine numele de Sakura Haruno…


Pozele de la capitol:
http://media.photobucket.com/image/tente...1.jpg?o=44 – TenTen.
http://www.bizoo.ro/img/%7B**%7D/img360/...586125.jpg - rochia lui TenTen.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/medi...onda-2.jpg - motocicleta Honda, a Manuelei.
http://images03.olx.ro/ui/2/59/48/40035148_1.jpg - costumul Manuelei.
http://res.meridian-travel.ro/housing/ho...b_8006.pic - camera Manuelei.

Cântecele de la capitol:
http://www.youtube.com/watch?v=O21JZeUEnas – melodia de la mobilul lui Sasuke, când primeşte mesaj.
http://www.youtube.com/watch?v=8ShDEEGcV4k – melodia de la radio.



Răspunsuri în acest subiect
Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 03:34 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 20-09-2009, 09:20 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 06:40 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de A'Svear - 20-09-2009, 09:19 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 21-09-2009, 10:29 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 22-09-2009, 10:56 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 23-09-2009, 06:26 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 25-09-2009, 08:25 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 27-09-2009, 11:00 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de D@n@ - 27-09-2009, 12:13 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-09-2009, 10:09 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de DeathRebel - 30-09-2009, 02:54 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Shadow. - 30-09-2009, 08:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 30-09-2009, 09:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 02-10-2009, 04:46 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 04-10-2009, 10:00 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de morfo - 04-10-2009, 10:21 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 09-10-2009, 09:05 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 17-10-2009, 07:00 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 08-11-2009, 02:00 AM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Whisper - 08-11-2009, 06:33 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de "~Setsuna~Noelle~" - 08-11-2009, 08:24 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 15-11-2009, 08:21 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Angel~Of~Dark - 15-11-2009, 08:37 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Alexi - 15-11-2009, 08:42 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-11-2009, 12:25 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Erina Ozaki - 29-11-2009, 07:11 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Isa-chan - 04-12-2009, 03:12 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 16-12-2009, 07:03 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-12-2009, 03:33 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 04-01-2010, 12:21 AM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 23-01-2010, 12:59 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 23-01-2010, 11:31 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Bambilici - 23-01-2010, 12:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.381 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  More than money [yaoi] Mitsukai Yoru 21 13.121 08-06-2009, 07:19 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)