Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Money vs. Love +18

#1
Nu detin nici un personaj din manga/animeul Naruto si nu fac profit de pe urma lor.

Deci lady and geltelmen, m-am gandit si razgantit sa incer sa fac un fisc SasuSaku, mai cu mot. Stiu ca este un cuplu celebru si m-am gandit sa fac ceva original in care personajele principale vor avea de ales intre iubire si bani. Veti vedea doua puncte de vedere. Daca apare Sasuke: .... inseamna ca el povesteste si cand este cu Sakura si cand este singur si daca apare Sakura: .... inseamna ca ea povesteste, cand este in compania altor personaje, in afata de Sasuke sau cand este singura-singurica:D. Deci si prin urmare, ca nu cumva sa ma injurati, iata primul capitol: Abracadabra:=))

Date despre misiune

Sasuke: Pic! Pic! Pic! Incepu ploaia sa picure din cerul care varsa lacrimi amare, peste pamantul uscat si pacatos. Incetul cu incetul, aceasta ploaia se transforma intr-una torentiala, udandu-ma pana la piele. Chiar daca vroiam sa ma adapostesc nu puteam. Trebuia sa astept semnalul de la Ralf. Vad de pe cladirea de vizavi, o lumina jucandu-se pe fundalul intunecat. Pun la ochii pusca cu amortizor si imi fixez luneta. Ochiul meu, de la luneta, care avea culoarea neagra, de fapt amandoi aveau culoarea neagra, deveni rosu, cu pupila verticala, ramnificata in trei. Tintesc spre un biroul de la etajul 15. Apas pe tragaci si glontul pleca rapid din teava lunga, zbura rapid prin aer, trecand prin fereastra, spargand-o si mai trecu prin capul unui om, zburandu-i creieri. Ridic pusca cu teava in sus si apas pe un buton de la casca.
- Tinta neutralizata, zic in casca si plec, de acolo, intrand in scara blocului.
Apa picura agale din hainele mele, lovind cu putere de betonul rece si dur. Bocanci, negri, scartiau usor, din cauza, ca intrase apa in ei. Imi bag mana inmanusata in negru, prin parul de abanos, scurt, scuturandu-l de apa. Eram imbracat din cap pana in picioare, in negru. Ajung la parter, unde ma astepta Ralf, un barbat de vreo 35 de ani. Avea parul roscat, scurt, dar avea o coada mica prinsa la baza gatului. Ochii verzi, ma priveau cu superioritate si raceala. Purta un costum Armani si in picioare pantofi Gochhi. Vai doamne, cine se mai crede si el. Urcam intr-un Ferari, rosu, ca focul si demara in tromba. Rotile scrasneau, pe asfaltul umed si mortal, dar daca faceam accident, eu scapam intreg. Poate va intrebati ce sunt eu. Numele meu este Sasuke Uchiha si sunt orfan sau asa am crezut, pana la varsta de 15 ani. La 2 ani, am fost luat de guvern si facut experiment. Aveam viteza de 10 ori mai mare decat a omului, rezistenta, agilitate si eram foarte greu de ucis. Sunt antrenat in arte martiale, taijutsu si ninjutsu si controlez curentul electric si tot ce tine de electricitate, dar mi-am dezvoltat o abilitate mai speciala, sunt pirokinetic, adica sa aprind orice cu gandul. Ochii mei, pot vedea prin pereti, organele omului si anticipeaza miscarile. La 15 ani, aflu, ca parinti mei au murit si mi-au lasat o mare avere, constand cu trei conturi frumusele in banca de Euro, Dolari si Lire Sterline, o vila si multe actiuni. La 17 ani am intrat in posesea lor si tot atunci am intrat in F.B.I. si lucrez, ca asasin pentru ei. Zgomotul rotilor, pe asfaltul umed, ma facut sa tresar si imi trebui un minut sa imi amintesc unde sunt. Cobor din masina si dau cu usa, mai tare.
- Uchiha, de o mie de ori ti-am spus, sa numai dai cu usa asa de tare si din cauza asta faci si mai rau. Te pun sa-mi placesti reparatie, fiu de c**va, striga la Ralf, dar eram prea obosit sa-mi mai pese.
Deschid usa de la sectia de politie si trec pe langa o oglinda si imi privesc chipul. Aveam 25 de ani. Parul era ciufulit in state si aveam doua suvite pe langa chip. Aveam cearcane sub ochii, fiindca nu am dormit de doua nopti, urmarindu-l pe Yorji Shighiruma, omul, caruia i-am zburat creieri. Mi-am tarat picioarele spre biroul sefului meu, un barbat chel, de 50 de ani. Ochii albastri, ma priveau pariental. Era grasut, din cauza gogosilor pe care le manca nonstop. Camasa alba, aproape plesnea pe el. Imi facu semn sa ma asez si dupa ce m-am asezat, imi intinse un dosar. Il iau fara tragere de inima si il deschid.
- Sasuke, vreau ca maine sa te duci in Europa, mai exact in Romania, capitala Resita. Vreau sa-l gasesti si sa-l elimini pe Ivanovici Petronovici. In acel dosar ai tot ce-ti trebuie pentru misiunea ta si aici-imi intinse un plic galben mare-sunt bani, adresa si cheile de la masina. Sasuke, vreau sa ai grija de tine, ca poti fi ucis, usor, daca ise descopera puncul slab, imi spuse seful meu.
Aprob din cap, ma ridic si ies din birou. Ies din cladirea politiei si ma indrept spre o motocicleta de culoarea albastru-marin, marca Kawasaki ninja. Imi pun casca pe cap, care era neagra, ma urc pe motor si pornesc. Ploaia nu incetase, dar se parea ca s-a intetit, fata de acum jumatate de ora. Orasul aluneca pe langa mine si ma miram faptul ca Tokyo, nu este aglomerat la ora 12:45 noaptea. Opresc in fata unei vile, cu etaj, mansarda, piscina, gazon si garaj. Bag motorul in garaj si intru in casa. In sufragerie ma intampina Nana, menajera mea, dar eu o consideram o a doua mama. Parul negru, ca al meu, era prins in coc. Ochii albastri, ma priveau cu blandete. Avea in jur de 49 de ani. Purta un capot inflorat si in picioare, niste slapi, cu ursuleti, foarte amuzanti, dupa parerea mea. Puse mana pe hainele mele si ma trimise sus in camera mea, sa fac un dus fierbinte si sa ma schimb.
- Nana, vreau sa-ti faci bagajele ca vi cu mine in Romania. Plecam in doua ore, o anunt eu, urcand cu lene mare, scara de marmura.
O aud in urma mea, spunand, ca F.B.I.-ul s-a ticnit. Deschid usa camerei mele si intru. Aveam pereti arginti si intreaga mea mobila era, un pat, un dulap, cu oglinda, un birou si atat. Intru in baie si ma dezbrac de haine, expunandu-mi coprul meu, demn de invidiat. Muschi care se contractau la fiecare miscare, pe care o faceam, patratelele de pe abdomen si muschi puternici de pe maini si picioare, se datora antrenamentelor dure de taijutsu si ninjutsu. Intru la dus si dau drumul apei calde, care lovea usor trupul meu, mangaindu-l, curatandu-l de pacatul pe care l-am facut in acea seara. Daca era sa mor si m-as fi prezentat in fata lui Satana cu dosarul meu cu infractiuni, m-ar fi trimis inapoi pe Pamant, pana fac o camera speciala pentru criminali de criminali. Dupa vreo jumatate de ora ies de la dus si ma imbrac cu o bluza de treinig visinie, deschisa la gat si o pereche de jeansi negri, cu lant in partea dreapta. La gat aveam un lant subtire din argint si in urechea stanga un cercel tot din argint. Imi aranjez parul, facut tepi in spate si imi pregatesc bagajele. Imi iau haine, arme albe, borseta, cu lucrile mele personale, papuci, sosete, lenjerie intima, leptopul, mobilul si incarcatoarele lor. Cobor in sufragerie, unde Nana, ma astepta cu bagajele ei. Chem un taxi, urcam bagajele in el si pornim spre aeroport...

Sakura: Privesc fereastra, in care ploaia se lovea cu putere, dar nu putea sa intre inauntru, se spargea, cu ciuda de fereastra. Chipul mi se reflecta in el. Aveam 24 de ani. Parul matasos, roz-o culoare cam neobisnuita, dar intr-o lume ciudata, 2014, nimic numai ma mira- lung pana aproape de fund, il purtam coc in foma de trandafi si doua suvite, pe un umari si celalalt, ondulate, reprezentau tulpina trandafirului. Ochii verzi ca doua smaralde priveau afara, dar era de prisos, ca nu vedeam nimic. Purtam o rochie din piele alba, legata in fata, cu un decolteu generos, fiindca avem cu ce ma mandri. Aveam sani mari si moi, fara interventi chirurgicale. Aveam un fund bombat si picioare zvelte. Eram o amanta perfect, dar eu eram o amanta ucigasa. Faceam orice pentru bani, imi vindeam corpul, pentru a obtine informati apoi ucideam. Eram un asasin platit. Acum 24 de ani, a fost luata de la pieptul mamei si am devenit cobaiul guvernului. Controlam gheata si aveam puteri telekinetice, puteam misca orice cu puterea gandului. Ochii mei, puteau vedea aniticipat miscarile si puteau vedea prin orice. La 12 ani, a fost luata de Yorji Shighiruma si am crescuta in tainele mistice ale kung-fu si al armelor albe, japoneze, dar si cu pistolul puteam sa trag. Un ciocanit in usa ma trezi din visare si in camera intra un baiat, care imi dadu un plic. Din plic scot un mobil si sunt la singurul numar din agenta.
- Sakura Haruno, am o veste tragica pentru tine, imi spuse o voce grava de barbat.
- Ce? Intreb, in timp ce m-am ridicat si am inceput sa ma plimb prin camera. Rochia din piele era lunga pana la coapse si in picioare aveam sandale legate pe picior.
- Boss-ul tau, Yorji Shighiruma a fost ucis de Sasuke Uchiha...
- CUM?! Am tipat ca din gura de sarpe.
- Daca vrei sa-l ucizi pe Sasuke si sa primesti bani pentru capul sau, te duci in Romania, capitala Resita, acolo ai un apartament in centru. Cand te vei duce acasa, vei gasi un plic, unde sunt bani de buzunar, biletul de avion, pasaportul, adresa de la apartament si cheile de la masina ta.
- Stai, asa informativ, cam cat face capul lui acest, Paspuche si numai stiu cum...
- Pai, In Euro doua miliarde, Dolari, trei miliarde si Lire sterline patru miliarde si il cheama Sasuke Uchiha.
- Tot aia, am spus si am inchis mobilul, care facu un plonjon pe fereastra de ciuda si facu cunostinta cu domnul asfalt, dar imbratisarea a fost cam dura pentru domnul celular.
Am chemat un taxi, care m-a dus acasa. Nu mi-a venit sa cred ca, seful meu a fost ucis de acest Sasuke Uchiha. Jur ca ma voi razbuna pe el cu varf si indesat si imi voi lua bani in Lire sterline, pe capul lui.

poze cu personajele:
http://content8.flixster.com/poll/68/77/68778_std.jpg -Sasuke Uchiha
http://www.bikez.com/pictures/kawasaki/2...wasaki.jpg -motorul lui Sasuke
http://www.premiumimobiliare.ro/images/o..._mare_.jpg -vila lui Sasuke
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Art...1_Full.jpg -Sakura
http://media.photobucket.com/image/anime...e.jpg?o=10 -boss Yorji Shighiruma, seful Sakurei
cantecul:
http://www.youtube.com/watch?v=mWHw-dTswy8



Răspunsuri în acest subiect
Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 03:34 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 20-09-2009, 09:20 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 06:40 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de A'Svear - 20-09-2009, 09:19 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 21-09-2009, 10:29 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 22-09-2009, 10:56 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 23-09-2009, 06:26 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 25-09-2009, 08:25 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 27-09-2009, 11:00 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de D@n@ - 27-09-2009, 12:13 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-09-2009, 10:09 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de DeathRebel - 30-09-2009, 02:54 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Shadow. - 30-09-2009, 08:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 30-09-2009, 09:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 02-10-2009, 04:46 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 04-10-2009, 10:00 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de morfo - 04-10-2009, 10:21 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 09-10-2009, 09:05 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 17-10-2009, 07:00 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 08-11-2009, 02:00 AM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Whisper - 08-11-2009, 06:33 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de "~Setsuna~Noelle~" - 08-11-2009, 08:24 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 15-11-2009, 08:21 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Angel~Of~Dark - 15-11-2009, 08:37 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Alexi - 15-11-2009, 08:42 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-11-2009, 12:25 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Erina Ozaki - 29-11-2009, 07:11 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Isa-chan - 04-12-2009, 03:12 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 16-12-2009, 07:03 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-12-2009, 03:33 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 04-01-2010, 12:21 AM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 23-01-2010, 12:59 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 23-01-2010, 11:31 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Bambilici - 23-01-2010, 12:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.328 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  More than money [yaoi] Mitsukai Yoru 21 12.997 08-06-2009, 07:19 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)