Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Valurile vietii

#1
Disclaimer:Nu detin nici un personaj. Toate apartin lui Masashi Kishimoto(inafara de cele create de mine) din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac/profit de pe urma acestor personaje/intamplari.


Capitolul 1:
Intr-o dimineata cand deja regina noptii cedase tronul ceresc mandrului Soare, o fata de aproximativ 18 ani tocmai se trezea. Parul ei rozaliu era ravasit pe perna alba si moale asemenea pielii ei ca spuma laptelui, iar ochii varzi ca iarba frageda straluceau mai puternic ca niciodata. Se ridica in sezut si arunca o privire prin camera inundata de razele aurii ale astrului ceresc. Tanara statea intr-o camera simpla cu peretii intr-o singura culoare, un crem pal, placut vederii, iar mobila era una care se imbina perfect cu culoarea camerei.
Sakura se ridica din pat si se indrepta spre baie. Cum obisnuia in fiecare dimineata, facu un dus si se pregati pentru a pleca spre locul de intalnire al echipei 7. Se imbraca intr-un chimono rosu , isi lua o fusta alba crapata pe ambele parti sub care purta o pereche de pantaloni scurti negri, iar in picioare avea niste cizme tot negre. Rozalia se indrepta spre bucatarie, de unde isi lua un mar o saluta pe mama ei si pleca. Pe drum gandurile o coplesira, se gandea la Sasuke, ii era dor de brunet dar nu vroia sa recunoasca. De cand plecase el, Sakura devenise mai rece si mai dura asta fiind si consecinta antrenamentelor grele pe care le-a facut cu lady Tsunade. Dar cea mai mare dorinta a ei era sa-l aduca inapoi pe Sasuke in Konoha si sa reuneasca echipa 7, acesta fiind si visul lui Naruto.
***
Intr-o alta parte a tarii, undeva intr-o padure intunecata era un baiat asezat pe o creanga a unui copac. Ochii lui de onix si parul rebel si intunecat ca pana corbului se contopeau perfect cu intunericul padurii.
Dintr-o data un zgomot se auzii din apropiere iar tanarul isi scoase sabia si lovi fara sa schiteze nici un gest. Se parea ca isi lovise tinta, un barbat in jur de 30 de ani, dar acesta nu muri, era doar ranit serios. Dupa ce isi puse sabia in teaca pleaca fara a se uita in urma.
***
La locul de inatalnire al echipei 7 , Sakura, Naruto si Sai asteptau de aproximativ 3 ore sosirea sensei-ului lor. Naruto dormea ca de obicei, Sakura era foarte atenta la cartea pe care o citea, iar Sai desena pe un pergament niste animale pe care le va folosi. In cele din urma aparu si mult asteptatul Kakashi:
-Sensei iar ati intarziat! striga rozalia revoltata
-Pai stiti a trebuit sa…incerca sa se scuze jouninul.
-Nu te mai obosi sensei, oricum stim ca va fi iar o scuza penibila! se rasti la el Naruto.
-Eh…da, se pare ca nu va mai pot pacali ca in urma cu cativa ani, interveni Kakashi schitand un zambet strengar in timp ce duse-se mana dreapta la ceafa. Azi vom avea o misiune de patrulare. Trebuie sa acoperim toata aria din jurul satului asa ca ne vom desparti pentru a fi mai eficienti. Aveti grija la orice miscare din jurul vostru si fiti in garda permanent, adauga Kakashi.
In cateva minute hotarasera fiecare incotro sa mearga si plecara . Sakura trebuia sa cerceteze padurea si campul din apropierea satului. Prima oprire o facu in padure,iar dupa ce se asigura ca nu este urmarita de nimeni pleca spre camp pentru a se odihni. Acolo se aseza pe iarba frageda si admira florile care dansau un vals lin in bataia vantului de primavera. Intr-o clipa in care nu fu atenta cineva aparu in spatele ei si ii puse o mana la gura pentru a nu tipa, iar cu cealalta ii imobiliza mainile la spate.
-Nu te-am vazut de mult…Sakura! ii sopti acea persoana la ureche rozaliei.
Tanara avea senzatia ca acea persoana ii era cunoscuta, dar nu realiza cine este. Dupa cateva secunde atacatorul disparu, Sakura cerceta cateva moment cu privirea tot campul, dar se parea ca acea persoana era foarte rapida si disparu la fel de repede cum aparu.
Dupa acest incident bizar rozalia pleca pentru a se intalni cu restul echipei. Era hotarata sa nu spuna nimanui despre acel om misterios. Cand s-a intalnit cu restul echipei tanara fu intrebata de catre ceilalti daca nu vazuse ceva ciudat.
-Nu sensei, nu am vazut decat animalele padurii si niste flori superbe, incerca sa minta rozalia.
-Bine atunci, daca nu a vazut nimeni nimic puteti pleca acasa, iar eu ma voi duce sad au raportul Hokage-ului.
-Am inteles Kakashi sensei! spusera cei trei simultan dupa care plecara fiecare in directii diferite.
Rozalia avea de gand sa mearga acasa pentru a se odihni. Dar pe drum se opri sa ii i-a mamei sale un buchet de flori deoarece in ziua urmatoare implinea frumoasa varsta de treizeci si cinci de ani. Tinerei ii trecu prin gand o presimtire sumbra. Se grabi acasa iar cand ajunse…


Deci am redeschis fic-ul pentru ca fusese sters asa ca ce pot sa spun astept pareri critici..tineti cont ca e si primul meu fic SasuSaku
Ja ne!
[Imagine: Vampire_Knight___Kaname___by_Vampire_Knight_Club.jpg]

Nu-i asa ca Kaname e un dragut
He is mine so back off or you die 14




Răspunsuri în acest subiect
Valurile vietii - de Yumina - 18-09-2009, 04:48 PM
RE: [Naruto]Valurile vietii - de Eve. - 18-09-2009, 05:19 PM
RE: [Naruto]Valurile vietii - de Yumina - 21-09-2009, 09:03 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)