Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Petrecand viata la maxim

#9
Gata...si pser ca de data asta nu dezamagesc pe nimeni:))...
Si sper sa am mai multe pareri ..ca sa stiu si eu dak e bun de cva...sper sa am si eu macar 2 pareri:))

Gata..cu asta uitati nextul si ms ca cititi:

O noua zi noi idei de distracite. Soarele era pe cer iar razele lui incalzeau admosfera exasperant de mult. In casa era inca liniste. Anka si Ella nu sau trezit inca dar Lynn era deja in sufragerie. Era ora 7:15, prea devreme pentru Lynn. Dar fara ca nimeni sa stie ea avea in program sa petreaca o zi intreaga cu Bogdan. A fugit ca arsa in dormitor sa se schimbe. La ora 10 venea el sa o ia. Chiar daca mai avea mult timp ea era deja in camera incercand sa gaseasca ceva de imbracat. Pe la 9 inca nu isi gasise nimic pe placul ei. Intr-un final sia amintit de rochita verde a lu' Anka. A intrat in dormitor usor ca sa nu o trezeasca a luat rochia si i-a lasat un bilet ca sa stie cine a luat-o. Rochita de vara ajungea pana la genunchi se lega in jurul gatului si avea cateva volunase. A fugit in camera si s-a pieptanat, parul si la lasat liber si si-a dat cu putin luciu de buze, putin fard de pleoape verde si rimel.
Era 9:50, in fata blocului a parcat un Alfa Romeo din 2006 negru. Lynn se uita cu ochisorii ei fardati si nu ii venea sa creada cine se afla in masina. Da, ati ghicit!
Era Bogdan. A coborat din masina si s-a indreptata spre Lynn. Cam la 2 metrii de ea s-a oprit si a examinat-o din cap pana in picioare. Bogdan a facut niste ochisori mari cat cepele si dupa aceea i-a aparut un zambet larg pe fata.

- Printesa mea arati superb!
- Multumesc! Dar de cand imi zici tu "printesa" ?
- De cand fac si asta...

Fara alte comentarii Bogdan s-a apropiat brusc de Lynn si a sarutat-o tandru dar tot odata jucaus si pervers. A impins-o usor in perete si a continuat sa o sarute. Limbile lor se tot cereau una pe alta. Erau intr-o continua lupta, care sa domine jocul.
Un vecin tocmai atunci s-a gasit sa ii surprinda. Si cum el a tracut de vremea tineretii s-a gasit sa vorbeasca.

- Mai, derbedeule lasa fata!
- Aolo, lasa-ma nene ca nu ii fac nimic! Hai sa plecam de aici pana nu ma controleaza si la pantaloni!

Bogdan i-a deschis portiera lu' Lynn s-a urcat si el in masina si au pornit in viteza. Destinatie necunoscuta pentru Lynn insa s-a riscat si s-a lasat pe mana lui. Dupa circa 30 de minute masina a oprit in afara orasului. In fata era doar o padure. Lynn s-a speriat putin. Bogdan a ajutat-o sa coboare. A luat-o de mana si au pornit prin padure. Lynn se uita imprejur putin alarmata de situatie. Vazand-o Bogdan a inceput sa chicoteasca incet. Dupa ce au mai mers putin au ajuns intr-o zona intinsa, o poiana si undeva putin mai departe se vedea o cabana. Lynn a luat-o inainte si se uita imprejur. Isi invartea ochii peste tot pana cand aproape ca ametise. Toata ingrijorarea ei disparuse.

- Unde suntem? intreba ea abia asteptand raspunsul.
- Asta e locul meu secret sa ii zic asa! Aici vin sa scap de stres si sa ma linistesc, iti place?
- Daaa, foarte mult! spune ea cu niste ochisri fermecatori.

Bogdan a tras-o pe Lynn langa el si i-a furat in sarut scurt. Apoi a luat-o din nou de mana si s-au indreptata spre cabana. Cand au ajuns la usa, el si-a cotrobait prin buzunare pana a scos o cheie, a descuiat usa si a lasat-o pe Lynn sa intre prima. Ea nici nu a stat pe ganduri a intrat atata de repede incat Bogdan credea ca o sa ii darame usa. S-a uitat peste tot. Lynn avea ochisorii cat farfuriile. Totul era frumos si aranjat. Iti dadea impresia ca esti la mile departae de casa undeva pe un munte. In timp ce ea admira totul. Bogdan a mers in bucatarie. A tras dreperiile si a aprins lumanarile. Bogdan planuise o cina romantica chiar daca erau in mijlocul zilei. Lynn vazandu-se singura s-a dus dupa el. Imediat ce a intrat in bucatarie a ramas cu gura cascata. Totul era frumos si lumanarile dadeau un aer aparte. Muzica se auza slab in fundal. A trebuit sa vina Bogdan sa o miste putin ca sa isi rvina din transa. I-a tras scaunul si sau asezat la masa. Lynn zambea continu.

- Ai facut tu totul pentru mine?
- Orice pentru tine printeso!

Bogdan s-a apropiat incet de Lynn si a sarutat-o apasat. Jocul lor parca nu se mai termina. Nici unu nu voia sa il lasa pe celalalt sa il intrerupa. Intr-un final ramasi fara aer au fost nevoiti sa renunte.
Au inceput sa manance. Au ras, au mancat sau distrat si sau simtit bine la masa. Dupa e au terminat au mers in sufragerie unde Lynn s-a asezat in bratele lui Bogdan.
Acesta a inceput sa o sarute. A coborat incet pe gat. Lynn tremura din toate incheieturile, de placere dar si de teama. Bogdan si-a continuat jocul saruturile deveneau din ce in ce mai fierbinti. Intr-un final Lynn sa lasat cuprinsa de teama la impins pe Bogdan si s-a ridicat brusc.

- Nu pot Bogdan! Pur si simplu nu sunt pregatita! spuse ea in timp ce se abtinea sa planga.
Bogdan sa apropiat si a luat-o in brate. I-a promis ca va astepta pana cand ea va fi gata. A sarutat-o incet si au ramas unul in bratele celuilalt. Era ora 8 dar sau decis sa se culce. Lynn le-a dat mesaj surorilor ei ca sa nu se ingrijoreze si s-a asezat in pat in bratele lui Bogdan si au adormit unul in bratele celuilalt.



Răspunsuri în acest subiect
Petrecand viata la maxim - de Elina - 15-09-2009, 04:16 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 16-09-2009, 08:31 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 20-09-2009, 06:09 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 22-09-2009, 06:30 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 22-09-2009, 08:45 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 30-09-2009, 07:52 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 30-09-2009, 08:58 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 05-10-2009, 01:27 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 10-10-2009, 04:48 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 25-10-2009, 07:53 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 26-10-2009, 08:34 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 12-11-2009, 04:10 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 13-11-2009, 10:25 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 26-11-2009, 10:35 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 26-11-2009, 11:38 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Flash - 01-12-2009, 10:02 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 23-12-2009, 03:17 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 23-12-2009, 03:39 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Alany Aysee - 24-12-2009, 01:30 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)