Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Pasiune [Shonen-ai / Yaoi]

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.
Nu mai scapati de mine ... Deci m-am decis sa postez si aici ficul asta...(mnda...q noile reguli ------ 33)Poate ar fi trebuit sa pun o avertizare +16 sau +18 21 dar totusi...
O sa pun cate doua capitole ca sa ajung la zi cu ficul10


Deci ca sa nu va incurc prea tare va spun cate ceva :
AV=Adult video (cred ca o sa-l gasiti in fiecare capitol )
P.d.v = Punct de vedere ,( o sa fie fapte relatate si de catre personaje 10) ex: ~P.d.v – Kaito~ , aici o sa stiti ca scriu din punctul de vedere a acelui personaj , iar cand voi termina punctul lui de vedere voi pune 1 steluta ( * )


Unele personaje:

http://i219.photobucket.com/albums/cc127..._25591.jpg --> Kaito
http://i219.photobucket.com/albums/cc127...keKai1.jpg --> Sho
http://i219.photobucket.com/albums/cc127...r_guy1.jpg --> Shun

Capitolul 1 : Noul actor . Reintalnirea

Sezatia ne nerabdare ii cuprinse pe toti de pe platoul de filmari : avea sa para un nou actor pentru a face AV-uri impreuna cu cel mai cunoscut interpret din Tokyo : Kaito Kyroshi , cel ce era singurul caruia nu ii pasa deloc de baiatul ce va sosi in orice clipa .
~P.d.v - Kaito ~
La naiba … ce au cu totii?… Se trezeste cate unul „ Asez masa , ca vine actorul cel nou „ , altul „ Vai … Unde sunt florile pentru noul actor?”. Tipii astia m-au adus la disperare sa nu mai vorbesc si de femei , care isi misca fizicul de acolo-acolo parca numai sa ma enerveze . Ah , dar asta e viata , nu ai ce-i face . Am auzit ca tipul este si cantaret . Mda…Mai bine m-as misca si eu pana pe platou.
*
Baiatul arunca o privire in oglinda , unde se reflecta imaginea unui baiat de 21 de ani , cu parul blond , ochii caprui spre portocaliu , imbracat cu un maieu negru , iar peste , o camasa albastra . Blugii aveau cureaua desfacuta , dar nu asta era problema , ci pantofii ce s-au facut nevazuti . Prostul obicei de a-si aruca papucii cat colo nu era de folos deloc , mai ales in acest moment . Isi trece mana prin parul ciufulit , se incheie la pantaloni , ia o pereche de pantofi ce avea la indemana si pleaca spre platou .
De indata ajuns acolo , organizatorul petrecerii , si regizorul filmelor , Shun ii sari deja pe cap :
-KAITO ! Treci la locul tau !
-Ce loc? Intreaba actorul confuz
-Vei sta langa noul venit , in dreapta lui ! Ce bine de tine ! Spune Shun entuziasmat .
-Da… Cum spui tu ! idiotule … Mormai acesta printre dinti .
-Ai spus ceva?
-Sigur ca nu ! Acolo am sa stau ! Poti sa ai grija de restul , Pa .
Majoritatea oamenilor s-au linistit , dar inca tot era galagie . Organizatorul dadea comenzi ca un rege , in timp ce muncitorii lucrau de le sareau urechile .
In sfarsit , cand totul era gata , isi facu aparitia si noul actor : un baiat cu parul roscat , ochii albastrii ca cerul senin , varsta de vreo 18 ani , il chema Sho . Avea pe el o camasa neagra ce o lasa desfacuta , astfel incat sa i se vada corpul bine facut si micul tatuaj ce il avea pe soldul stang , in forma de cruce . Toti au izbucnit imediat la vederea lui .
-Aaaaaa…. A venit ! Sariti pe el
Baiatul a aruncat o privire prin sala si observa pe cineva cunoscut : Kaito
~P.d.v – Sho~
Ce porcarie … Il cunosc pe tipul ala… Deci pana la urma el este cel cu care voi face filmul . va trebui ca petrecerea asta sa treaca repede altfel innebunesc .
*
~P.d.v – Kaito~
Heh , el este … Pustiu acela de la audienta . Nu credeam ca o sa reuseasca sa ajunga la nivelul acesta , totusi , nu ma deranjeaza sa fac filmul cu el… Chiar deloc .
*
Distractia a inceput . Muzica era data la maxim . Toata lumea dansa in afara de cei doi actori : Sho si Kaito
-Ti-a fost dor de mine? Intreaba blondul cu voce seducatoare si o privire patrunzatoare punandu-si cotul stang pe masa si asezandu-si barbia in palma .
-Ce tot vorbesti ? Intreaba cantaretul , la randul lui , inrosindu-se in obraji si intorcandu-si capul intr-o parte pentru a evita privirea baiatului de langa el .
-Incerci sa iti ascunzi fata ? Deja o stiu pe dinafara … Nu numai fata , ci tot corpul . Spune blondul prinzandu-l pe baiat ce barbie si apropiindu-si chipul de al lui . Dar Sho se retrase repede .
-La naiba ! Taci ! Am plecat de aici ! Se rasti roscatul ridicandu-se de la masa .
Kaito il prisese de mana .
-Pleci asa de devreme ? Abia ai ajuns .
Dar Sho si-a tras mana si a iesit vijelios pe usa . Lua un taxi si pleaca spre hotelul in care era cazat . In cel putin o jumatate de ora , ajunsese . Platise taximetristul si urca in camera sa , unde se arunca pe canapea si se gandi la acele momente privind spre fereastra ce arata falnica Luna , pe cerul purpuriu , impreuna cu miile de faclii ce straluceau intens .
~P.d.v – Sho

~Flashback~

Da… Acea auditie… O auditie doar pentru mine si tipul acela . Intr-un pat acoperit cu lenjerie albastra de matase , eram noi doi … Regizorul , cameramanul si alti cativa organizatori priveau demonstatia noastra de pe margine. Desi chiar nu ne cunosteam deloc , am stiu ce trebuia sa fac .
*
Blondul cobori lent pe corpul roscatului , sarutand fiecare centimetru din el . Ajuns la abdomen , urca incet , cu limba pe mijlocul abdomenului , pana a ajuns la piept , unde , cu buzele prinse usor sfarcul drept , facandu-l pe roscat sa tresara si sa scoata un geamat . desi era doar actorie , corpul lui Sho reactiona la toate atingerile blondului . Stia ca dupa ce se va termina acea audienta , totul va reveni la normal … Sau cel putin aproape de acel „normal”.”Nu il conosc prea bine , dar am senzatia ca tipul asta ar fi in stare de orice” gandi cantaretul in acel moment .
Audienta a luat sfarsit , iar Sho a fost admis , dar ca un incepator.

~End of Flashback~

„Heh… Ar trebui sa ma duc la culcare „ Gandi roscatul trecandu-si mana prin parul moale . Se tranti pe pat si inchise ochii . In cateva minute , baiatul a ajuns in lumea viselor .



Capitolul 2 : A doua incercare e cu noroc ? Oare ?

Alarma enervanta a ceasului de pe noptiera il facu pe roscat sa se trezeasca brusc pentru a arunca inamicul cat colo , facandu-se praf la contactul cu peretele , incetand astfel sa mai sune .
Sho se ridica usor din pat si se duce spre baie . Porni dusul , prietenul lui cel mai bun ce dadea apa fierbinte care calma trupul actorului . El isi rasfata simturile cu mirosul imbietor de lavanda si isi curata cu grija corpul bine facut cu buretele moale si galben.
Dupa toaleta de dimineata , isi lua pe el un halat de baie de culoare albastru ca cerul senin , ce se asorta perfect cu ochii sai , si porni apoi spre dormnitor unde pe scaunul din dreapta patului sedea linistit Kaito , fumand o tigara .
-Ce ... Ce naiba cauti tu aici ? Striga roscatul furios , apropiindu-se de blond , lundu-i tigarea din gura si aruncand-o pe fereastra deschisa .
-Relaxeaza-te pustiule ! sunt aici de aseara ! Spuse blondul aprinzandu-si o noua tigara .
-De cand?! Dar cum ? Intraba roscatul curios . Si nu mai fuma la mine in apartament ! Continua acesta luandu-i din nou tigarea apoi aruncand-o .
-Pai ai cam uitat usa deschisa asa ca am intrat . In caz ca nu stiai , sunt cazat in hotelul asta . Ai noroc ca nu a intrat altcineva aici , altfel cine stie ce s-ar fi intamplat , caci tu dormeai mai ceva decat un urs . Spuze Kaito chicotind .
-Mai bine intra un hot , decat tu !
Roscatul se duse in camera de oaspeti si s-a trantit pe canapeaua de piele maro . In timp ce intra si blondul acolo , Kaito spunea ca inainte cu cateva ore a aflat faptul ca Sho este inca virgin . Iar roscatul vizibil iritat de spusele baiatului zice ca nu are de unde sa stie aceasta informatie caci doar o persoana o are . Pentru a-i demonstra ca este adevarat , blondul ii spuse ca aceasta informatie o are de la insusi sora lui Sho , Yumi singura care stia secretul fratelui sau si care tocmai a luat primul avion spre Brazilia . Roscatul rosti cateva injuraturi la adresa fetei , in timp ce privea podeaua acoperita cu un covor maro . Blondul se aseza si el langa baiat , apucandu-l usor de dupa ceafa . Baiatul cu ochii albastrii se ridica repede , indepartandu-se de Kaito , dar acesta nu se lasa mai prejos , asa ca s-a ridicat si el , prinzandu-l pe Sho de talie , lipindu-si trupul de al sau .
-Hey , ce ar fi daca am face noi doi o repetitie pentru film ? Spuse acesta incet cu voce seducatoare , apropiindu-si chipul de al roscatului , avand deja buzele pregatite pentru un sarut fierbinte .
-Nu... Stai ! Spuse roscatul prinzandu-l pe Kaito de barbie , incercand sa-l indeparteze , dar blondul ii daduse mana la o parte , apoi cu usurinta , Kaito si-a introdus limba in gura roscatului care a ramas un pic socat . A incercat din nou sa il indeparteze pe baiatul , care cu o singura miscare l-a prins de acea mana , srangand-o tare . Sho incerca din rasputeri sa scape din stransoarea puternica a blondului , dar incerca in zadar . Corpul lui , desi bine facut nu reusea sa invinga puterea celuilalt baiat , care il aseaza din nou pe canapea , lasandu-se usor peste corpul roscatului .
-Relaxeaza-te si tu putin ! Spuse Kaito in timp ce ii indeparta halatul de baie , prinzandu-i din nou buzele intr-un sarut apasat , apoi coborand lin cu limba pe gat , pana pe piept si prinzand usor cu dintii sfarcul drept al baiatului , ce il facu sa scoata un mic geamat . Blondul coboara din ce in ce mai jos , pana intr-o anumita zona , dar Sho a oprit totul . L-a ridicat pe baiat de pe el tinandu-l de umeri asa incat sa fie fata in fata .
-Stai ...Nu... Nu face asta ! Spuse roscatul speriat , respirand greu .
-Ce este , frumosule , iti este frica? Intraba Kaito cu voce dulce .
-D ... Da ... Asta este , bine ?! Raspunde Sho , in timp ce o lacrima isi facu aparitia in ochii lui albastrii , asezandu-si apoi capul pe umarul blondului , care il mangaia usor pe crestet incercand sa il calmeze .
-Hey frumosule , nu plange ! Doar est barbat , nu ? Adica baiat ... Spune Kaito zambind .
- Nu rade de mine ! zice Sho facand pe suparatul . Nu cred ca ti-ai inceput viata sexula mai repede decat mine ! Continua el .
-Asa crezi ? Ce zici de 14 ani ?
- Sfanta Macaroana ! Striga Sho lipindu-si o palma peste frunte . Acum , nu-i nimic daca am ramas ultimul om de pe pamant . Continua acesta fixand cu privirea chipul blondului .
-Nu esti ultimul om ! Spuse bolndul razand . Uite ce e ... Eu o sa plec acum , dar ma intorc mai tarziu , sa nu crezi ca scapi de mine ! Continua el , ridicandu-se de pe canapea .
-Dar cine crezi ca e atat prost incat sa iti deschida usa mai tarziu ?
-Crezi ca trebuie sa imi deschizi tu ? Iau eu cheia ! Zise blondul luand obiectul auriu de pe masuta maro apoi iesind pe coridorul hotelului si blocandu-l pe roscat in apartament .
~P.d.v Sho~
La naiba cu tipul asta ! Chiar nu are de gand sa renunte ... Cred ca scap daca sar pe geam ... Dar sunt la etajul 10 si nu am de gand sa mor ! Cred ca nu am alta alternativa decat sa ma duc sa dorm la loc.
*
Baiatul facuse ceea ce isi propuse , dar nu inainte sa isi puna halatul din nou pe el si sa ia o gura din pretiosul lui whisky . Apoi se intinde pe pat incercand sa isi goleasca mintea si sa sa atipeasca macar zece minute .

* *

*
Dupa mii de incercari nereusite de a adormi , roscatul se hotarase sa bea o bere , uitandu-se la televizor . Baiatul pleaca incet spre bucatarie , si cand ajunse , deschise plictisit frigiderul cautandu-si doza de „combustibil” in timp ce vorbea cu voce tare :
-Nici macar nu pot sa adorm ! Zece minute , la naiba , cer prea mult ? Dar cum sa adorm cand ma gandesc ca din clipa in clipa poate sosi baiatul , sau barbatul , sau ce-o fi el si sa …
Dar Sho fu intrerupt de socul pe care l-a avut cand si-a ridicat capul si a vazut cine se afla dupa usa frigiderului , ascultand tot ce spunea : Kaito .
- „ Baiatul , sau barbatul , sau ce-o fi el” , huh ? Intreaba blondul repetand spusele lui Sho , ridicand o sparceana . O sa iti arat cat de barbat sunt ! Continua acesta , lunadu-l pe roscat de mana si apoi tragandu-l pana in camera unde il aruca pe pat . Kaito se napusteste asupra baiatului .
"Ce idiot pot fi cate odata ! Acum , oare il mai pot opri ?" Gandi roscatul .
Blondul il mangaie pe picior , baiatul cu ochii de culoarea cerului se simtea bine , dar ciudat ! Ii indeparteaza repede halatul si nu a putut sa opresca geamatul care a venit atunci cand Kaito l-a musca de sfarcul stang . Un fior i-a strabatut corpul roscatului si a inceput sa tremure . I-a simtit limba cum urca pe gat , spre buzele sale , a avut gura inchsa , dar blondul l-a prins de barbie , reusind astfel sa isi introduca limba in gura lui explorandu-i fiecare coltisor . Se ridica incet si incepe sa se dezbrace … Si-a dat tricoul jos … Are un corp perfect iar Sho nu a rezistat tentatiei de a-i mangaia pectoralii lui foarte bine facuti . Imediat , blondul isi dadu si pantalonii jos , asezandu-se apoi din nou peste baiat .
Kaito ii prinsese buzele suave ale baiatului intr-un sarut senzual si lung . Dar pentru a doua oara , Sho a oprit totul spunand ca nu vrea sa continue . Desi dezamagit , blondul se ridicase indata , si-a luat pantalonii pe el si a mers spre usa . Roscatul il privea deceptionat pe baiat , dar totusi l-a lasat sa plece . Inainte sa iasa din apartament , Kaito a pus cheia pe masa si a iesit .
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Pasiune [Shonen-ai / Yaoi] - de Yaoi Queen - 05-04-2008, 01:40 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Sol - 05-04-2008, 01:54 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Strawberry Ice - 05-04-2008, 02:07 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Dark Shadow - 08-04-2008, 11:40 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Yaoi Queen - 12-04-2008, 02:36 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Dark Shadow - 13-04-2008, 12:20 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Yaoi Queen - 19-04-2008, 06:00 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Sol - 19-04-2008, 06:21 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Lye - 19-04-2008, 07:10 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de dia_love_gackt - 19-04-2008, 11:04 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Black Pearl - 19-04-2008, 11:56 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de emo girl - 21-04-2008, 08:08 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Dark Shadow - 04-05-2008, 07:32 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Yaoi Queen - 19-05-2008, 11:53 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 20-05-2008, 02:27 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Yaoi Queen - 20-05-2008, 05:43 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Lye - 20-05-2008, 06:02 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de dia_love_gackt - 20-05-2008, 11:31 PM
RE: ~Pasiune~[Shonen-ai/Yaoi] - de Ice_angel_234 - 06-07-2008, 05:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 51.914 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.587 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.365 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.602 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.481 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.555 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.105 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 112.797 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.715 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.789 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)