Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lexical Love

#1
1.Martor fara voie


- Yuri! se auzi vocea unui baiat venind din departare.
Niciun raspuns. Yuri era inca in lumea viselor. Nu auzea nici cel mai mic zgomot facut de colegul sau mai mic care strangea hartiile de pe biroul lui. El inca dormea pe canapeaua neagra din piele devenind acum una dintre cele mai confortabile locuri unde se odihnea. Mark se oprii din strans si se apropie de baiatul adormit. Fiind atras de chipul lui Yuri acesta se apleca asupra lui zambind profund. Insa Yuri pentru prima data simtise respiratia calda lui Mark deasupra chipului sau si deschise ochii albastri care semanau cu cerul senin din luna mai. Mark se sperie si facu cativa pasi inapoi alunecand pe colile scrise care inca zaceau imprestiate pe jos si pe birou timp in care Yuri zambi apoi se ridica de pe canapea si isi duse mana dreapta prin par incercand sa il aranjeze cumva.
- Esti destul de atragator Mark dar nu am chef …
- Ti-am spus, Yuri! Nu te plac! Suntem doar colegi! se rasti baiatul rosiind foarte tare.
Era adevarat. Mark era destul de atragator mai ales pentru fete. Parul negru, lucios se asorta cu ochii verzi ca smaraldul. El mergea in fiecare weekend la sala iar asta se vedea foarte bine fiindca corpul sau era bine facut. Desi inca student avand 17 ani acesta se ocupa si de afaceri ajutandu-si sora mai mare care nu prea se pricepea cu cifrele care erau esentialul in aceste lucruri.De obicei el purta ceva elegant mai ales in timpul saptamanii dar astazi,desii era luni, el purta o pereche de blugi inchisi la culoare si un tricou rosu cu alb,mulat pe corpul sau.Cea ce il enerva cel mai tare era faptul ca avea 1,74 m cu doar trei centimetri mai scund decat Yuri.Desigur Yuri era cel care intotdeauna castiga in fata lui.Fetele si colegele de clasa erau inebunite dupa el.Ochii aceea si parul blond erau parca ai unui inger.Cea ce era ciudat era ca oricat ar fi incercat Yuri sa le tina la distanta si oricat de rece s-ar fii purtat ele erau si mai inebunite dupa el.El nu purta niciodata sacoul de la uniforma fiind inca la liceu ci doar camasa care era peste pantaloni si desfacuta la primi trei nasturi scotand in evidenta corpul bine lucrat fiindca si el mergea la sala.Avea doar 18 ani dar locuia in New York mai bine de 7 ani atunci cand plecase din Tokio impreuna cu parintii sai care acum se mutasera in Kioto astfel Yuri locuind de 3 ani singur cu doar un coleg de camera in centrul celui mai mare oras.Se descurca bine deoarece primea in fiecare luna bani,Invata foarte bine limba si era unul dintre cei mai populari elevi.Cea ce il enerva pe Mark era faptul ca lui Yuri ii placeau provocarile si le accepta.Colegul sau de camera se gandea ca intr-o zi il va gasi la spital din cauza unei provocari.
-Stii,problema e ca ar trebuii sa te pregatesti de scoala!spuse Yuri cascand.
Baiatul celalalt ramase cu foile in mana privindu-l uimit pe Yuri care se plimba prin biroul sau incercand sa gaseasca ceva anume.Ingerul cu ochi albastri nu se grabea deloc stiind totusi ca mai avea doar jumatate de ora pana la inceperea cursurilor.
-Tu nu mergi?intreba Mark inca privindu-l.
Yuri se opri si il privi surprinzator pe baiatul care ii puse-se aceata intrebare.
-Poate ajung ceva mai tarziu.Chiar si asa nu am chef de geografie sunt prea oboist,spuse in cele din urma Yuri.
-Cum vrei.De doua saptamani ai cam tot lipsit la prima ora sau chiar primele doua.Nu inteleg ce se intampla cu tine!Dormi in birou incercand sa rezolvi nustiu ce probleme,nu mananci,nu mai inveti,ce se intampla?spuse Mark radicand tonul aproape tipand la el.
Yuri nu il baga in seama si se duse in bucatarie alene apoi dupa cinci minute se intoarse cu o cana plina de cafea care scotea aburi apoi apropiindu-se de el spune:
-Astea sunt problemele mele!Ai ceva de comentat?Sper ca nu.Grabestete ca astfel intarzii!adauga acesta nepasator doriind doar sa scape de Mark.
Mark iesi nervos din biroul lui Yuri trantind usa.Dupa ce isi lua haina gri si geanta plina cu carti care devenea pe zi ce trece tot mai grea se incalta si iesi din apartamentul unde locuia si o lua pe o alee care ducea spre liceul unde invata.Drumul nu era lung dar soarele se reflecta in toate lucrurile lucioase si il face ape Mark sa transpire desi afara nu era asa cald.In timp ce mergea nervos acesta nu observa o lada pus chiar in mijlocul aleii inconjurata pe de oparte si cealalta numa de cladiri din beton inalte.se impiedica a doua oara pe ziua de astazi si isi zise nervos in gand “Ziua asta nu putea incepe mai prost de atat.”.Dar totusi gresea.In fata lui era un baiat cu parul lung si gri imbracat intr-un costun negru mai inalt decat Mark cel putin asa realizea el.Acesta era cu vreo 15 pasi inaintea lui.Rezemat de perete era un alt baiat dar acesta avea o alta trasatura.Parul saten,scurt cu vreo 4 centimetri mai scund decat celalat si imbracat in uniforma liceului unde invata Yuri si el.Baiatul inalt il tinea lipit de perete pe pustanul care se zbatea cu putere sa scape dar fara sansa.
-Nu te mai zbate Kira!Stiu ca si tu ma doresti asa cum te doresc eu,spuse cel cu par argintiu avand un zambet siret pe buze.
La auzul acestor cuvinte Mark ingheta pe loc.Dorea sa plece departe de acest loc darn u se putea misca.Ceva anume din-nauntru-l sau nu il lasa.Inca putea plece fara sa il observe nimeni dar…
-Lasa-ma in pace!se auzi raspunsul plin de frica a baiatului ce raspundea la numele de Kira.
In acel moment buzele celui inalt se lipira de cele ale Kirei care acum nu se mai misca deloc ci tremura fara oprire.Sarutul era lung parca fara oprire si Mark statea uimit priviind la ceva ce el nu dorea sa asiste.Fara sa vrea facu cativa pasi inapoi si dadu din nou peste cutia lasata jos.Zgomotul facut ii atrase atentia celui imbracat in costum care isi atinti privirea inspre directia lui.Mare noroc pentru Mark care se ascunse intr-o despicatura ce despartea doua cladiri rugandu-se sa nu il fi observat nimeni.Dupa privirea insistenta baiatul se intoarse la Kira care se zbatea din nou.Acesta ii dadu drumul si pleca in directia opusa lui Mark.Kira o lua la fuga trecand pe langa baiatul ce il salvase de la cine stie ce alte orori.
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>



Răspunsuri în acest subiect
Lexical Love - de Strawberry Ice - 05-04-2008, 12:27 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 06-04-2008, 02:09 AM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 11-04-2008, 05:41 PM
RE: Lexical Love - de Nidryne - 13-04-2008, 09:12 AM
RE: Lexical Love - de Dark Shadow - 13-04-2008, 04:13 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 13-04-2008, 09:46 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 18-04-2008, 12:30 AM
RE: Lexical Love - de Nidryne - 18-04-2008, 09:57 AM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 02-05-2008, 04:14 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 11-05-2008, 03:46 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)