Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kyuubi vs. Shukaku

#1
Kyuubi>Este demonul care în urmă cu mulţi ani a fost summonat de Uchiha Madara pentru a putea să îşi înfrângă tatăl. De asemenea este şi cea care a atacat konoha şi care a fost închisă de 4 hokage în fiul acestuia Naruto Uzumaki cu preţul vieţii lui Minato. Se spune că aceasta este cea mai puternică dintre toţi demonii, având cea mai demonica chakra. Oamenii din sat îl vedeau pe Naruto ca vulpea care le-a distrus satul şi de aceea îl privesc cu ură. În timpul bătăliei din ţara apelor Naruto eliberează un pic din chakra vulpii şi capătă o putere fenomenală, mai târziu în timpul examenelor chunin în lupta contra lui Orochimaru, el îl salvează odată pe Sasuke, eliberând din nou puterea vulpii, însă Orochimaru pune un nou sigiliu pe Naruto, care va destabiliza chakra acestuia. Acest nou sigiliu va fi îndepărtat de Jiraiya, care îl va învăţa cum să folosească puterea vulpii. Mai târziu Naruto va deveni un mic demon vulpe în miniatură la 4 cozi vulpea preluând controlul şi distrugând totul în jur inclusiv corpul lui Naruto. Se crede că vulpea a fost summonată special de Madara, pentru a distruge konoha în urmă cu câţiva ani.

Shukaku>Este demonul care se află sigilat înlăuntrul lui Gaara, la ordinul celui de-al 4 Kazekage tatăl său. Mai târziu acesta încearcă să fie folosit pentru invadarea konohei, dar totul se dovedeşte a fi un eşec pentru că Gaara se va schimba.

Sa presupunem o lupta intre cele doua "bestii" sa le zic asa.Care credeti ca va invinge si de ce?Kyuubi-ul lui NAruto sau Shukaku a lui Gaara?
Parerea mea e ca Kyuubi-ul lui NAruto va invinge.De ce?Pai motivele sunt multe si marunte...dar cel mai important este diferenta de putere dintre bestii.Cu totii stim cate rele a facut Vulpea pana ca aceasta sa fie inchisa in Naruto.Ok...Si shukaku este puternic,dar nu inde-ajuns incat sa se poata confrunta cu Kyuubi de la egal la egal.So...raspunsul e evident:Kyuubi.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light






Răspunsuri în acest subiect
Kyuubi vs. Shukaku - de Lye - 13-03-2008, 02:28 AM
RE: Kyuubi vs. Shukaku - de Mitzuke - 19-08-2008, 08:50 PM
RE: Kyuubi vs. Shukaku - de Kuromi - 05-05-2009, 05:35 PM
RE: Kyuubi vs. Shukaku - de sakura4ever - 25-05-2012, 02:19 PM
RE: Kyuubi vs. Shukaku - de Mykoto - 26-06-2012, 08:20 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)