20-03-2010, 11:15 PM
Pentru inceput, cred ca as cauta pantalonii maro.
Lasand gluma... Logic ca as fi teribil de speriata, dar mi-as zice in continuu: " Fantoma are doar 123 grame... Fantoma are doar 123 grame... FANTOMA ARE DOAR 123 GRAME..." Daca ar cam esua planul, atunci da-i si fugi si da-i si fugi baiete, pana ajung la o stramtoare si intreb atunci spiritul: "Wanna be friends?" in speranta ca va accepta. Daca nu, am cam pus-o (asta daca e un spirit rauvoitor, daca e ubn cred ca ma lasa in pace ._.).
Ce ai face daca cei mai buni prieteni ai tai ar deveni niste creaturi fioroase care vor sa te tortureze, sa te ucida si apoi sa te arda, aruncandu-ti mai apoi cenusa in apa?
Lasand gluma... Logic ca as fi teribil de speriata, dar mi-as zice in continuu: " Fantoma are doar 123 grame... Fantoma are doar 123 grame... FANTOMA ARE DOAR 123 GRAME..." Daca ar cam esua planul, atunci da-i si fugi si da-i si fugi baiete, pana ajung la o stramtoare si intreb atunci spiritul: "Wanna be friends?" in speranta ca va accepta. Daca nu, am cam pus-o (asta daca e un spirit rauvoitor, daca e ubn cred ca ma lasa in pace ._.).Ce ai face daca cei mai buni prieteni ai tai ar deveni niste creaturi fioroase care vor sa te tortureze, sa te ucida si apoi sa te arda, aruncandu-ti mai apoi cenusa in apa?