Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul?
Da.
66.67%
4 66.67%
Nu.
16.67%
1 16.67%
Asa si asa.
16.67%
1 16.67%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Sex is Life [+16 / +18]

ăhh. Uite, în primul rând ar trebui să mai lucrezi la aspectul ficului. Sunt multe greşeli de gramatică. Le-am putut observa la începutul capitolului şi estetica nu mă prea mulţumeşte, sincer. Poate ar trebui să mai lucrezi. În ceea ce priveşte lungimea ficului, mă nemulţumeşte şi asta, fapt ce mă pune să-ţi spun că ar trebui să lucrezi foarte mult la chestia asta. În afară de greşelile de tehnoredactare pe care le-am menţionat, vreau să mă bag adânc în redactare. În primul rând nu înţeleg de ce scrii hentai dacă totuşi nu ştii să te exprimi în limbaj de hentai. Adevărat, hentaiul, ficurile în general gen hentai atrag mai mult decât oricare alt fic gen dramă, romance...etc, pentru că sunt mai promiţătoare, dar din moment ce nu ai o exprimare adecvată pentru hentai, nu e indicat să scrii aşa ceva. La un hentai în primul rând e de aşteptat o exprimare bună fără chestii mult prea exagerate, pentru că există o anumită limită chiar şi pentru plus 18. Există numite replici, sinonime. Cuvintele nu se scriu...popular, tradiţional. Pentru cuvântul ' a penetra ' spre exemplu, nu poţi folosi cuvântul...acela..tradiţional, popular, al lui care se foloseşte oriunde, ci se foloseşte un anume limbaj pentru a descrie o anumită acţiune, un anume lucru, o anume întâmplare dintre cei doi parteneri. Sincer, limbajul lasă foarte mult de dorit. O fi cu avertizare, dar cum am spus hentaiul are un anumit limbaj, o anumită exprimare pe care autorul trebuie să o folosească .
Frazele sunt foarte scurte [ Parcul central. ] Ăăă, eu nu înţeleg mai nimic din aceste două cuvinte. Ai mult de lucru la dezvoltarea propoziţiilor. Nu se înţelege mai nimic din aceste două cuvinte, sincer. Poate că doreşti să descrii locul unde acţiunea se întâmplă, dar îl descrii pe larg, nu din două cuvinte, pentru că - da - tu înţelegi, dar oricare alt cititor poate nu înţelege.
Virgulele sunt mult prea multe şi unele nu sunt puse corect. Sunt exagerat de multe unele, iar asta nu prea dă bine. Ai o....salată de verbe. Timpurile nu sunt puse corect. ori scrii la trecut, iar acţiunea e povestită de narator la trecut...făcându-se referire DOAR la trecut sau în prezent şi astfel [ presupun eu ] să descrii la persoana 1. Pare mai accesibil din punctul meu de vedere să scrii la persoana 1 dacă acţiunea se petrece în prezent.
Capitolele sunt scurte, prea scurte, acţiunea e grăbită, descriere nu ai mai deloc, iar în ceea ce priveşte exprimarea spun doar că trebuie mult să lucrezi.

Baftă !
-

Răspunsuri în acest subiect
Sex is Life [+16 / +18] - de Aliss_anime - 24-02-2010, 12:54 AM
RE: Sex is Life [+16-18] - de Aliss_anime - 26-02-2010, 11:50 PM
RE: Sex is Life [+16-18] - de Aliss_anime - 28-02-2010, 03:21 PM
RE: Sex is Life [+16-18] - de Flash - 28-02-2010, 05:42 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)