Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do i love you.....Sakura?

Yep ... I'am first ! So ... daca renunti imediat ce ai o critica mai dura ... nu citi acest comenatriu . Vreau sa-ti reamintesc ca eu critic ficul si nu pe tine !

Deci , sa incepem !

Asta numesti tu FIC ?! Nu te supara dar si un copil de clasa a patra face o compunere mai buna ! Adica sa fim seriosi ... cred ca poti mai mult de atat !

Asta numesti tu DIALOG ?! Este foarte SEC ! Asta e parerea mea .
Descrierea LIPSESTE ! Nu ai descries nici macar personajele , hainele , ce sa mai zic de peisaje , obiecte , SENTIMENTE !
Greseli de tastare/exprimare/ortografie , perca am vazut cateva , PARCA .
Inceputiul este … neinteresant ! Capitolul este foarte scurt pentru un capitol de inceput !
Actiunea , biata , cred ca nu mai poate la cat a fost si este fugarita . Spunei sa se opreasca si sa mearga normal .
Naratiunea … hai ca merge si asa dar se poate muuuuult mai bine .

ATENTIE ! Nu renunta ! Incearca sa te perfectionezi ! Succes in continuare si iti promit ca iti voi mai lasa comentarii ;) .

P.S. Bravo ca scri cu diacrititce !

Răspunsuri în acest subiect
Do i love you.....Sakura? - de Kyung.Oppa - 21-02-2010, 04:56 PM
RE: Do i love you.....Sakura? - de ~Passion pour la mode~ღ♥Pisy♥ღ - 21-02-2010, 06:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 8.284 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  sasuke and sakura love buono_airi_momoko_miyabi 21 23.215 24-02-2009, 11:10 AM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)