21-02-2010, 06:53 PM
Yep ... I'am first ! So ... daca renunti imediat ce ai o critica mai dura ... nu citi acest comenatriu . Vreau sa-ti reamintesc ca eu critic ficul si nu pe tine !
Deci , sa incepem !
Asta numesti tu FIC ?! Nu te supara dar si un copil de clasa a patra face o compunere mai buna ! Adica sa fim seriosi ... cred ca poti mai mult de atat !
Asta numesti tu DIALOG ?! Este foarte SEC ! Asta e parerea mea .
Descrierea LIPSESTE ! Nu ai descries nici macar personajele , hainele , ce sa mai zic de peisaje , obiecte , SENTIMENTE !
Greseli de tastare/exprimare/ortografie , perca am vazut cateva , PARCA .
Inceputiul este … neinteresant ! Capitolul este foarte scurt pentru un capitol de inceput !
Actiunea , biata , cred ca nu mai poate la cat a fost si este fugarita . Spunei sa se opreasca si sa mearga normal .
Naratiunea … hai ca merge si asa dar se poate muuuuult mai bine .
ATENTIE ! Nu renunta ! Incearca sa te perfectionezi ! Succes in continuare si iti promit ca iti voi mai lasa comentarii ;) .
P.S. Bravo ca scri cu diacrititce !
Deci , sa incepem !
Asta numesti tu FIC ?! Nu te supara dar si un copil de clasa a patra face o compunere mai buna ! Adica sa fim seriosi ... cred ca poti mai mult de atat !
Asta numesti tu DIALOG ?! Este foarte SEC ! Asta e parerea mea .
Descrierea LIPSESTE ! Nu ai descries nici macar personajele , hainele , ce sa mai zic de peisaje , obiecte , SENTIMENTE !
Greseli de tastare/exprimare/ortografie , perca am vazut cateva , PARCA .
Inceputiul este … neinteresant ! Capitolul este foarte scurt pentru un capitol de inceput !
Actiunea , biata , cred ca nu mai poate la cat a fost si este fugarita . Spunei sa se opreasca si sa mearga normal .
Naratiunea … hai ca merge si asa dar se poate muuuuult mai bine .
ATENTIE ! Nu renunta ! Incearca sa te perfectionezi ! Succes in continuare si iti promit ca iti voi mai lasa comentarii ;) .
P.S. Bravo ca scri cu diacrititce !