Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Abruncubar.

Number C is Number C who is the one who forgot her damn password and re-made her account with a flick of her awesome paws.

Nu prea ştiu ce să zic, da' hai să încerc. Mi-am rătăcit creeraşul meu cu pureci în timp ce-mi căutam parola, şi uite, aici mi-s, în toată puterea cuvântului, avansând prin crânguri de forumuri cu puteri noi şi cu un vocabular foarte murdar. Mă luptam cu hostul, având un ciocan de partea mea, şi mă pregăteam să-i dau un head-shot, când purecii lui modificaţi genetici m-au împins aici, m-au legat cu super-glue de taste şi nu m-au lăsat să-i dau hostului head-shot, dar am reuşit să-i deau biroului un head/desk de toată frumuseţea. M-am ales cu încă un cucui, da' m-am decis să-mi fac o altă prezentare, până când o să mă răzbun, o să-i dau nişte pumni în cap la host, încât o să se sinucidă, da' no să mă ia şi pe mine cu el. O să folosesc puterea lui Chrno din Chrono Crusade, alchimia lui Eddo şi hammer-ul propiului meu ego, mare şi frumos, care străluceşte... nu vă prea pasă, nu? Oricum, sunt cea mai fresh utilizatoare de pe acest forum, adică mă refer la vârstă, bineînţeles, şi am fost prima vrăjitoare care a urcat pe Everest şi s-a bătut cu Zmeul Zmeilor împreună cu lupii, şi i-a tăbăcit pielea cu un bici făcut din intestine de demon. Am fost şi prima şi ultima persoană care l-a aruncat pe Zeus din Muntele Olimp şi l-am legat cu scotch de o scândură pe care am trimis-o la plimbare prin spaţiu, pe Marte, şi mi-am imortalizat chipul pe cometa Numbero 7678263, care revine odată la două secunde şi îmi face ochi dulci, trimiţându-mi bezele şi autografe de la extratereştrii. Desigur, la cei doişpe' ani de viaţă am făcut foarte multe, printre care şi salvarea unui lup singuratic de la moarte prin uciderea balaurului sadistic Antromethus Prosthus şi prin pătarea propriilor mele mâini cu sânge otrăvit de caracatiţă de treizeci de metri, când aveam vârsta de doi ani şi jumătate. Am descoperit savoarea manga-urilor pe la 11 ani, şi de atunci tot hoinăresc în căutare de forumuri pe care să le salvez de la o moarte sigură, din ghearele maleficului Animax, care a interzis yaoi-ul şi căruia i-am promis că mă voi întoarce drept al doilea Iisus şi îl voi ucide cu mâinile mele de metal, pictate, bineînţeles. Nu ştiu dacă mă veţi plăcea, dar vă spun de pe acum să-mi ridicaţi to statuie şi să mă idolatrizaţi, sau rămăşiţele voastre vor fii atârnate în copacul vieţii şi le voi studia, suflând peste ele şi aruncându-le în spaţiu.

Number C.

P.S. Acest mesaj se va autrodistruge ACUM.
[center][Imagine: Untitled-2-10.png][/center]

Răspunsuri în acest subiect
Abruncubar. - de Willy - 21-02-2010, 01:24 PM
RE: Abruncubar. - de Flash - 21-02-2010, 01:54 PM
RE: Abruncubar. - de Willy - 21-02-2010, 02:01 PM
RE: Abruncubar. - de Teh - 21-02-2010, 02:20 PM
RE: Abruncubar. - de wasp - 21-02-2010, 02:58 PM
RE: Abruncubar. - de Willy - 21-02-2010, 03:12 PM
RE: Abruncubar. - de norynne - 21-02-2010, 06:47 PM
RE: Abruncubar. - de Nami - 22-02-2010, 12:22 AM
RE: Abruncubar. - de BloodyInnocence - 22-02-2010, 01:37 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: