20-02-2010, 11:03 PM
:x Uii ! Ce capitol , daca esti asa de sensibil ca mine , iti dau lacrimiile , zau asa . Of , chiar mi-a placut ca Ela s-a lasat purtata de sentimente , macar pentru o clipa . Ce a facut Dani nu e de prisos , a venit sa o vada , tocmai din America , iar ea . Si eu asteptam sa il sarute , sa ii spuna ceva mai mult decat i-a spus .
Nu ca nu imi place atitudinea ei , dar uneori ... ar trebui sa o lase mai moale . Uneori ma gandesc ca acest lucru , are ... un fel de legatura cu titlul , dar nu stiu daca am dreptate . Of , chiar ma intreb ce se va mai intampla intre el si Ela . Si intre ea si cei doi blonzi ( Mircea :x ) .
La un moment dat am crezut ca Dani se intorsese de tot , lasand la o parte ... America . Dar , nu .
Oricum , astept nextul . Sunt sigura ca va fi la fel de bun :x .
Hugs !
Nu ca nu imi place atitudinea ei , dar uneori ... ar trebui sa o lase mai moale . Uneori ma gandesc ca acest lucru , are ... un fel de legatura cu titlul , dar nu stiu daca am dreptate . Of , chiar ma intreb ce se va mai intampla intre el si Ela . Si intre ea si cei doi blonzi ( Mircea :x ) .
La un moment dat am crezut ca Dani se intorsese de tot , lasand la o parte ... America . Dar , nu .
Oricum , astept nextul . Sunt sigura ca va fi la fel de bun :x .
Hugs !