Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: sa mai continui?
Da- se merita
93.33%
28 93.33%
NU- mai bine te opresti aici, ne-ai oripilat destul
6.67%
2 6.67%
Total 30 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Frecventa Vietii [+18]

#5
Multumesc mult Neight o//o :love:
Esti singura care trece cat de cat pe la posturile mele ^^ iti multumesc mult ^^
U are officially my best friend ever :D >:D<
Dancheshon ^^
Mai pun o poveste , sper sa vina lumea pe la ea si sa mai lase un comment ceva, 3 randuri acolo amarate, ca doar nu cer mult :-<


Sweet Climax

”You let me violate you
You let me desecrate you
You let me penetrate you
You let me complicate you

Help me; I broke apart my insides
Help me; i've got no soul to sell
Help me; the only thing that works for me
Help me get away from myself

I wanna f**k you like an animal
I wanna feel you from the inside
I wanna f**k you like an animal
My whole existence is flawed

You get me closer to God
You can have my isolation; you can have the hate that it brings
You can have my absence of faith; you can have my everything

Help me tear down my reason
Help me; it's your sex I can smell
Help me; you make me perfect
Help me become somebody else”
- Nine Inch Nails- ‘Closer’



Privea afara, pe fereastra, bataindu-si picioarele. Nu putea sa nu se uite la el, sa nu il admire de la distanta oricat de mult ar fi vrut sa poata sa il uite. Ar fi fost mai bine daca l-ar fi uitat, pentru ca el oricum nu se uita la ea. O evita cat mai mult cu putinta, iar daca apuca sa se intalneasca cu ea, radea de ea, fara sa ii pese cate daune ii aducea sufletului ei. Ii era greata de persoana ei, dar nu putea nici sa se schimbe. Il voia, dorea ca el sa fie langa ea, al ei, si nimeni sa nu se mai uite la el.
Ofta, inchizandu-si ochii, ascunzand de lumea cruda lacrimile ei pure. Nu voia sa planga din cauza lui, sau a oricarui alt baiat de pe fata pamantului, dar nu putea sa nu isi doreasca altceva.
Isi increti buzele, degetele ei strangandu-i-se convulsiv in poala, in timp ce incerca sa isi alunge gandurile negre. La ce bun sa sufere aici?
’Oare mai tine minte ca eram prieteni din copilarie? .. ‘ se intreba insa raspunsul ii veni imediat. Nu, normal ca nu mai tinea minte.
Uitase, sau pur si simplu voia sa uite. Isi trase picioarele la piept, aplecandu-se in fata, simtind cum pianul pe care se asezase protesteaza afundat, gutural, dar ea nu il mai baga in seama.
Isi lasa ochii sa se odihneasca pe zona de terenul de fotbal, stiind ca doar cu atat va ramane. Dar pana la urma, ce voia defapt de la el? Sa ii spuna ca o iubeste? Sa nu o mai ignore? Sa nu mai faca misto de ea? Nu stia precis, dar voia mai mult decat primea acum.
Lacrimile grele ii innegurara privirea, iar ea isi ascunse chipul dupa genunchi, amintiri subre bantuind-o. De ce trebuie ca el sa fie asa de rau cu ea? Doar nu i-a facut nimic, nu l-a jignit.
Si totusi, prezentul si trecutul ramaneau de neschimbat, iar viitorul nu parea nici el mai vesel.
-Singura? o voce vibra din usa pana la ea, iar Lori sari in sus ca arsa.
Se intoarse pe calcaie, incercand sa isi stearga lacrimile de pe fata, si sa para nefazata pentru ca fusese descoperita aici.
-Nu stiam ca clasa a 11-a B are muzicieni printre toti tocilarii! rase respectivul ironic, pasii lui apropiindu-se de ea.
Fata nu apucase sa se uite la cel care aparuse, neinvitat, insa nici nu voia sa afle cine era acest personaj. Ceva ii spunea ca nimic bun nu va veni din asta!
Bucle rubinii ii acoperita fata, iar ea mai facu un pas in spate, ochii ei cautand o iesire, evitand cu incapatanare sa priveasca chipul respectivului.
’Cand a terminat antrenamentul? Ma uit pe geam de aproape o ora, si toate pareau in regula... Cand, si de unde mama naibi a stiut unde sa ma gaseasca? ‘ creierul ei functiona la putere maxima, atentia ei distribuindu-se in mai multe directii.
Stomacul ei facu cateva salturi nebunesti cand spatele ei se lipi de peretele rece al incaperii. Era clar: nu mai avea unde sa fuga. Tremurand usor, amintirile ultimelor lor intalniri revenindu-i in minte, clare, atroce, dureroase, incerca sa faca un pas inapoi.
-Nu conteaza... Parca ti-am spus sa nu te mai feresti de mine? Nu eu te-am ‘cumparat’ ? zambi machiavelic tanarul, mainile lui bufind slab de fiecare parte a capului ei, atunci cand palmele lui atinsera peretele cu forta si viteza.
Ranjind satisfacut cand cele doua orbite chiocolatii se ridicara sa se uite la el, speriate si continuand sa caute o cale de scapare. Ii era frica, iar asta il extazia si mai tare.
Coborandu-si chipul la acelasi nivel cu al roscatei, Matt ii prinse barbia cu o mana, obligandu-o sa se uite direct in ochii lui. Putea citi teama, dezamagire, asteptare incordata si durere in ei, iar asta il excita cel mai mult.
’ Are degand sa ma ia iar.. De ce numai eu, si de ce numai asa? Chiar atat de mult ma dispretuieste? ‘ se tot intreba tanara, inghitind in sec, in timp ce gura lui se apropie de ea ei, rasuflarea lui calda mangaindu-i buzele.
Si totusi nu putuse niciodata sa urle dupa ajutor, sau sa incerce macar sa fuga. In adancul ei voia asta, si era constienta de asta. Nu putea pentru ca fusese fermecata de el. Ii cumparase sufletul si trupul mai ieftin decat se asteptase. Chipul lui perfect cu pielea bronzata, nuanta caramelului, fara nici o pata pe ea, ochii aceea vii, negri, atat de neinduratori, si totusi continand o mare cantitate de pasiune si dorinta in ei, ori de cate ori se uita la ea, trupul lui musculos, inalt, totul exprima pricepere, duritate, putere, iar ea fusese atrasa de asta instantaneu. Ea alaturi de toate celelalte fete.
Isi inchise ochii, si isi retrase capul brusc, simtind vag durerea din ceafa. Nu stia ce relatie avea cu celelalte fete, dar pana acum nu il vazuse sa se sarute cu o fata, desi umbla cu mai multe. De fiecare data, insa, se intorcea la ea, se folosea de trupul ei plin, apoi o parasea, lasand-o sa planga, ca mai apoi nici sa nu o recunoasca, fiind rece si distant, ironic, badjocoritor fata de ea.
-Ti-am dus lipsa... Nimeni nu stie mai bine ca tine sa ma primeasca. Nimeni nu se muleaza ca tine pe mine... vocea lui picura suav pe pielea ei, si umezeala atat de familiara ii patrunse prin chiloti.
Dar nu mai voia o relatie ca asta. Nu voia sa fie siluita, folosita ca o curva si apoi aruncata. Nu, pentru ca lui i se daruise pentru prima data, chiar daca el fusese beat si o posedase usor si totusi stangaci. Nu se mai daruise nimanui, desi multi incercasera sa o ia in paturile lor. Ea ramanea alaturi de el oricat de urat s-ar fi comportat fata de ea. Nici ea nu stia de ce.
-Nu... Nu vreau.. Lasa-ma... Nu mai vreau asta.. Nu asta voiam de la tine.. Nenoricitule ! sopti dezlanat fata, ascunzandu-si ochii de el, speriata ca o va pocni, terifiata de gandul ca o va parasi pur si simplu.
-Ia nu mai spune! sopti incantat tanarul, prinzandu-si ambele incheieturi de la maini dintr-o data, fortand-o sa isi ridice mainile deasupra capului. Chiar crezi ca vei putea sa fugi de mine.. ranji diavolesc, rece si sec brunetul, apropiindu-si fata de a ei atat de mult incat buzele lor aproape se atingeau.
-NU.. te rog.. nu mai fa asta... Te rog! hohoti ea, lacrimi mari scurgandu-i-se pe obraji.
Insa ranjetul acela ingrozitor i se lati pe fata, dezvelindu-i dintii, ochii sclipind ascutit, rautaciosi. In secunda urmatoare, ochii lui Lori se deschisera imposibil de mult, in timp ce trupul ei fu ridicat si apoi trantit, fara menajamente, deasupra pianului, coardele din el vibrand surprinse ca si trupul celei care nu simtea acum decat durere.
Tipatul ei surprins cu unde de durere in el, fu inghitit de gura lui lacoma. Mana sa stanga ii tinea incheieturile care se agitau necontenit, iar mana dreapta desfacea rapid cravata legata neglijent la gat. Cand reusi sa si-o scoata, ii lega mainile roscatei, privirea lui impenetrabila, atintita asupra usii care ramasese deschisa.
’Norocul meu ca acum e scoala inchisa.. ‘ se gandi el, asa, intr-o doara. Oricat de mult i-ar fi placut sa se joace cu fetele, nu voia sa isi riste reputatia de elev model.
Terminand de legat nodul la incheieturile fetei, se ridica de pe ea, si in clipa urmatoare, roscata auzi clinchetul metalic al lacatului.
Ochii ei se deschisera speriati, dar nu apuca nici sa rasufle, pentru ca gura lui o astupa din nou pe a ei, limba lui mangaindu-i-o pe a ei frenetic, inghitindu-i gemetele. Mainile lui ii framantau sanii prin camasa alba pe care o purta, degetele zgariind apasat pielea pe care o intalnea inaintea sutienului. Oricat de mult s-ar fi miscat, nu isi putea urni deloc corpul de sub el.
-Stii, ai fi mai fermecatoare daca nu ai incerca sa tipi atat ... isi linse el buzele, tacticos, pironindu-si privirea in a ei.
Nu apuca sa ii raspunda, lacrimile continuand sa ii apara in ochi, scurgandu-i-se pe obraji. Mainile lui ii desfacura panglica de la gat. legandu-i gura in schimb, iar ea incerca sa se desprinda din stransoarea lui mai disperata ca inainte. Niciodata pana acum nu se comportase asa posesiv, atat de dominator, atat de diferit de cel pe care il stia din copilarie.
-Zbatete cat vrei, dar stii bine ca vei face tot cum iti voi spune eu! zambi Matt.
Lori inmarmuri sub el, simtind cum i se raceste pielea. Oare asta sa fi ajuns? Sa fi depins de atingerile lui sinuoase, sa spera ca acestea sa se transforme in ceva mai mult?
Isi inchise ochii, gemand scurt, gutural, stiind ca inima ei bate din ce in ce mai tare si ca el probabil o sa interpreteze asta altfel decat cum era in realitate. Insa, pentru mai multe minute nu se intampla nimic, iar ea deschise ochii, sperand ca el se razgandise, curioasa in acelasi timp sa vada ce se intamplase.
El era tot deasupra ei, caci nu se miscase de acolo nici macar un milimetru, desi ea alungase ceea ce percepuse. Se uita la ea intens, analizand-o, asteptand ca ea sa ii spuna ceva, stiind mai bine ca oricine ca ea nu putea sa scoata nici un sunet.
De ce oare simtea ca el cedase lacrimilor ei? Nu intelegea, si totusi ar fi vrut ca el sa continue. O starnise, si totusi refuza sa se ocupe de asta, chiar daca de fiecare data fusese brutal cu ea.
-Stii... Nu pot intelege ce ma atrage la tine... Nu pot pricepe de ce vin tot la tine... vocea lui o facu sa isi intoarca fata catre el, si sa il priveasca imobila, uimita.
Insa imediat, un zambet pojnas ii lumina fata. O alta masca pe care si-o perfectionase de-a lungul timpului.
Urmatorul lucru pe care il simti roscata era gura lui fierbinte pe pielea ei, limba lui trasand cercuri micute si umede, capul lui miscandu-se din ce in ce mai jos. Auzi sunetul dur al materialului sfasiat, iar o boare rece ii linse pielea expusa. Saltandu-se de pe pian, in asa fel incat el sa ajunga la bretele, realiza cat de mult depindea de el, cat de mult voia atingerile acestea fortate, numai ca sa il simta aproape, sa stie ca el putea veni la ea, macar pentru asta.
Nu auzi cand cedara bretelele, insa cand mainile lui calde ii rpinsera sanii, ciupind sfarcurile intarite, doritoare de atentie, nu mai incerca sa isi inabuse gemetele. Se arcui sub el, impingandu-si pieptul inainte. Dar, nu vazu zambetul bland de pe figura lui, si nici nu realiza ca el ar fi dorit altceva. In secunda urmatoare gura lui calda se napusti lacoma asupra sanilor ei, muscand, sugand si lingand fiecare centrimetru intalnit, in timp ce una din mainile lui se juca cu micutul buchet de nervi de la centrul ei infierbantat. Icnetele ei il faceau sa innebuneasca, desi nici el nu stia de ce.
Inghitind in sec, frustrat din cauza durerii pulsatorie din pelvis, Matt ii trase chilotii in jos si introduse rapid doua degete in ea, urmarind-o cum se stramba de durere. Stia unde sa o atinga ca sa o faca sa vina, stia cum sa se miste ca sa ii aduca numai placere dulce, si sa o vada astfel cum se roseste si cum cere mai mult, aproape implorandu-i sa o ia mai repede si sa o ajute sa scape de povara care i se marea.
Stranse din dinti, si facu ceea ce nu mai facuse niciodata pentru nici o fata: isi cobora capul, sarutandu-i stomacul. Ii ridica picioarele pe umerii lui, si isi scoase limba atingand ostentativ micutul ei buchet de nervi. Un geamat infundat si o ridicare neasteptata de pe pian a corpului el il anunta ca tocmai descoperise o alta zona sensibila.
Zambind, nevenindu-i sa creada ceea ce tocmai facuse, aproape ii ataca centrul, impingandu-si limba in ea, sugand, largindu-i in acelasi timp intrarea, cu trei degete. Nu dura mult pana ce o auzi tipand infundat, iar o aroma noua ii invada papilele gustative.
Nu era tocmai gretos, tinand cont ca ea ii oferise aceleasi placeri chiar de mai multe ori.
Se linse pe buze, si se ridica in maini, urmarindu-i treptat trupul : mai intai stomacul ridicandu-se spasmodic, apoi sanii cu sfarcurile rozatii intarite urcand si coborand in ritmul respiratiilor. La urma se uita la chipul ei, cu picaturile sclipitoare de transpiratie luminandu-l. Roseata din obraji, ochii pe jumatate deschisi, inegurati de valul inca prezent al orgasmului, suvitele lipite de obraji, ii facura erectia si mai dureroasa.
’Cum de poate fi mai frumoasa cand e supusa ? ... se intreba el, mangaindu-i cu varfurile degetelor fata arzanda a tinerei.
Covorandu-si ochii, isi desfacu la repezeala cureaua, tragandu-si pantalonii de scoala pana in vine, apoi boxerii patati in fata. Gafaia usor, excitat peste masura. Ii apuca picioarele, si nu se mai uita la chipul ei, stiind ca o va vedea din nou in lacrimi, protestand mut la asalturile lui. Dintr-o singura miscare, cu oarecare impotriviri din partea corpului ei, fu inauntrul ei, toti cei 23 de cm. Strangand din dintii, nu ceda caldurii primitoare din ea.
Insa, cand mainile ei legate ii incercuira gatul, tragandu-l inspre ea, Matt ramase nemiscat, surprins. Se uita la Lori, tinandu-si respiratia, si vazu permisiunea din ochii ei. Degetele ii tresarira nervoase pe soldurile ei, infundandu-se in carnea ei alba, tragand-o si mai mult spre el. Voia sa ii simta caldura corpului, sa aiba in nari parfumul ei. Numai asa se simtea impacat.
Miscandu-si bazinul fata spate, incepu cu un pas incet, asteptand semnalul ei, desi el ar fi vrut doar sa i-o puna si sa plece. Cand buzele ei legate le atinsera pe ale lui, maina lui se strecura intre ei ca sa ii piste clitorisul. Isi mari viteza, miscandu-si pelvisul inainte si inapoi din ce in ce mai repede, muscandu-i pielea de pe gat, impingandu-se cu picioarele in pian, ascultand clincetul slab al clapelor de fiecare data cand trupurile lor se uneau cu putere. Clipocitul care se auzea de fiecare data cand erectia lui se cufunda in ea, il facea sa fie mai dur, sa o auda cum cere, cum il implora prin gesturi sa o aduca mai repede la finish.
Gafaind, cu sudoarea curgand siroaie de pe el, reusi cu greu sa ii scoata legatura de la gura si sa o sarute inainte sa ejaculeze si sa o ia si pe el cu el. Sperma lui fierbinte o facu sa se salte din nou si sa il sarute cu si mai multa forta, sugandu-i limba si masandu-i-o recunoscatoare, gafaind in gura lui.
Ramase in ea, cu ochii inchisi, odihnindu-si capul pe umarul ei, ascultandu-i bataile frenetice al inimii ei. Simtea ca sunt numai pentru el, si totusi nu realiza asta decat in adancul lui.
Marai scurt, si practic sari de pe ea, tracandu-si suparat pantalonii. Pasi grabiti se auzeau pe coridoare, susoteli curioase apropiindu-se de usa camerei unde se aflau ei.
-Imbracate mai repede! sasai el amenintator, apucand-o de un picior si practic trantind-o pe podea.
Lori, tremurand toata, ii flutura prin fata ochilor legaturile de la maini. Intr-un tarziu, se sinchisi sa o dezlege, dar deja era prea tarziu: mai multi elevi se adunasera la usa si incercau sa o deschida.
Ofta sacait, agasat de toata agitatia. Se uita urat la ea, iar Lori se tarai inspre perete incercand sa isi incheie sutienul si sa isi aseze imbracamintea ruinata.
-Ce ma fac eu cu tine? sopti el, si o lua in brate dintr-o data, chiar inainte ca usa sa se dea de perete.
-Ce faci aici cu ea, Matt? o voce pitigaiata ii scartai timpanul, iar fata din bratele lui se stranse speriata, vrand sa se ascunda.
-Ma joc cu my pet .. Vreo problema? vocea lui joasa, care nu admitea vreun alt raspuns decat ‘nu’ rasuna in camera si pe coridor, puternica si neinduratoare.
-Dar.... Am crezut ca suntem impreuna.. aceeasi fata sopti, indignata.
Pufnind dispretuitor, Matt trecu pe langa respectiva majoreta, carand-o in brate pe Lori care aproape ca lesinase de surpriza.
Cand ajunsera mai departe de grupul ciudat care stransese ca sa ii spioneze, Matt se opri si se uita in ochii ei.
-Ai face bine sa faci cum iti spun eu de azi inainte! vocea lui ursuza si rece o facu sa inghete.
Nu avea sa se schimbe niciodata asa-i? Nu avea sa vada altceva in ea decat o jucarie, proprietatea lui de care putea dispune la orice ora.
-.....Bine.. raspunse cu jumatate de glas Lori, uitandu-se intr-o parte, simtind cum sufletul ei se scufunda si mai mult.
Un sarut neasteptat pe buze o facu sa uite pentru moment de ceea ce ii spusese. Era un sarut usor, senzual, un sarut la care nu crezuse ca avusese acces.
-Cred ca am sa te pastrez numai pe tine! Tu cel putin esti mai dulce decat celelalte.. zambi el, razand de reactia ei.
’Deci pana la urma, tot o iubire nedorita am.. numai eu il iubesc... ‘ se gandi ea, aranjandu-si in continuare hainele.
Zambi slab, uitandu-se in pamant, insa el ii prinse barba intre degete, si o saruta din nou, una din mainile lui, strecurandu-se pe sub fusta ei, palmandu-i centrul in timp ce ea ii gemu din nou in gura.
’Sau poate ca nu e asa rau ... ‘ se gandi in timp ce el o imbratisa, posesiv si dominator, in timp ce ea rosi si isi ascunse fata in camasa lui descheiata.
-Vei fi numai a mea.. A mea si a nimanui altcuiva ! ii sopti in ureche, Matt.
-Da.. zambi satisfacuta Lori.
-Asa te vreau... ranji el, sarutandu-i gatul, lingand protectiv toate semnele pe care le lasase in urma.
’Asa si in multe alte pozitii...’ nu se putu abtine Lori.
Chicotira amandoi, desi nu realizara ca se gandeau exact la acelasi lucru, si ca relatia lor nu va ramane asa pentru multa vreme.



Răspunsuri în acest subiect
Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 03-01-2010, 12:25 AM
RE: candy_cane`s oneshots - de candy_cane - 03-01-2010, 09:41 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 05-02-2010, 11:30 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Neith - 07-02-2010, 02:15 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 18-02-2010, 09:40 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Neith - 18-02-2010, 11:29 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de ^_^M@D!^_^D3M0N!k@ - 02-03-2010, 11:14 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Jasmine - 03-03-2010, 12:15 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 06-04-2010, 11:31 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Neith - 21-05-2010, 11:32 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de BlackBunny - 22-05-2010, 01:12 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 12-06-2010, 11:07 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Nixu - 03-10-2010, 01:46 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de MaDeLyNe - 03-10-2010, 04:05 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)