13-02-2010, 10:23 PM
Deci in primul rand vrea sa iti multumesc cu chestia cu ce'aici(stiu u despre ce e vorba) si in al doilea rand ca i-ai pus numele raluca:))deci ma simt mandra:)))
En fin pe noua prietena a lu Ela, o cheama BRB, pe mn BRM e asemanare nu crezi? Hm? Eu zic ca da:))A fost mana destinului, defapt mana ta:)))
ORicum e ciudat cu baieti astia doi, hm, amandoi sa puna ochi pe Ela, hm, sunt curioasa care dintre ei va castiga.
Mie imi place Mircea:-" Sincer, pare dragutz, desi e ingamfat si arogant si restu, pare de treaba:D
Si ce rau imi pare de Dani mai:( Serios, deci nu pot sa cred, ce trist. Si Liliana, care e treaba cu ea,singura in intuneric , trista? hm? Care e faza? Nu ma prind;))
Astept urmatorul capitol iuby:))deci sanu intarzi ca fac crize urate....
Kissu si hugz:*:X ( maine e Sf. Valentin sunt curioasa ce cadou imi faci:))) )
En fin pe noua prietena a lu Ela, o cheama BRB, pe mn BRM e asemanare nu crezi? Hm? Eu zic ca da:))A fost mana destinului, defapt mana ta:)))
ORicum e ciudat cu baieti astia doi, hm, amandoi sa puna ochi pe Ela, hm, sunt curioasa care dintre ei va castiga.
Mie imi place Mircea:-" Sincer, pare dragutz, desi e ingamfat si arogant si restu, pare de treaba:D
Si ce rau imi pare de Dani mai:( Serios, deci nu pot sa cred, ce trist. Si Liliana, care e treaba cu ea,singura in intuneric , trista? hm? Care e faza? Nu ma prind;))
Astept urmatorul capitol iuby:))deci sanu intarzi ca fac crize urate....
Kissu si hugz:*:X ( maine e Sf. Valentin sunt curioasa ce cadou imi faci:))) )
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria