Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: sa mai continui?
Da- se merita
93.33%
28 93.33%
NU- mai bine te opresti aici, ne-ai oripilat destul
6.67%
2 6.67%
Total 30 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Frecventa Vietii [+18]

#3
mai pun un one-shot >:)
asta nu e asa hard, sau forced, e doar sexy :P
sper ca o sa va placa :P


Here and Now

“Lumea e o drama jucata la matineu “ – ‘Apocalipsa’ Stephen King



Scria, lovind tastele cu o furie oarba, cautand printre miile de cuvinte care ii venea acelea care i-ar fi folosit cel mai mult, alungand zumzaitoarele fraze care continuau sa o sacaie. Tacanitul acela dura de cateva ore bune, insa nu se gasise nimeni in dispozitia necesara sa o opreasca, sa o indemne sa paraseasca lucrul si sa plece lacasa. Era suficient sa o intrebe daca voia ceva, sa desluseasca bodoganeala si apoi sa plece, stiind ca daca era ceva ea se va descurca singura.
Nu trebuie niciodata sa te certi cu un redactor, mai ales cand acesta are inspiratie prea multa, prea putin timp la dispozitie si e iritat peste masura. Invatasera cu toti asta pe propria piele, si nu voiau sa isi ameninte posturile obtinute cu greu. Era un miracol ca le aveau in primul rand.
Oftand, cu ochii pironiti in monitor, concentrata peste masura asupra imaginii din capul sau, Lori tasta din ce in ce mai neglijent, speriata ca va pierde ideile care i se napusteau in minte, cuvintele impotmolindu-i-se intre celulele uzate cautand sa razbata dupa ambuteiajele tot mai mari in mintea ei. Nu clipea, tinandu-si respiratia, convinsa, paranoica chiar, ca in orice clipa cineva o va intrerupe, inchizandu-i astfel poarta catre lumea pe care de abia o descoperise.
Si, dupa toate aparentele nenorocite, si sortile care o urau atat de intesc, un ciocanit discret la usa, urmat de o bufnitura surda, ii seca definitiv izvorul care se transformase intr-un fluviu involburat.
-Hey... ai terminat? ranji respectivul, chiar inainte ca o cana pe jumatate goala de cafea zbura catre capul lui, si se sparse de perete foarte aproape de capul lui.
-Iesi! suiera disperata, enervata la culme, fata, ochii ei sclipind rosii in lumina difuza, usor cadaverica, data de monitorul laptop-ului de pe birou.
-Dar.. Calmeaza-te femeie, ca doar nu am venit sa te atac si sa iti fur munca! vocea respectivului se sparse cand bruneta suiera din nou, cautand pe birou ceva cu care sa arunce dupa increzutul care venise in camera aceasta, alungandu-i cu nerusinate inspiratia si munca la gunoi.
-Iesi! Iesi sau iti sparg capul ala patrat si bun de nimic! Iesi! aproape ca zbiera tanara, tinand amenintator in palma un pix ce straluci vag in lumina proiectata de ledul calculatorului.
Inghitind in sec, dar nemiscand in front, gata sa pareze orice ar fi venit inspre el. Matt o privi cu luare aminte, incercand sa articuleze cuvinte coerente, nevrand sa para speriat. Insa unda de soc din sufletul sau continua sa se propage, mai ales ca Lori se ridicase gata de atac. Ce nu stia acesta era faptul ca fata voia sa il alunge din camera acum cat inspiratia ii revenise, iar actiunea se desfasura din nou dincolo de bariera organica ce o reprezenta fiinta ei.
‘Damn.. Are degand sa incerce sa ma raneasca cu un pix? ...’ se gandi el amuzant, insa privirea usor goala pe care i-o arunca tanara il facu sa se dea inapoi un pas in timp ce ea parea sa se tarasca in aer, cu pixul stand sus, arma alba care l-ar fi ranit serios daca nu era atent.
‘Dar ce ma mira? Ea ar fi in stare de orice atata timp cat e vorba de munca ei. Munca aceasta e totul pentru ea! ‘ pufai el dezaprobator, nu suficient de tare incat sa il auda ea. Nu il mai mira nimic. Ea il prevenise de la bun inceput. Ii spusese cu ce avea sa aiba de-aface. Il avertizase ca daca voia sa aiba o relatie cu ea, cea mai populara si mai bine primita redactore si chiar si scriitoare, trebuia sa tina cont de niste limite. Daca aveau sa se desparta, se indoia ca ea s-ar fi schimbat cerandu-l inapoi. Nu, nu Lori Carmichael, nu cu el Matt Sullivan.
-Iesi! veni suieratul acela amenintator, inuman al fetei, mult prea aproape de el pentru propriai siguranta.
Sarind intr-o parte, brunetul o apuca de mana in care tinea pixul, insa nu fu atent la cealalta. Un obiect greu il lovi la tampla, si totul i se involbura in fata ochilor, in timp ce ea marai sacaita si ataca din nou. Ii aplica niste suturi sanatoase la picioare, acesta incovoindu-se. Facu greseala sa se intoarca cu spatele la ea, si atunci ea ii mai trase un sut in fund, trimitandu-l cu capul inainte in holul redactiei, incapere foarte goala la acea ora inaintata din noapte – era vreo 3 noaptea – si tranti usa in urma lui, aruncand ca o ultima amenintare cartea cu care il lovise in cap inspre el. Cotorul i se infipse in frunte in timp ce el se intorcea sa ii zica cate ceva, air capul ii zbura pe spate. Ateriza dureros in fund, gemand, infrant de vointa de fier a prietenei lui.
‘Cateodata ma intreb de ce mai sunt cu ea ..’ se smiorcai el, masandu-si fruntea cu podul palmei, privind cu ura inspre geamul mare acoperit de jaluzelele trase a biroului sefei lui. De necrezut ca propria lui iubita se putea comporta asa cu el. Orice alta fata ar fi murit dupa el, ar fi fost gata sa ii cada la picioare si sa faca ce i se cerea. Insa nu si Lori.
Dar nu mai conta de ce era cu ea, pentru ca acum tinea la ea, atat cat putea si el, neuitand de faptul ca prefera statutul de barbat liber. Si totusi depindea de ea, de afectiunea ei.
Scutura din cap, isi aduna genunchi sub el si isi sprijini spatele de usa biroului langa care plonjase.
‘Noroc ca nu m-am lovit de el ..’ gandi el aleatoriu, privind inspre usa care i se trantise in urma, analizand tot ceea ce vazuse.
Ea scria, absorbita de lumea magica in care cazuse. Putea scrie articole brutale sau amuzante, satirice sau binevoitoare, si in acelasi timp sa ii vina si idei pentru romane ce aveau sa se vanda cu milioanele. Nu degeaba revista Sky era cea mai populara nu numai in America – in special in New York – dar si peste ocean. In plus, romanele ei, patru la numar pana in acest moment, se vindeau ca painea calda. Ajungand cu gandul in acest loc, se inbujora brusc, uitandu-se in alta parte. Nu crezuse niciodata ca va depinde de o femeie. Daca cineva i-ar fi spus acum jumatate de an ca avea sa aiba datorii banesti la o femeie si ca nu va putea sa o paraseasca, prea cuprins de vina si rusine, i-ar fi ras in nas si l-ar fi badjocorit. Dar acum nu mai putea sa faca asta. Nu il lasa inima sau mandria.
‘Mi-au trebuit mie petreceri, femei, distractie, droguri si alte chestii. Asa imi trebuie. ‘ se afurisi el in gand, apoi ii aparu in minte fata ei zambitoare, ochii ei lucind jucaus. Nu fusese rea cu el, nu il dascalise, nu il alungase, ci il ajutase, asa cum refuzasera acei asa zisi prieteni ai lui. Ea ii daduse banii de care avusese nevoie disperata, apoi il tinuse aproape si nu ii ceruse nimic in schimb.
‘Poate ca ma iubeste ?’ se gandi el, orgoliul sau de mascul feroce ridicandu-se batos la suprafata egoului sau, insa se scufunda imediat.
O femeie ca ea ar fi putut avea orice barbat. Nu numai ca arata bestial, formele ei plinute, atat de incantatoare cand era goala, ar fi atras pe orice, dar mai era si foarte inteligenta, pretentioasa, insa miloasa si gingasa.
‘Nu s-ar vedea asta cand arunca cu o cana de cafea dupa tine si apoi te bate cu o carte si un pix de zici ca e Xena printesa razboinica a secolului XXI ... Nu ai fi crezut ca e tine la tine cand te injura si iti aplica niste suturi si palme de zici ca cine stie ce te-a plesnit.’ Isi zice el din nou, masandu-se spatele usor, circular, privirea lui osciland de la usa care ramanea inchisa, indaratul careia se auzea pacanitul acela slab al tastelor lovite cu furie de cineva cu prea multe idei, pana la ceasul de pe perete, a carui ace se miscau tot mai incet.
Ar fi vrut sa o ia de acolo si sa o duca acasa, sa faca amor si apoi sa se culce, prea obosit ca sa ii mai pese de altceva. Ar fi vrut sa o auda gemand dupa mai mult, sa ii simta unghiile intrandu-i dureros de dulce in piele, suficient sa il faca sa sasaie de durere usoara, dar nu intratat incat sa dea sangele. Ar fi vrut sa o vada asudand deasupra lui, muscandu-si senzual buzele, in timp ce el al fi pistonat in ea. Dorea sa ii vada ochii sclipind de placere, sa o auda pronuntandu-i numele atunci cand valurile orgasmului ar fi trecut peste ea si el. Ar fi vrut sa ii simta corpul ei cald, aproape fierbinte lipindu-se de el lui, in timp ce l-ar fi dezmierdat. Ce conta ca el era mai mare ca ea cu vreo doi ani, ea tot timpul ar fi fost sefa lui, iar el ar fi fost muza ei.
Oftand, se ridica de pe jos, pasi precaut inspre usa, si se opri cu mana ridicata, fara sa bata. Asculta sunetul acela ca un rapait de mitraliera din camera goala si intunecata unde statea iubita lui, apoi si-o cobora, oftand intristat. Nu ii facea bine sa se consume atat de mult, dar ea nu l-ar fi ascultat daca i-ar fi zis asta. I-ar fi zambit vesela, l-ar fi sarutat pe frunte apoi s-ar fi intors la munca ei, fara sa ii mai adreseze vreun cuvant.
-Lori... Incearca sa vii acasa cat mai curand. Nu ai m-ai dormit calumea de trei zile. Vino si te odihneste, te rog! sopti tanarul la usa, oftand in cele din urma, apoi se intoarse pe calcaie si pleca spre casa, obosit si abatut.


Ciocanind cu degetele in masa de scris, cu privirea obosita atintita asupra ceasului din incapere, bruneta ofta, un zambet dulce, usor fortat, aparandu-i pe chip. Ar fi vrut sa termine capitolul inceput, insa durerea de spate si de cap o indemnau sa plece cat mai curand. Ar fi avut timp sa il termine peste doua zile.
‘Cateodata ma bucur ca am memoria lunga ‘ isi zise ea, uitandu-se la cele peste o suta de pagini scrise la calculator, sclipind morbid in intunericul de nepatruns din birou.
Se ridica, nesigura pe picioare, simtind cum o cuprinde ameteala si greata, si se sprijini de birou. Inchise ochii si isi freca fata absenta. Ofta pentru a nu stiu cata oara, si porni catre canapeauna micuta din coltul indepartat al camerei, isi apuca ghiozdanul care il avea mereu cu ea, apoi se intoarse la birou, isi salva munca, inchise calculatorul si il baga inauntrul ghiozdanului, apoi isi lua haina si pleca.
Drumul catre apartamentul ei de lux din cel mai apreciat hotel din N-Y nu era lung, iar daca mergea la viteza cu care mergea de obicei ar fi ajuns acasa inainte de cinci. Nu ar fi vrut sa il nelinisteasca prea mult pe Matt, mai ales ca ii facuse figura cu pixul si cana.
Aproape ca alerga pana la hotel, gafaind, obosita peste masura, simtindu-si creierii ca o masa gelatinoasa nefolositoare. Sudoarea rece ii curgea pe sira spinarii insa nu se opri pana ce nu ajunse in hotel. Gafaind, simtind cum ii iau plamanii foc, se indrepta rapid catre lift si urca pana la etajul zece, fara sa isi mai simta extremitatile corpului. O durere surda ii pulsa in dreptul fruntii, insa stia precis de la ce venea, dar nu isi permitea sa se gandeasca la asta. Nu acum cand nu putea face nimic.
‘Sa ii ia naiba de hormoni.. Nici la douazeci si cinci de ani nu pot scapa de mancarimea asta... Afurisit sa fii Matt .. las ca iti potolesc eu poftele.. cu facaletul, nemernicule !’ gandi Lori, ochii ei negri pironindu-se asupra cifrelor luminoase de deasupra capului ei. Buzele ei groase se strambara intr-un ranjet ciudat de sadic, in timp ce amintirea ultimelor lor intalniri amoroase ii veni in minte. Cum naiba poti sa faci o fata sa devina nebuna dupa tine, dependenta de corpul tau, dupa numai trei ‘sedinte’, nu avea sa inteleaga niciodata! Nu ca ar fi contat, insa parca nu voia ca el sa aiba o influenta asa de mare asupra ei. In orice caz, nu avea sa ii ofere in seara asta ceea ce observase, nu fara o oarecare mirare, ca dorea el, asta dupa umflatura vizibila din blugi.
‘De ce esti asa previzibil, Matt ?’ se intreba ea, fara nici o legatura cu lucrurile care o preocupau in special.
Liftul zangani la etajul zece, iar usile fasaira cand se deschisera. Frecandu-se la ochii, mai obosita ca niciodata, Lori pasi din lift si se indrepta catre usa din dreapta acelui palier ce nu avea decat trei apartamente. Isi simtea picioarele de plumb, iar capul o durea ingrozitor.
Cautandu-si cheile prin buzunar, dadu intr-un final de ele, descuie usa si intra. Isi tarai picioarele pana spre masuta din living unde isi lasa geanta cu grija apoi o porni in lunga si primejdioasa calatorie catre dormitor. Aproape ca atipi mergand, daca nu s-ar fi impiedicat de pantalonii mototoliti al lui Matt, lasati pe podea.
Ii ridica cu farsurile degetelor, se uita la ei, inexpresiva, apoi ii arunca intr-o parte, dand suturi hainelor care mai erau pe jos. Ajunse pana la urma langa pat.
Ridicand dintr-o spranceana, ochii ei sclipira machiavelic cand vazu corpul aproape gol al iubitului ei. Statea cumva cu fundul in sus, sforaind, cu bratele si picioarele raschirate pe tot patul. Tremurand usor, incercand sa nu izbucneasca, se intoarse pe calcaie si marsalui, in ciuda oboselii, catre bucatarie, tintind frigiderul. Se posta in fata lui si facu niste socoteli simple, apoi apuca un bol micut si apasa pe un buton care ii dadu aproape imediat gheata de care avea nevoie.
Marsalui inapoi, carand grijulie bolul cu gheata cu ea. Se apropie de forma adormita a barbatului, ii apuca bata boxerilor cu un deget si o ridica usor in sus. Matt nici nu se clinti, sforaind in continuare.
‘Ar fi fost mai amuzant daca era cu fata in sus, dar cred ca e bine si asa ... ‘ isi zise, o dezamagire falsa in vocea ei interioara, oftand usurel.
Apuca bolul de o margine, trase mai mult de bata elastica apoi turna dintr-o data tot continutul extrem de rece, in chilotii baiatului. In secunda urmatoare acesta isi deschise ochii speriat, sarind de pe pat, topaind haios pe langa pat, in timp ce cuburile de gheata cadeau pe jos, in jurul lui. Se imbujorase, uitandu-se inciudat la ea, insa nu apuca sa zica nimic, caci bolul de plastic si zbura spre capul lui.
Norocul lui era ca Lori era mult prea obosita sa mai tinteasca, iar el avea reflexe bune.
-Ce e cu tine femeie? Faci din astea ... insa nu mai apuca sa zica nimic ca un tenis ii zbura pe langa partea dreapta a fetei, nelipsind mult sa il si atinga.
-Uitate la mizeria asta! Asta e o cocina nu un apartament ! marai infundat, somnoros fata, descaltandu-se si de celalalt tenis, aruncandu-l inspre el, ratandu-l din nou.
Inghitind in sec, stiind ca daca nu o imobiliza avea sa pateasca lucruri si mai rele, Matt sari efectiv inspre ea, apucand-o de incheturile mainilor. Folosindu-se de greutatea lui, prinse intre corpul lui si patul moale.
Gafaind, inapta de a se bate cu el, Lori aproape ca renunta, asta pana cand ii simti membrul pulsand, umed din cauza ghetii, undeva pe piciorul ei. Inghitind in sec, se zbatu pentru cateva clipe sub el, asta pana ce buzele lui le prinsera pe ale ei intr-un sarut, limba lui ‘maturand’ usor buza ei de jos.
Asta era scanteia de care avea nevoie Matt pentru a aprinde focul ce o mistuise pe ea. Ii acapa gura sugandu-i buzele, muscandu-i-le, in timp ce mainile lui incercau , disperate, sa inlature materialul nefolositor care acoperea trupul atat de imbietor al fetei. O voia mai mult decat niciodata, si nu pentru prima data, isi dadu seama ca era dependent de ea.
Intr-un final, ea ramase goala sub el, sfarcurile ei cerand atentie, in timp ce gura lui se ocupa constiincios de gatul ei. Ii lasa cateva semne movulii acolo, apoi se indrepta in jos, sugand, pofticios la un san, masandu-l pe celalalt, in timp ce ea se arcuia delios sub el, cerand mai mult.
Termindu-si treaba la pieptul ei, isi strecura mana catre clitorisul ei, masand si ciupind, ascultand-o cum gafaie, cum ii pronunta numele, in timp ce el isi introducea degetele in interiorul ei molatec, fierbinte si primitor. Inghitind in sec, nu mai astepta ca ea sa ajunga la orgasm, ci isi dadu boxeri jos, atat cat ii trebui sa isi scoata membrul pulsand, dureros de acum, si intra in ea fara menajamente. Ii apuca un picior si isi incepu munca sinuoasa, gemand alaturi de ea, in timp ce Lori isi infingea unghiile in spatele lui, cautand sa ramana intr-un singur loc sub asalturile lui constante asupra corpului ei.
Cand erau uniti in acest mod, amandoi credeau ca atingeau raiul cu mana, desi stiau ca numai senzatiile extreme ii aduceau acolo.
Oftand, gemand, in timp ce limbile lor efectuau acelasi dans erotic demult invatat, orgasmul ii invalui pe amandoi. Ejaculand in interiorul ei, Matt se lasa pe o parte, tragand-o aproape pe cea care il salvase de atatea ori.
‘Dependent... Da.. Am devenit un drogat care nu poate sa traiasca dupa marca lui personala de heroina... ‘ isi zice, amintindu-si vag ultima lui iesire cu baietii.
Il dusesera intr-un bar de streapteas, spunandu-i ca iar trebui o noua partenera nu mai intepata, psihopata de Lori Carmichael. Insa el nu le reprosase nimic, si nici nu se opusese desi stia ca nu va simti nimic.
Il plimbasera pe la toate fetele, si pana la urma, una care semana izbitor de mult cu iubita sa, i se protapi in fata, zambindu-i gales, invitandu-l in separeul ei personal. El o urmase, incredul, fara sa se gandeasca de doua ori. O urmase, iar cand ea preluase controlul, descheindu-i pantalonii, distragandu-i atentia cu un sarut, simtise ca nu i se va scula. Stia ca oricat de frumoasa avea sa fie partenera lui din acea seara niciuna nu o va putea depasi sau inlocui pe matroana inimii sale.
Il linsese, il frecase insa el nu putuse sa ajunga la orgasm. Tot timpul se gandise la fata dezagita a brunetei, la ochii ei ciocolatii care se umpleau de lacrimi de indignare, si chiar inainte ca fata aceea sa mai faca ceva o impinsese politicos la o parte, se imbracase la loc, si aproape ca fugise din acel bar, abandonandu-si prietenii. Nu voia pe altcineva, nu.
‘Oare de ce tu?’ se intreba, fara sa primeasca un raspuns, insa fara sa caute prea mult unul. Nu ii pasa chiar asa de tare de ce inima lui o prefera pe ea si nu pe altcineva.
Ii mangaie parul, uitandu-se absent pe geam, si cand se uita din nou la ea, zambi fericit vazand-o adormita.
Oare doar la asta se va rezuma relatia lor?


Timpul trecu neindurator, un alt an se scurse, dar ei ramasera impreuna, desi Matt nu mai avea nici un fel de datorie fata de ea. Le platise, ba chiar reusise sa isi faca si el o mica avere din care putea sa traiasca singur; numai ca nu se indura sa o paraseasca. Nu putea sa o lase, desi nici el nu stia de ce.
‘Sa zis cu relatia mea de burlac’ ii veni intr-o dupa-amiaza in minte, oftand sictirit.
Ea il frecase dintr-o agentie in alta, cautand pe cineva care ii datora niste bani, nevrand sa ii scape. Stia din proprie experienta ca ea nu se va lasa pana ce nu il va gasi pe respectivul.
-Nimeni nu saruta si pleaca! ii spusese ea indignata, dar nu aveai ce sa ii faci.
Daca ii intra ceva in cap nu ii mai iesea.
‘Ca tot veni vorba, oare mai e posibil sa o iau in birou ?’ se gandi el, sofand nebuneste pe autostrada, in timp ce ea sasaia in telefon, uitandu-se mereu pe geam, sau in micul carnetel pe care il avea in poala. Cat de frumoasa poate deveni o fiinta? Nu stia raspunsul la intrebarea asta, dar nici ca voia sa afle. Erectia din pantalonii lui, constransa de jeansi si de boxeri, nu ar fi suportat inca o fantezie umeda din partea lui.
Era suficient faptul ca ori de cate ori cand se uita la ea o vedea rosie in obraji, cu sudoarea prelingandu-se lenesa pe corpul ei perfect, cu buzele intredeschise, gemand dupa el. Era suficent ca o vedea arcuindu-se, cu sanii tresarind dulce, cu sfarcurile inrosite usor de gura lui, stralucind in lumina difuza din dormitorul lor; ca ii vedea corpul cum salta sub asalturi lui, ca o vedea cerand mai mult, impingandu-se in el.
Isi aminti de secventa din biroul ei. O sarutase pe gat din spate, coborandu-si capul din ce in pe mai mult, lingand locurile disponibile, apoi se lasase in genunchi, tragandu-i scaunul spre el. Avusese cel mai minunat noroc, caci purta fusta. Ea incercase sa protesteze, spunand ca asteapta pe cineva, insa roseata din obraji si modul in care isi umezea buzele ii arata ca totusi il dorea.
Se ascunsese in spatiul destul de mare din biroul imens pe care il avea, tragandu-i in jos chilotii, ascunzandu-si capul intre picioarele ei, lingand si sugand la centrul ei, in timp ce ea incerca sa isi stapaneasca gemetele, muscandu-se de mana, si totusi apasadu-i capul mai in interior.
Nu durase mult pana sa ii ceara, discret, sa se foloseasca si de degete, iar el ranjise, apucandu-se de treaba. Orgasmul fu destul de violent, Lori aproape cazand de pe scaun, insa el lipaise constiincios tot ceea ce corpul ei ii oferise. Nu ii mai facu nimic pentru urmatoarea jumatate de ora, cat durase intalnirea cu cei de la celelalte redactii. Statuse cuminte palmandu-si erectia, lingandu-se pe buze.
Cand acei domni disparusera, se napustise asupra ei ca un lup infometat, intorcand-o cu spatele la el, lipindu-se de ea, strivindu-i pelvisul de birou in timp ce ii departa picioarele si ii ridica fusta. Nu ii lua nici lui mult sa isi lase pantalonii si boxerii mai in vine si sa o penetreze, indoind-o de mijloc, ascultand-o, dominator, cum geme.
O penetrase iar si iar, din ce in ce mai repede, simtind-o cum se strange in jurul lui, sugrumandu-i membrul, pana ce explodase, tragandu-l si pe el in acea furtuna de senzatii, la scurt timp.
Isi scutura capul, nereusind in schimb sa inlature si roseata din obraji.
O auzi chicotind, dar nu avu curajul sa se intoarca sa se uite la ea.
-Stii... Ar fi fost bine daca am fi putut sa o facem acum si aici, dar nu prea poti sa faci asta! o vocea senzuala ii vibra langa ureche in timp ce mana ei ii palma erectia, apasand si ciupind prin pantaloni, in timp ce el incepu sa tremure, gemand, aproape implorand.
Zambind fericita, stiind ca nu o va parasi niciodata, Lori isi cobora capul si il ajuta sa se relaxeze, sugand masand si lingand pana ce el nu mai putu sa se abtina.
‘Daca as putea sa o tin in brate tot timpul, asa as face.. Pacat ca musca cand nu ii convine ceva ..’ ofta brunetul, inchizandu-si ochii pentru o fractiune de secunda, oprind masina intr-o parcare, urmarind apoi, cu interes si dorinta, fundul iubitei sale, in timp ce sperma i se usca pe blugi.
Dar stia un singur lucru: el o va avea pe cea pe care o doreau toti, de acum pana cand, poate, doar moartea ii va desparti.



app: milostiviti-va si voi de un comment :( eu va las voua, dar voi nimic :((
lailor :(



Răspunsuri în acest subiect
Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 03-01-2010, 12:25 AM
RE: candy_cane`s oneshots - de candy_cane - 03-01-2010, 09:41 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 05-02-2010, 11:30 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Neith - 07-02-2010, 02:15 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 18-02-2010, 09:40 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Neith - 18-02-2010, 11:29 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de ^_^M@D!^_^D3M0N!k@ - 02-03-2010, 11:14 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Jasmine - 03-03-2010, 12:15 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 06-04-2010, 11:31 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Neith - 21-05-2010, 11:32 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de BlackBunny - 22-05-2010, 01:12 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 12-06-2010, 11:07 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Nixu - 03-10-2010, 01:46 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de MaDeLyNe - 03-10-2010, 04:05 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)