29-01-2010, 11:35 AM
Fascinanta carte intr-adevar. Pentru mine a fost un plus de fascinare fiindca mi-am completat vocabularul englez foarte bine citind-o in limba ei natala. Oscar Wilde are un stil fascinant de a scrie, foarte complex ca vocabular si foarte descriptiv, asa incat cartea devine o panorama completa a vietii ce-l inconjura pe Dorian.
Ma tem ca a trecut ceva vreme de cand am trecut eu prin carte, asa ca mi-e greu sa zic alte lucruri decat generalitati. A fost una dintre cele mai bune lecturi ale acelei vremi pentru mine si va ramane mereu in amintirea mea ca o carte speciala, diabolica in felul ei dar foarte puternica in mesaj si executie.
Ma tem ca a trecut ceva vreme de cand am trecut eu prin carte, asa ca mi-e greu sa zic alte lucruri decat generalitati. A fost una dintre cele mai bune lecturi ale acelei vremi pentru mine si va ramane mereu in amintirea mea ca o carte speciala, diabolica in felul ei dar foarte puternica in mesaj si executie.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.