25-01-2010, 07:45 PM
Papa to kiss in the dark este primul yaoi pe care l-am vazut.Prima oara nu m-a prea impresionat, dar dupa ce l-am vazut iar, mi-am zis "OMG! E asa tare!" Cred ca l-am vazut de cinci ori, si as fii incantata sa il revad.Pur si simplu nu ma pot satura de el.
Scenele au fost fooarte faine, iar personajele sunt incredibil de hot!Dintre toti Kazu mi-a placut cel mai mult.Si a fost asa kawaii cand s-a culcat cu Mira^.^
Au fost si faze amuzante la care am ras foarte mult
Kyousuke...ii ador ochii!Sunt asa cute*_* La el imi place si atitudinea pe care o are fata de Mira.
Si desigur, cum sa uit de Mira:X E adorabil pustiul asta.M-a impresionat mai ales atunci cand a aflat ca nu e copilul lui Kyosuke.Si Kazu a fost acolo sa il consoleze~.~
Personajele+povestea+scenele hot=Ador acest anime!Dar are doar 2 OVA-uri
Nu e corect, viata e prea cruda!
Scenele au fost fooarte faine, iar personajele sunt incredibil de hot!Dintre toti Kazu mi-a placut cel mai mult.Si a fost asa kawaii cand s-a culcat cu Mira^.^
Au fost si faze amuzante la care am ras foarte mult

Kyousuke...ii ador ochii!Sunt asa cute*_* La el imi place si atitudinea pe care o are fata de Mira.
Si desigur, cum sa uit de Mira:X E adorabil pustiul asta.M-a impresionat mai ales atunci cand a aflat ca nu e copilul lui Kyosuke.Si Kazu a fost acolo sa il consoleze~.~
Personajele+povestea+scenele hot=Ador acest anime!Dar are doar 2 OVA-uri

I'm Kira.