23-01-2010, 11:49 PM
Uuu >.< la ce durere de cap am acum, doar chef sa comentez asa de multe, dar risc si eu >.<
Avatarele: primul e foarte bun, spre deosebire de al doilea ce nu are nici un rost
Semnaturile:
1 - nu are nici un sens, adik: e ca si cum ai pune un fundal gt facut si renderul, si sa nu mai zic ca e prea tipator la ochi
2 - dragutz, dar mai puteai lucra la el; text din parti, si cred k renderul nu se prea potriveste
3 - nice, nu am ce sa zic la el
4 - O.o aici cred k imi plac fundalul, dar pers nu se potriveste nicidecum acolo >.< bad choise
5 - OMG =.= tac - nu stiu ce ai vrut sa faci, dar iti spun k nu a iesit bine
6 - aww >.< ce l-ai facut asa de deschis?
7 - sweet but u should worked more at it
8 - 9 - aww... cred k e din cauza racelii, dar eu nu vad diferenta dintre cele doua dar place ideea
Setul: avatarul place, si prima semnatura, a doua nu imi place asa de mult
dar prima merge; cea mai buna lucrare din postul asta.
Succes la urmatoarele and srry pt critici.
Avatarele: primul e foarte bun, spre deosebire de al doilea ce nu are nici un rost
Semnaturile:
1 - nu are nici un sens, adik: e ca si cum ai pune un fundal gt facut si renderul, si sa nu mai zic ca e prea tipator la ochi
2 - dragutz, dar mai puteai lucra la el; text din parti, si cred k renderul nu se prea potriveste
3 - nice, nu am ce sa zic la el

4 - O.o aici cred k imi plac fundalul, dar pers nu se potriveste nicidecum acolo >.< bad choise
5 - OMG =.= tac - nu stiu ce ai vrut sa faci, dar iti spun k nu a iesit bine
6 - aww >.< ce l-ai facut asa de deschis?
7 - sweet but u should worked more at it
8 - 9 - aww... cred k e din cauza racelii, dar eu nu vad diferenta dintre cele doua dar place ideea
Setul: avatarul place, si prima semnatura, a doua nu imi place asa de mult

Succes la urmatoarele and srry pt critici.