23-01-2010, 05:33 PM
Yeah i'm first \:D/ [let's get a big , big party ] waa forte frumos , foarte frumos ^^'' fain [ sa-o citez pe colegamea] capitolul deci , deci ,deci:
naratiune ai si se imbina armonios cu descrierea ,
dialogul nu este sec si e bine plasat
actiunea nu-i fugartia de nimeni , e bine
oh am vazut o mica , minuscula greseala
In rest nu am ce sa mai zic , nu sunt in masura sa critic si alea , alea
mi-a placut faza @.@
fan nr.3 se stiee \:d/ :))) acum te las
actiunea nu-i fugartia de nimeni , e bine
oh am vazut o mica , minuscula greseala
(21-01-2010, 08:19 PM)ellamanu A scris: Îl conectez la boxele de la computerului din sufragerieprobabil vreai sa scrii : Îl conectez la boxele computerului din sufragerie sau Îl conectez la boxele de la computerul din sufragerie si te-ai incurcat … fara asta nu am mai vazut greseli de tastare , gramatica sau mai stiu eu ce ... nu am stat sa le urmaresc >.>
In rest nu am ce sa mai zic , nu sunt in masura sa critic si alea , alea
mi-a placut faza @.@
(21-01-2010, 08:19 PM)ellamanu A scris: - Cum de şti atât de bine, franceza, ca eu la aceasta materie sunt in plop si plopul in aer.me too Sakura , me too :-j oh Gaara it's hot [ gosh . cred ca m-am indagostit :))) ], si Sakura it's so , so , soo inocet and pink but i realy like *puppy eyes* ... erhem Sasori ala atunci s-a gasit sa vina >< putea sa rabde , dar nu el pizza , pizza :-L si apoi sa-l mai trmita pe sarcu' Gaara si la culcare [ eh uni chiar nu au noroc xD ] hai ca nu mai aberez :-"
fan nr.3 se stiee \:d/ :))) acum te las
(21-01-2010, 08:19 PM)ellamanu A scris: Vroiam doar sa o fac sa se obişnuiască cu atingerile mele.nu vroiam ci voiam de la verbul '' a voii '' [ umm scuze nu m-am putut abtine >< am devenit rautacioasa de la un timp , erhem .. da tot cel mai scump fic ramane \:D/
![[Imagine: guitargirlsignature.png]](http://i923.photobucket.com/albums/ad76/Tekami/guitargirlsignature.png)
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
- nu supă la plic : ))