Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Posibil proiect RPG

#3
Nu vreau să fiu şefa nimănui, nici să dictez cum să scrie sau să nu scrie cineva, ci din potrivă, vreau eu ajutor, pentru că mi se reproşează tot mai des că nu ştiu să scriu într-un rpg, nu ştiu să interacţionez cu personajele, nu ştiu să pun întrebări potrivite, să captez atenţia şi alte reproşuri de genul.

Vreau eu să găsesc sprijin şi ajutor. Nu intenţionez să dau pe nimeni afară din rpg dacă nu scrie în decurs de „n” zile, săptămâni, luni. Atâta pretind : să nu fie omorâte personajele. Ce poate fi greu ?

Poate fi un rpg simplu, de exemplu despre viaţa obişnuită a unor personaje, ce fac ele zilnic, dacă interacţionează cu alte personaje etc. Nu trebuie neapărat să se dezvolte ideea ce-am conturat-o eu. Conturul a fost pus aşa, de ajutor, ca să-şi dea lumea seama dacă poate juca într-un astfel de decor. Nu trebuie neapărat să apară un rpg intitulat – să zicem – „În spatele Hollywood-ului şi al Las Vegas-ului”. Am dat un titlu la nimereală, aşa că se observă uşor lipsa mea de inspiraţie.

Dacă explicaţia mea e ambiguă, poate veni cineva cu întrebări, structurate pe puncte şi voi încerca să răspund la ele.

Mulţumesc

~Off topic : Esti cumva Mayaly ?~ 39
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Posibil proiect RPG - de Aveqetura - 16-01-2010, 03:31 PM
RE: Posibil proiect RPG - de Aly - 17-01-2010, 11:16 PM
RE: Posibil proiect RPG - de Aveqetura - 22-01-2010, 07:03 PM
RE: Posibil proiect RPG - de Mel.C - 22-04-2010, 04:16 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)