03-01-2010, 07:32 PM
Heeeei
Ok, tu nu ma sti pe mn, dar eu da
. Ce ciudat suna, zici ca-s o urmaritoare din aia obsedata, dar nu. Ti-am citit niste ficuri demult ( nu de pe forumu asta) si am ramas putin socata.Adica scriai yaoi si era ceva foooooarte pervers si hot si mi-a placut.
Am vazut ca ai postat un fic si aici, dar n-am avut timp sa citesc..Dar o voi face in viitor
Umm, imi poti recomanda mie scriitori de manga yaoi
(preferata mea e Yoneda Kou..o iubesc!). Dar cum nu mai am ce citi de la o vreme, abia astept niste opinii.
Umm intrebari.. in ce oras locuiesti?
Cam atat...pa pa
Ok, tu nu ma sti pe mn, dar eu da
. Ce ciudat suna, zici ca-s o urmaritoare din aia obsedata, dar nu. Ti-am citit niste ficuri demult ( nu de pe forumu asta) si am ramas putin socata.Adica scriai yaoi si era ceva foooooarte pervers si hot si mi-a placut.Am vazut ca ai postat un fic si aici, dar n-am avut timp sa citesc..Dar o voi face in viitor

Umm, imi poti recomanda mie scriitori de manga yaoi
(preferata mea e Yoneda Kou..o iubesc!). Dar cum nu mai am ce citi de la o vreme, abia astept niste opinii.Umm intrebari.. in ce oras locuiesti?

Cam atat...pa pa
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*