Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16]

Mda... Am citit şi eu ficul din pură curiozitate căci un fan al Cb nu sunt sau mă rog... Nu unul prea înfocat căci doar o melodie îmi place :))
Deci, să ne reîntoarcem la oile noastre.
Ficul e chiar frumuşel. Îmi place felul în care este descris Strify de către Kiro. Deşi simt că Kiro nu ţine la Strify decât ca la un amic, deci greşala că l-a lăsat să îl sărute a fost cam mare. I wonder if he will become a heartbreaker.. :-? Yu, păi tipu e chiar mortal. Atât de pervers şi.. oh e penal, ce să mai zic :))
Partea cu mersu la film şi apoi la un suc mi se pare cam... fumată. Şi în viaţa reală dar şi în ficuri se întâmpla acelaşi lucru: la film şi la suc. Uneori încep să mă satur. Fiţi şi voi mai inventivi. :-w Dar discuţia de la paharu de suc m-a amuzat, mai ales apelul lui Yu. Oare ce o vrea de la Stirfy? :-?
Păi...dacă cuplul final o să fie Yu and Kiro sunt sigur că Kiro o să-i dea papucii lui Strify. I have got a felling..
Sărutul mi-a plăcut, dar nu i-a văzut nimeni? Cb nu o fi o trupă celebră, dar totuşi a ieşit din anonimat. Ar trebui să fie şi ei urmăriţi de paparazzi. Poate ca sărutul lor să ajungă pe coperta unei reviste...etc.
Descrierea mi-a plăcut. Nici prea multă, nici prea puţină. Potrivită. :D
Acţiunea: mda...frumuşică, dar eu tot rămân la ideea că faza cu sucul şi filmul este prea fumată. Nu o să mă răzgândesc niciodată :)) .
Dialogul a fost bun. Nici prea mult ÅŸi l-ai dezvoltat destul de bine. Keep on goin"!

Ah.. Şi eu nu cred că ai copiat ficul scris de Myuu and Kaname. Plagiat înseamnă când foloseşti aceleaşi idei, locuri, întâmplări. dar acţiunea din ficurile voastre este total paralelă, nici o asemănare. Poate doar faptul că Yu este mortal :)) . Poate că Yaku, sau cine ţi-a reproşat că plagiezi, se referea la faptul că Myuu şi Kaname au venit cu ideea de a scrie un fic cu cb şi tu te-ai luat după ele. Trebuie să admit, fără supărare, dar ele două au avut ideea de a face primul fic cu cb, deci au fost şi sunt originalitatea întruchipată. Probabil că Yaku crede că te-ai inspirat din ideea generala a ficului The way we are, adică ideea de a face un fic yaoi cu cei din trupă.
Chiar dacă susţii că sunt mii de ficuri cu Naruto care au aceleaşi personaje, numai o singură persoană a fost cea mai originală. Acea persoană , în opinia mea, a fost primul user ce s-a încumetat a scrie un fic din acel anime. Acela a fost cel care, probabil, i-a împins pe mulţi alţii să înceapă să scrie.

Cam atât am sa scriu pentru că mi-e lene să mai gândesc şi mai ales să scriu.

Well, succes în continuare!
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Rănile unei despărÅ£iri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16] - de Me†al. - 20-12-2009, 02:01 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) NiceBlueExorcisist 14 12.278 31-07-2012, 03:25 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cinema Bizarre dennnny_kiro 1 2.618 03-03-2010, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyameXx

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)