19-12-2009, 06:30 PM
cadoul perfect... exista asa ceva?
sincera sa fiu, daca e ceva ce ma cam inspaimanta de ziua mea sau de Craciun, acelea sunt cadourile:-| asta pentru ca uneori ma dezamageste sa vad ca sunt persoane care nu ma cunosc mai deloc si ca zic "La multi ani!" sau "Craciun fericit!" si pe urma arunca cu cadouri doar din "datorie"(din pacate cunosc cateva astfel de persoane... complet insuportabile >_<) de aceea cred ca daca ar fi un cadou perfect acela este prezenta celor dragi alaturi^^ acum ca ma gandesc mai bine, de cand ma stiu, nu cred sa fi primit vreun cadou mai frumos decat sentimentele trezite de aceste urari sincere(sunt destul de sentimentala
). Iar daca e ceva ce nu o sa uit niciodata, acelea sunt noptile in care eram trezita la 12-1 ba ca era ziua mea de nume sau de nastere, ba ca era Pastele, Craciunul si tot asa... ma simt intr-un fel implinita stiind ca cineva se gandeste la mine in zile atat de speciale^___^ Totusi, un alt cadou grozav ar fi sa fiu inchisa intr-o bibilioteca cu toate cartile din lume si muuuuuulta ciocolata:
nu sunt ganduri materialiste, nu... ca pana la urma cartile sunt o comoara sufleteasca, iar ciocolata desi ajunge in stomacel si se mai depune pe undeva, si asta ajunge cumva la inimioara8-> ?)
va doresc tuturor sa primiti cadourile dorite
(ca eu inca visez la biblioteca mea:X ca la miezul noptii oricum voi fi trezita... de fapt voi fi treaza demult, incercand sa-mi capturez mosul
)
sincera sa fiu, daca e ceva ce ma cam inspaimanta de ziua mea sau de Craciun, acelea sunt cadourile:-| asta pentru ca uneori ma dezamageste sa vad ca sunt persoane care nu ma cunosc mai deloc si ca zic "La multi ani!" sau "Craciun fericit!" si pe urma arunca cu cadouri doar din "datorie"(din pacate cunosc cateva astfel de persoane... complet insuportabile >_<) de aceea cred ca daca ar fi un cadou perfect acela este prezenta celor dragi alaturi^^ acum ca ma gandesc mai bine, de cand ma stiu, nu cred sa fi primit vreun cadou mai frumos decat sentimentele trezite de aceste urari sincere(sunt destul de sentimentala

va doresc tuturor sa primiti cadourile dorite