Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life is a kinky bitch!

Deci , e clar va place ficul de numa' , numa' :| . E chiar asa de rau ? Lasati macar un comm ca nu ne suparam :(
Capitol nou ... poate asta va place ....

Adina : Ora trecea minut cu minut . Nu eram deloc atenta . Ce zi ! Urma sa ma iau si la bataie cu o proasta , nici nu merita osteneala . Se suna de pauza . Doamne ajuta ! Era si timpul . Ies val-vartej din clasa si inaintez repede pe coridor . Iau o gura de aer si astept ca profesorul sa iasa de la ora . Cand in sfarsit babaciunea aia deschide usa intru sa merg glont la banca Ramonei . Dau cu pumnul in banca ei si zic :
- In momentul asta vi cu mine si dai niste explicatii prietenilor mei . Ce-am ajuns ? Sa isi bata joc de mine o retardata mintal ?
- Gabi , ajuta-ma nu vezi ce-mi face ? spune ea plangand cu lacrimi de crocodil .
Gabi s-a asezat comod pe catedra razand aproape in hohote . Eu eram in culmea nerilor si aia facea pe victima . Daca aveam un pistol la mine sigur i-as fi zburat creierii . O iau de par si o trag dupa mine pana in clasa . Inafara faptului ca toti se holbau la mine ca la masini straine aia mai facea o gura de se auzea pana la directoare . Asta imi mai lipsea sa-mi faca si probleme cu directiunea . O trantesc de un perete in clasa mea si imi scot telefonul din buzunar formez repede un numar si il pun la ureche .
- Alo , ce faci , Mita ? Da...cineva m-a cam bagat in belele ... crezi ca ai putea sa ma ajuti ? Multumesc mult , frate , m-ai scapat ...iar .
Inchid telefonul si il pun la loc in buzunar . I trag o palma Ramonei si ma rastesc la ea :
- Curva imputita , daca in momentul asta nu zici tot adevarul , dau un beep si pun o gasca de baietii pe tine si crede-ma ca nu glumesc , daca tu mi-ai facut ce mi-ai facut pot si eu sa ma razbun , nu ? Asa ca dai drumul .
- Bine , spun tot , doar lasa-ma in pace! Spune plangand , dar de data asta era adevarat . Adi , Deea , tot ce v-am spus au fost minciuni , Adina nu sta cu Gabi si nici nu a pus pe cineva sa ma bata . Am mintit doar ca sa ii stric viata ei perfecta . Acum da-mi drumul !
I-am dat drumul si cu un picior in fund am “aruncat-o “ din clasa . Am castigat , a fost destul de simplu . Adi vrea sa ma ia in brate , dar eu il resping si ii trag un dos de palma da cade lat pe spate . Andreea vrea sa zica ceva , dar ii inchid si ei repede gura . Daca au preferat sa credea niste minciuni si nu pe mine asta merita . Am rupt clar orice legatura cu ei . Imi iau ghiozdanul si ies din clasa . Daca chiuleam si eu de la o ora nu murea poporul . Sar gardul si il las pe portar in urma urland dupa mine . Zambetul imi era la locul lui . Il sun pe Mita sa vina sa ne intalnim . Mita era ca un frate mai mare pentru mine . De cand eram mica ma scoate din orice belea in care intram . Avea 18 ani si era in ultimul an la liceul unde eram si eu . Daca cineva incerca sa se ia de mine nu mai era chiar intreg a doua zi . Mita ajunge cat ai clipi la cafeaneu unde i-am spus sa vina . Ma ridic de pe scaun si il imbratisez strans , soptindu-i la ureche “Mita , frate , am scapat , am invins-o “ . Poate ca daca nu eram intr-un loc public ma invartea in aer ca pe un titirez . Vesel imi spune :
- Ti-am spus ca poti , Smile !
-Merci , frate , chiar esti mereu aproape cand am nevoie de tine .
Ne-am asezat la masa si am inceput sa povestim despre ce avea el de gand sa faca dupa ce termina liceu . Imi parea foarte rau ca-l pierd si ca nu mai era nimeni care sa-mi asigure spatele , dar stiam ca trebuie sa ma descurc pe picioarele mele . Mai aveam putin si plangeam . Imi sterge lacrima care mi-a cazut din coltul ochiului si imi spune :
-Hai , Smile , de cate ori ai probleme, un beep si vin . Nici sa nu te gandesti ca scapi asa usor de mine .
Ma ridic si il strang in brate . Dupa ce mai povestim putin plecam fiecare in directii diferite . Pe drum ma intalnesc cu Gabi . Era vesel , foarte vesel . Alerg spre el si ii sar in spate . Saracu’ s-a cam speriat . Razand cred ca i-am multumit de o mie de ori . Ce chestie , primesti ajutor de unde te astepti mai putin ! Acum amandoi eram liberi . Dupa ce ma dau jos din spatele lui incepem sa povestim :
- Hei , vreau sa-ti zic ceva ...
- Da , zi , Gabitu , ii raspund amuzata .
- Ok ... o sa fiu scurt si la subiect , vrei sa ...
Nu apuca sa termine ca iar imi suna telefonul . Raspund repede si il inchid , avand in vedere ca era Adi . Imi arunc telefonul printr-un buzunar si astept sa continue .

Capitolul lu' sisu ' :D

Gaby: Off, ora de mate trece asa de greu, dar parca azi e infernala. Profu` sta la tabla si vorbeste acolo pe limba lui, in timp ce eu stau plictisit in banca, privind sper tabla, dar fara sa dau semne ca as intelege ce spune bosorogu`.
Aleluia, e fara 20 dar asta nu inseamna ca s`a sunat si am scapat de gura mosului. Pierdut in gandurile mele, nu am auzit ca asa zisul meu profesor de matematica aproapre ragusise la cat m`a strigat.
-Gabriel! De cate milioane si miliarde de ori vrei sa iti mai repet?
-Ce sa imi repetati domnule profesor?
-Cum ce mai copile? Sa fi atent la ora ca apoi va chem la tabla si voi habar nu aveti!
-Domnule profesor, sa va spun trei lucruri: 1. Nu mai tipati dracului la mine ca imi spargeti timpanele, 2. Nu imi place materia pe care o predati nici de`a naibii si 3. Acum nu aveti decat sa ma duceti la director! Obiectii?
-Offf copile tu ai sa ma bagi in spital. Sau in mormant, depinde de nervii si de rabdarea mea.
Apoi s`a facut liniste. S`a dus inapoi la tabla si a continuat sa explice mai departe.
Mult ranvita pauza si`a facut in sfarsit aparitia. Nici nu a iesit bine ca proful ca Adina a navalit ca o furtuna in clasa si a tras`o de mana pe Ramona. A dus`o in clasa ei obligand`o sa de`a explicatii prietenilor ei. Ramona cerea indurarare ca mai apoi sa ma bage si pe mine in asta. Neah..nu ma bag, atata timp cat e vorba de Adina...
M`am ridicat amuzat de pe catedra si impreuna cu ceilalti colegi, am plecat sa urmarim “telenovela” dintre Adina si Ramona. Sincer nu`mi placea si nici nu`mi place ce`i face Ramona Adinei, dar ma amuza teribil si sper sa nu fie un pacat.
Dupa ce s`a clarificat treba dintre Adina si Ramona, ne`am reintors toti in clasa, mai putin Adina care si`a luat ghiozdanul si a plecat lasandu`l pe portar sa zbiere in urma ei. Eu am ramas la ora, deoarece aveam geografie si urmeaza sa dau teza...
Profesoara a venit cu chef de invatat ca de obicei si noi fara nici un chef....ca de obicei.
A inceput sa predea si sa explice, si iar sa explice, dar mie gandu` imi era doar la Adina si nu ma putea impiedica nimeni sa fac asta. Apoi mi`am adus aminte de incidentul din ora de mate, si ma gandeam ca daca fac asa...vrajitoarea asta sigur ma trimite la director. Deci trebuie sa fiu atent sau nu am sa mai vad Adina muult timp de acum incolo.
Ora a trecut pana la urma, si sincer am inteles mare parte din ce a predat profa`. Impachetez totul, apoi profesoara ma cheama la ea.
-Gaby...eu sunt o profesoara noua, si tu ai lipsit in perioada in care am facut cunostinta cu elevii. Din cate am inteles, ai fost racit...Deci, din moment ce multi m`ati confundat cu o noua colega...Vreau sa te cunosc si pe tine asa cum ii cunosc pe toti, pentru ca nu vreau sa fie diferente intre colegi.
-Inteleg...
-Asaaa...Lasa`ma sa termin. Eu ma numesc Karina, si am 20 de ani. Nu sunt profesoara stabila sunt suplinitoare.
-Ok...Eu sunt Gaby, cum deja stiti si am 17 ani. Eu sunt elev aici. Spun razand.
-Deci ai vrea sa mergem la un suc?..Sa facem cunostinta ca lumea si toate cele..?
-Mi-ar face placere. Ne vedem la cafenea la ora 15:00.
Apoi mi-am luat lucrurile si m`am dus acasa. Sincer e draguta profa` si e si tanara....Dar nu pot. Gandul imi zboara iar la Adina. Imi indepartez hainele si intru sub dus. Dupa 15 minute de rasfat total, hotarasc ca este cazul sa ies. Ma imbrac apoi ma apuc de teme, dar nu inainte de a manca. Timpul a trecut pe neasteptate, si se facuse deja ora 14:50. M`am incaltat si m`am grabit catre cafenea. Drumul pana acolo...nici nu stiu cum a fost, pentru ca am fugit ca sa nu intarzii.
Profa` adica Karina era deja la masa si ma astepta.
-Imi pare rau daca am inarziat. Spun eu abia rasufland.
-Nu e nici o problema.Stai linistit.I-a loc sa comandam ceva si sa discutam.
-Da. E ok. In timp ce cautam ceva potrivit in meniu. Pana la urma am comandat un suc si am tot vorbit cu profesoara. Am aflat ca o cheama Karina ca are 20 de ani, mai crede ca sunt dragut si apoi mi`a sunat telefonul. Era mama, ce imi cerea sa merg acasa, pentru ca trebuie sa mergem sa luam cina la niste prieteni de familie.
Ajuns acasa, m`am impotrivit, dar m`i s`a spus ca este si o fata de 16 ani cu care sigur ma voi intelege si este foarte draguta.
M-am imbracat intr-un costum, vai cat m`ai urasc asta si ne`am urcat in masina.
Tot drumul m`am tot gandit ce zi idioata fusese azi si cat de plictisitor fusese. Pierdut in gandurile mele nu mi`am dat seama ca am ajuns. Am coborat si am intrat intr-un bloc luxos. Clar...cine stie la ce fitoasa ma duc parintii mei...Batem la usa apartamentului 30 si o femeie frumoasa, nu prea inalta cu par ondulat, saten foarte asemanator cu al Adinei ne`a intampinat. Mama s`a bucurat la vazul acestei femei, iar tata a strans mana cu caldura barbatului prezent in camera. Atunci, vazandu`ma asa de ametit, femeia accea mi`a spus:
-Gaby dragule, ce mare te`ai facut. Crede`ma si fara sa vrei o sa`ti aduci aminte de mine.
-Sunt sigur doamna, asta imediat ce ma dezmeticesc.
-Revin imediat, ma scuzati.Intarziata aia iar sta 100 de ani in oglinda sau la calculator.
-Desigur. Du`te dupa ea.
In timp ce femeia urca scarile, eu m`am asezat pe canapea si am stat in liniste sorbind dintr`un pahar de suc. De sus am auzit niste zgomote ce sunau cam asa:
-Tu copila de cate ori sa`ti spun?
-Ce sa`mi spui? Tipa cealalta voce.
-Sa te misti! Musafirii au ajuns deja.
-Si ce daca?
-Hai...Daca in 5 minute nu esti jos...Iti luam laptopul. Sa fie clar.
-Bine, bine cobor acum...mda..
-Bine.
Apoi femeia cobori jos, pentru ca apoi toata frumusetea ei sa fie eclipsata de....Draceee! Aia e Adina?...
Oricine ar fi,mama s`a indreptat catre ea si a luat-o in brate.
-Adina, iti mai amintesti de mine?
-Pai, doamna sincera sa fiu nu chiar...spuse ea cu o urma rosie in obraji.
-Sunt mama lui Gaby...
-Aaa Dumnezeule. Nu mi`am dat seama...
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

Răspunsuri în acest subiect
Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 07-11-2009, 10:56 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Aliss_anime - 08-11-2009, 01:08 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 11-11-2009, 10:58 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 14-11-2009, 10:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 05-12-2009, 12:00 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 05-12-2009, 12:31 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 20-12-2009, 01:12 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 20-12-2009, 03:17 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de ZambetInocentDeCopil:* - 29-12-2009, 10:20 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 29-12-2009, 01:32 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Emm` :x - 29-12-2009, 01:54 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de ZambetInocentDeCopil:* - 29-12-2009, 08:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 31-12-2009, 01:23 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 18-01-2010, 11:01 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 27-01-2010, 05:58 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 08-04-2010, 09:58 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 17-04-2010, 02:17 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 30-04-2010, 10:18 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Isa-chan - 02-05-2010, 03:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 16-07-2010, 09:08 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 16-07-2010, 04:09 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 29-08-2010, 02:04 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 29-08-2010, 02:56 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 18-09-2010, 06:12 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Child Of Sunset - 07-11-2010, 11:37 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de perenelle - 19-09-2010, 07:14 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 25-09-2010, 11:11 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de perenelle - 04-11-2010, 07:29 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Mariah . - 08-01-2011, 03:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Doctor Who] Fate's a bitch Mrs. Iclemyer 1 2.727 29-06-2011, 11:31 PM
Ultimul răspuns: ღ Ayamﻉ ஜ
  A bitch can't be a lady [+14] Pustoaica_cu_ochii_verzi 13 8.154 29-06-2011, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Search

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)